לפני שהייתי רץ להחליף קפיצים (מי אמר לך שאיקסאבו או דאון טאון זה מתאים?)
הייתי בודק אופציה של החלפת שמן לאחד סמיך יותר
שלום רב !
אני רוכב בשנתיים האחרונות על הדיאלים s3, הקטנוע ידוע ואף אוזכר בכל מבחן דרך כבעל בולם קדמי רך עם תפקוד לקוי, הבולם הקדמי שוקע כ 60-70 מייד עם הורדת האופנוע מהג'ק המרכזי.
פנייה לחברה לא מועילה, לטענתם (ובצדק) ככה יוצר האופנוע (וחבל כי באמת שמלבד בעייה זו מדובר בחבילה טובה!)
אני מבקש ממי שיכול להמליץ לי על קפיצי בולמים מחוזקים, לפי בדיקה שלי האקס-אבו 250 והדאון טאון מתאימים, אבל עוד רעיונות יתקבלו בברכה.
בנוסף, מי שיש לו במוסך או גישה לקפיצים כאלו, מאקס-אבו או דאון טאון 300, אני מבקש לקנות את הקפיצים, בבדיקה שערכתי, כל מוסך זורק למיחזור ברזל את הבולמים העקומים, אף אחד לא חשב שיכולה לבוא תועלת בקפיצים, אז נתקלתם בסביבתכם במזלג כזה עקום נא לפנות אלי.
לפני שהייתי רץ להחליף קפיצים (מי אמר לך שאיקסאבו או דאון טאון זה מתאים?)
הייתי בודק אופציה של החלפת שמן לאחד סמיך יותר
SYM SuperPure 50 - כוח מתפרץ במחסן || Honda XR125L - אהבה מהילוך ראשון נמכר ||
Suzuki DR350SE - כמו יין, משתבח עם הזמן נמכר || Suzuki SV650N - מנוע V כלבבי נמכר ||
Honda CB1000R - סכין יפנית נמכר || KTM 125 EXC - הקטום הכתום והשסתום נמכר ||
Yamaha MT09 Tracer - השילוש הקדוש נמכר || Suzuki GSR 750 - משעמם כמו השגרה נמכר ||
Kawasaki Z900 - בקרות זה לחלשים נמכר || BMW S1000R
אתה יכול לשקול אופציה של ספייסר לחיזוק הקפיץ, אם יש לך אפשרות להתקין אחד.(טבעת אלומיניום עגולה וארוכה שנותנת לחץ התחלתי על הקפיץ). שים לב שאם לקפיץ אין "ספייר" של תנועה והוא מיועד להיסגר עד הסוף בסגירת מהלך הבולם - אז התקנת ספייסר תקטין את מרווח התנועה של כל המכלול.