דיברתי עם מוסכניק של מטרו ואין חיבור למחדב לגויימקס 250 הוא אומריש בדיקות אחרות אבל חיבור למחשב אין מה אני עושה!!
דיברתי עם מוסכניק של מטרו ואין חיבור למחדב לגויימקס 250 הוא אומריש בדיקות אחרות אבל חיבור למחשב אין מה אני עושה!!
נערך לאחרונה על ידי zx2r; 24-06-2020 בשעה 16:46.
נורת תקלה לא דולקת ובכל מקרה ניסיתי בית מצערת אחר,אין בעית התחממות ככה שכנראה הכל תקין בקירור..לא עבר מנוע ולא כלום..לא דופק ולא מזייף המנוע מכל הבחינות שאמרו לי בסדר אולי קצת שחוק..היום גם בדקו לי מחדש את השסתומים שהיו לא מכוונים בכלל (המוסכניק הקודם כנראה חירטט אותי ולא עשה כלום) אז כוונו לי מחדש כמו שצריך כרגע הטורים יציבים לי על 2.5 בעמידה (בדרך כלל היה לי על 2) ואני אעדכן אם יהיה שינוי..בכל מקרה זה התחיל לי מלפהי חודש שהיה שבוע חם רצח שם פעם ראשונה נתקע לא יודע כמה זה קשור הבנתי שלהרבה נתקע האופנוע אותו שבוע וגם זרקו לי משהו על הדלק (אני מתדלק בדרך כלל בפז ליד הבית)
הבעיה עם הדלק הרסה משאבות וזה היה נפוץ בתחנות של פז.
סימן למשאבה גוססת זה כיבויים כשמאטים בגלל שהלחץ על המשאבה עולה והיא מתחממת עד שמפסיקה לעבוד.
וכשנוסעים מהר זה לא קורה בגלל שאין לחץ על המשאבה.
שמעתי באמת שהיתה בעיה עם הדלק ולא הבנתי בדיוק מה קרה?
משתדל לתדלק רק במנטה
Sent from my iPhone using Tapatalk
האמת בכל התחיל באותו שבוע שהיה חם בהגזמה לפני חודש ומאז הוא ככה התייצבו לי הטורים ל2 מה עוד נשאר? משאבת דלק אולי?
גם לא עזר
בלי נתונים הכול משחק של השערות...
איזו שנה הכלי? האם הפלאג רטוב או יבש? האם ביצוע בדיקות לחץ הפוך וקומפרסיה? האם ביצעו את הבדיקות לפני\אחרי כיוון השסתומים?
זה שהקראנק לא דופק זה סבבה אבל זה לא אומר שטבעות הבוכנה סבבה או שהאטימות של השסתומים סבבה במנוע עם 70K...