יעלה יותר ממנוע שלם חדש מיבוא.
מחיר +/- לאוברהול מנוע בורגמן 400 עליון ותחתון
תודה לך
מנוע קומפלט מחובר חדש או מפירוק? מאיפה? מפירוק לא מעניין. אין לאמת קילומטראז ולא בא לאכול חרא שוב. קניתי מטוטולוס ואחרי שנה הלך מנוע
שמעתי ממישהו לפני כמה שנים שזה 7000שח. פשוט לא יודע אם זה במינימו ממוצע וא מקסימום
שבוע טוב
~~~
מנוע חדש מהיצרן לא מפירוק.
לדעתי באזור ה 10K תמצא אבל לא יודע.
לא שווה לעשות את זה תחליף את הקטנוע.
תודה לדעה שלך. אין אפשרות לקנות מנוע חדש מהחברה. יבןא או מעופר אבניר. לא קיים אפשרות כזו. ניתן לקנות רק חלקים ולעשות אוברהול.
שאלה אם מישהו יכול לנחש למה זה ככה
לקנות בורגמן 400 לא יוצא הרבה יותר במחיר (משומש) מלמשל גויימקס 250 סמ"ק אם אותו ק"מ ושנה. למה זה? סיבה יכולה להיות כי הגודל הפיזית או טיפולים?
נראה שאתה צודק.
למרות שבזמנו ליצרנים אחרים שאבניר ייבאה - הייתה אפשרות.
לגבי השאלה השנייה זה בגלל הסחירות.
הקטנוע הזה "לא תפס".
כנראה תומחר יקר ביחס למה שהציע.
לגבי התיקון.
אין טעם להחליף את כל המנוע.
כאשר מנוע מפסיק לעבוד נשארים הרבה חלקים ששורדים וייתנו עבודה לעוד הרבה קילומטרים אחרי החלפה של החלקים שכשלו.
בצילינדר יש ציפוי ניקיסיל. אסור לחרות אז צריך לבדוק bore ולחליף פיסטון ורינגים. דואג שהמייסבים של הקראנג לא ירזיק מעמד תחת אומס. עדיף להוציא ולהחליף בכל זאת. שסתום בראש לא תקין כנראה ושם גם אי אפשר לחרות את המתכת שם. מבין שזה בעיה. אז יקנה ראש וכל מיני חלקים. נראה. כן רוצה לעשות את האוברהול. שיהיה לי ספירר כי בכסף הזה אני קונה קטנוע במצב לרא ופה לפחות יהיה לי לפחות אופציה לדעת שאולי ירזיר מעמד. במשומש מסתם בן אדם אי אפשר לדעת את מצבו.