אתה מדבר על דוד בלבד? או שהחיבור הרופף הוא בחיבור למנוע? תעלה צילום של החיבור שאתה מדבר עליו. במנוע הזה הסיכוי לנזק כתוצאה מהחלפת הדוד בלבד הוא קטן (אל אם אתה לוקח בחשבון שכן שחותך לך צמיגים ושובר מראות בגלל שהרעש מעצבן אותו).
ערב טוב.
לפני מספר שבועות קניתי את הדגם הנ"ל עם אגזוז מחברה לא ידועה (חושש שזה זבל סיני) ועושה רעש לא נעים בעליל.
בנוסף, היום שמתי לב שהאגזוז מחובר לצנרת בצורה רופפת ולא אטומה.
אני שוקל בחום להחליף את האגזוז הנ"ל לאגזוז המקורי (נמצא אצלי) או לחילופין לקנות אגזוז אחר איכותי יותר מהקיים בתקווה לרעש נעים יותר.
השאלות שלי הן-
1. עד כמה זה לא בריא למנוע לסוע במצב הקיים כשהאגזוז מחובר בצורה רופפת?
2. במידה ואחליט לקנות אגזוז אחר, אקנה כנראה משומש. איך אוכל לדעת שהאגזוז מתאים לאופנוע שלי? מקריאה בפורום הבנתי שלכל אופנוע מתאים אגזוזים שונים.
אשמח למענה.
תודה מראש![]()
אתה מדבר על דוד בלבד? או שהחיבור הרופף הוא בחיבור למנוע? תעלה צילום של החיבור שאתה מדבר עליו. במנוע הזה הסיכוי לנזק כתוצאה מהחלפת הדוד בלבד הוא קטן (אל אם אתה לוקח בחשבון שכן שחותך לך צמיגים ושובר מראות בגלל שהרעש מעצבן אותו).
אני הייתי מחליף למקורי בלי להתבלבל. יש משמעות לאטימות הצנרת של האגזוז, זה לא משהו שצריך לשבת רופף
Sent from my GM1913 using Tapatalk
לא מבין את ההתלבטות בכלל.
אתה לא אוהב את מה שיש לך על האופנוע ויש לך את המקורי.
קודם כל תחליף, אח"כ נדבר.
אם השאלה הייתה מה לקנות ואם שווה את ההשקעה- ניחא. אבל יש את המקורי, תחליף.
ולשאלתו של איילזו- אני משער שהוא מדבר על החיבור בין הדוד לסעפת כי הוא כתב "האגזוז מחובר לצנרת בצורה רופפת".