היי חברים.
לשכונה שלנו הגיע כלב חדש - רועה גרמני. יצאתי לפני מספר שבועות עם הכלב שלי (לברדור), עברתי ליד מגרש ריק סמוך לביתי בדרך לפארק. הכלב רבץ לו בקצה המגרש (100 מטר ממני בערך), עם בעלים שהתעסק בטלפון, בלי רצועה כמובן.
הכלב רץ לכיוון הכלב שלי, עצר. אני בד"כ רגיל לכך שהכלבים המשוחררים בשכונה ידידותיים ולכן בפעם הראשונה נתתי לאינטרקציה לקרות. הכלב החל להתנפל על שלי, ותפסתי אותו בין הרגליים בעודי קורא לבעלים שיתפוס אותו ושאם הכלב לא ממושמע (הוא קרא לו בעודו רץ לכלב שלי) שלא ישחרר אותו. הבעלים זרק מקל כלשהו והכלב הלך.
שבוע וחצי לאחר מכן, יוצא בבוקר, קולט את הכלב במגרש, עושה אחורה פנה זריז ומנסה ללכת דרך החניה של הבניין לפארק. הכלב שוטט מהמגרש והתקרב לאזור החניה. הפעם זה היה אבא של הערסוות הקודם, ושוב אמרתי בתקיפות שהכלב כבר התנפל על שלי ושיקשור אותו. "כן כן אתה צודק" אמר האבא.
השבוע כבר פעמיים שאני יוצא בשעות הערב עם הכלב וצריך לעשות אחורה פנה וסיבוב בשביל להגיע לפארק כי הערסוות הצעיר שוב בטלפון עם הכלב משוחרר. אני יודע איפה הוא גר (בניין, קומה, דירה, רואים אותו מהבית שלי). למי ניתן לפנות כדי שיטפלו בסיטואציה? 106? משטרה? שניהם ביחד?