תוצאות 1 עד 15 מ 37

אשכול: הרוגי דו"ג וההשפעה על פעולות אכיפה של המשטרה.

צפייה משולבת

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של ayalzo
    לא יודע מה קורה בירושלים, אבל אצלנו במרכז, כביש ארבע וכביש עשרים ועוד כבישים בפריפריה של גוש דן, עמוסים דרך קבע באופנוענים שזה בדיוק מה שהם עושים. רוכבים בין טורי המכוניות, דוחפים מבט (ומצלמה) לכל רכב ומורידים פלאפוניסטים. אין יום שאני לא רואה לפחות שני צמדים כאלו.
    אגב, חצי מהזמן הם מסתכלים לתוך מכוניות ולא קדימה שלא בולמים/סוטים לפניהם. אני מניח שסטטיסטיקת התאונות שלהם לא משהו בעצמה.

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי ayalzo צפיה בהודעה
    לא יודע מה קורה בירושלים, אבל אצלנו במרכז, כביש ארבע וכביש עשרים ועוד כבישים בפריפריה של גוש דן, עמוסים דרך קבע באופנוענים שזה בדיוק מה שהם עושים. רוכבים בין טורי המכוניות, דוחפים מבט (ומצלמה) לכל רכב ומורידים פלאפוניסטים. אין יום שאני לא רואה לפחות שני צמדים כאלו.
    אגב, חצי מהזמן הם מסתכלים לתוך מכוניות ולא קדימה שלא בולמים/סוטים לפניהם. אני מניח שסטטיסטיקת התאונות שלהם לא משהו בעצמה.
    אבל זה בדיוק כמות ולא איכות. יש הבדל עצום מבחינת מודעות לסכנה בין לסמס למישהו כשאתה עומד או זוחל ב 5 קמ"ש לבין שימוש בטלפון בנסיעה בכביש מהיר. עכשיו נניח שתפסו את משה על עבירה איכותית (עקף בפס לבן עם משאית) אבל משה הביא עו"ד לדיני תנועה ויוצא ללא מאסר עם קנס של 1,000 ש"ח אם בכלל. מכיוון שמדובר בג'ונגל אני עדיין חושב שאכיפה מאסיבית עם קנסות כבדים של עבירות קטנות בעלות נראות גבוהה תביא את השינוי התודעתי. כל מי שמתנחל בנתיב השמאלי, נדבק מאחור, לא מאותת- אלפיה בלי משפט. אחרי חצי שנה ו 5000 קנסות כולם כאן יהפכו לאוסטרים, כולל הרוכבים. אני חי במקום עם בעיית כלבים. מביאים לוכד אבל מודיעים לכולם מראש אז אף אחד מחסרי האחריות לא מתרגש. אני בטוח שאותו שמוק שהכלב החופשי שלו מחרבן נובח ומפחיד ילדים ישלם פעמים 700 ש"ח על שחרור הכלב יתחיל להפנים שהזלזול בסביבה פחות משתלם.
    SUZUKI GSX ES 550 E 1986
    HONDA NC 750 X 2016
    KTM 1090 Adventure S 2018
    2020 Husqvarna 701 Enduro
    KTM 790 Adventure S 2021