סיכום מכירות האופנועים והקטנועים לחודש מאי מראה שהשוק הדו-גלגלי חזר לפעילות מלאה ושוקקת, בעוד שוק הרכב עדיין מנסה להתאושש ממשבר הקורונה; המספרים בפנים.
http://fullgaz.co.il/%d7%94%d7%a9%d7...c%d7%90%d7%94/
סיכום מכירות האופנועים והקטנועים לחודש מאי מראה שהשוק הדו-גלגלי חזר לפעילות מלאה ושוקקת, בעוד שוק הרכב עדיין מנסה להתאושש ממשבר הקורונה; המספרים בפנים.
http://fullgaz.co.il/%d7%94%d7%a9%d7...c%d7%90%d7%94/
לא למילישניה אני מאמין שזה נכון.
בעל חברה לכתיבת תוכן ופרסום דיגיטלי יוצר דופן ברשתות החברתיות.
אנליסט שוק (נותן שירות לעופר אבניר).
הכרובלוג
יום מסלול - המדריך המלא
מאוד ישראלי לצביע ולתקן שגיאות כתיב אצל אנשים. שפת אם שלי אנגלית בכלל. מעניין כמה טוב האנגלית שלך לעומת העברית שלי.אם כל הזבל של רמה של דוברי אנגלית כאן בישראל, פעם אחד לא ניסיתי לתן מישהו. שמור את התיקונים לעצמך
ברור. אין לאמת את זה.היה רושם 70000 מי היה יכול לבדוק. זה משחק פסיכולוגית שאנשים לא יכנסו לפחד לקנות. 1000% בטוח. משומשים לא קונים (יודע בוודאות כי 2 חברים מובטלים מנסים למכור ואין פניות בכלל. גם בקבוצות פייסבוק) אבל חדשים בכמויות קונים. חחחחח מזכיר לי את אח שלי שאומר "אבל רשום באינטרנט" "אבל זה דוח ממלשתי" חחחח
אתה כותב בפורום בעברית, יש ציפייה למינימום כתיבה תקינה..מאוד ישראלי לצביע ולתקן שגיאות כתיב אצל אנשים. שפת אם שלי אנגלית בכלל.
או שתכתוב באנגלית, בטוח שנבין.
סלח לי, נורא קפץ לי לעין אז אני אגיב.
שפת האם שלי רוסית, אז?
זה סיבה בשבילי לכתוב בצורה עילגת - ובכך להפגין חוסר כבוד למי שקורא את ההודעות שלי ?
חוץ מזה - מה העלבון בזה שמתקנים אותך, כל עוד זה נעשה בצורה מכבדת? בשפות שניסיתי ללמוד (ערבית למשל), הערכתי מאוד הערות ותיקונים של אנשים שזאת שפת האם שלהם, ובשום נקודה לא הרגשתי שההערות שלהם פוגעות.
לאנגלית שלי שרמתה סבירה למדי, (בעבודתי כל התכתובת העסקית מתנהלת באנגלית) - הייתי שמח לקבל ממך טיפים אילו היינו עובדים זה לצד זה. אגב, למרות שזאת ממש לא שפת האם שלי, אני עדיין משקיע מאמצים ומשתדל לכתוב בצורה ברורה, מנוסחת כראוי ונעימה לעין.
ולבסוף, לגבי ה"מאוד ישראלי"...
הרי זה נפלא שכולנו פה ישראלים, עם השטיקים שלנו. בעיני, להיות "מאוד ישראלי" זה ממש לא משהו רע, בניגוד למה שמשתמע מדבריך.
אחרת הרי, מוטב לי לחזור למוסקבה ולך - לעיר מולדתך, ולא להישאר במקום ה"נוראי" הזה..![]()
Ducati Multistrada 1100
Alfa Guiletta 1.4 Manual
אתה יודע מה באמת ישראלי? להסיק מסקנות כוללניות על סמך שני חברים שלך. עוד משהו מאוד ישראלי זה כשלא עבר לך משפט בתרגום ובן אדם העיר לך בצורה מכובדת, ואז במקום לקבל את העובדה שבעברית לא רושמים ככה אתה מתנהג כמו ילד שלקחו לו את הצעצוע. Macho feelings got hurt?
Sent from my GM1913 using Tapatalk
בעל חברה לכתיבת תוכן ופרסום דיגיטלי יוצר דופן ברשתות החברתיות.
אנליסט שוק (נותן שירות לעופר אבניר).
הכרובלוג
יום מסלול - המדריך המלא
"יש ציפייה"
זה הטעות שלך
גם צר מוח
רק אומר שקבצי GIF מונפשים לא נתמכים באתר וחבל.
SUZUKI GSX ES 550 E 1986HONDA NC 750 X 2016KTM 1090 Adventure S 2018
2020 Husqvarna 701 Enduro
KTM 790 Adventure S 2021
לא הייתי מסתכל על כלל השוק בתור אינדיקציה. יש עסקים שלא יכולים לוותר על דו״ג וקונים כלים מדי שנה.
אני חושב שיותר מעניין יהיה להסתכל על כמות המכירות של כלים לא מוגבלים.