שקלת אינטגרה? גם בצריכת הדלק, גם בטיפולים וגם בשיוט הוא פשוט רמה מעל שאר הקטנועים. חולק מנוע עם אופנוע (NC700/750)
לא סגור על איזה כלי לקנות. לא קונה חדש.
יום אחד מחליט אני ילך על ה600 יום על הבורגמן
בורגמן בין 2009-2014 עג 40,000קמ
מקסים 600 בין 2014-2016 עד 40,000קמ
כל כלי שאני יקנה אני ירזיק עד שמנוע ילך או טעונה ואם הגוף עדיין תקין ישפץ מנוע להמשיך איתו
אם מדובר על המקסים 400 אז בשבילי כבר עדיף את הבורגמן
פלוסים לבורגמן
חלקים.חלקי חילוף לתחזוקה ניתן למצוא בכול האולם ודי בזול אפילו משומשים באיביי וחלקים מקוריים מארהב
צריכת דלק טובה
"די" אמין
יש פורום תמיכה ולחוברת שירות בהסבר טוב. אין פורום תמיכה ספציפית לMAXSYM
תא כיסא מהגדולים של קטנועים ,אם לא הכי גדול שיש
יש משטח לגרל למורכב ולא רגליות
מינוסים
זה רק 400. יש אפשרות לשיפורים בוואריאטור
יש בעיות נופוצות "ידועות" לקלי-STVA/IGNITION/R-rectifier קליפר אחורית
קצת אנטיקה במראה אבל חזית מאוד יפה
בולם אחורי "סינגל" רע מאוד וקשה בנסיעה
פלוסים MAXSYM
אין לי ניסיון אבל לפי פורומים כלי רכב אמין
חלקים מקוריים יותר זול מהבורגמן
יותר כוח שיוט ב100-110 עובד בפחות סלד
כיסא מפנק יותר
תאורה קדמית יותר טובה מהבורגמן
תאורה טובה יותר מאחורי ועיתוב אחורי יותר יפה מהבורגמן (עניין אישי)
מינוסים
אחסון מתחת לכיסא קטן מהבורגן מצריך ארגז
טיפול וואריאטור נעשית כל 18000קמ לאומת הבורגמן של 24000
רצועת וואריאטור עולה פי 2 מבורגמן
צריכת דלק יותר גבוהה לאומת הבורגמן אבל עדיין טוב.
חוברת שירות באנגלית לא מדייקת ותמונות לדוגמאות לא טובות
אין משתח לרגליים למורכב. יש רגליות
פנים FASCIA מכוער מאוד (בעיניי) לאומת הבורגמן
נערך לאחרונה על ידי Steel; 24-06-2020 בשעה 18:03.
שקלת אינטגרה? גם בצריכת הדלק, גם בטיפולים וגם בשיוט הוא פשוט רמה מעל שאר הקטנועים. חולק מנוע עם אופנוע (NC700/750)
תודה להודעה. זה אופנוע. כבר לא מתעניין באופנועים. אני הולך הפוך מטרנד. שכולם היו על קטנועים הייתי באופנועים עכשיו הפוך. אני רוצה משהו שנותן מהכל. אחסון מספיק כוח ונוחות למורכב ולי. הישיבה לא נוח בשבילי יותר וגם בגשם אתה חשוף יותר לגשם. חשבתי על סילבר ווינג אבל הונדה יותר מידי יקר בלי צדק. חשבתי על בורגמן 650 אבל שהcvt הולך תיקון זה 15000+שח אז לא מתאים
אה תיקון. ראיתי את האינטגרה עכשיו. חיפשתי לפי nc700 ועלה אופנוע. כמו שאמרתי. בעיניי הונדה יקרים בלי צדק.
אני לא יודע לגבי הסילבר. האינטגרה זה אותו מנוע שיש לי ב-NC700X. גיר DCT שמזכיר יותר רכב אוטומטי מקטנוע. הטיפולים הם כל 12 ובאמת שאפשר לעשות כמעט הכל בבית לבד. אפילו השסתומים הם בלי שימסים, רק עם בורג כיוון, תענוג.
ה-700 שלי נקנה עם 83 אלף ק"מ, עכשיו עם 91 ולמעט טיפול גדול שנעשה ב-84 (שכלל שיפוץ מזלג) לא ראיתי את המכונאי שלי מאז, וזה אומר הרבה.
הוא לא מתאים לי
אני רואה הפורום פה כבר חלש. לא כמו היה פעם. ישאל בקבוצות בחול
אינטגרה זה בזבוז כסף. לקחו את כל החסרונות של קטנוע (אין מיכל לחבוק) והורידו את היתרונות (אין מקום אמיתי לאחסון). אין שום סיבה שלא לקנות במקומו nc אוטומטי שהוא בדיוק הפוך.
לגבי הפורום- אתה צודק, ואני ממליץ לך באמת לעזוב ולעבור לפורומים בחו"ל.
אתה מרשה לי לשאול בקבוצות אחרות בחול? או ברגע שאני שואל שם אז אני פסול מלחזור לפה? זה או שם או פה? אי אפשר לשאול בכמה מקומות אני מבין? נגד חוקים?
לא יודע איזה כלי זה הnc
מתעניין בבורגמן 400 או במקסים 600
אני רק שאלה, למה פתחת את הפוסט בעוף? לא עדיף בפורום הכללי? הסיכויים ליותר צפיות, תגובות ודעות גבוהים יותר בכללי, העןף מתאים יותר לדיונים שהם... אוף טופיק...
זה אוף טופיק, off topic.. בפורום פעיל אנשים מסתובבים בכל "sub"
בחול יש מלא יותר "sub"
גם בכללי וטכני העלאתי פוסטים ומאט פידבק. ואפילו לא היו תגובות
תבקש מהמנהלים שיעבירו לך לראשי ותקבל הרבה יותר תשובות.