גם הדוגמא שהוא הביא לא נכונה.
הCB650R עולה בארה"ב 9200$ בזמן שהMT09 עולה 9000$ (MSRP לפני מס, משלוח וכו).
בארץ, המחיר של הCB650R הוא 61,000 והמחיר של הMT09 הוא 70,000 ועכשיו במבצע רק היום רק היום ב65,000. מהנסיון שלי עם המבצעים האלה, חייבים לבדוק אם זה לא מודל ישן.
או במילים אחרות, גם כאן מטרו מתמחרים את האופנועים בלי קשר למחיר האמיתי שלהם.

אבל זה באמת רק סימפטום אחד של בעיה כוללת יותר עם מטרו.
כשהתעניינתי בCB650R, מאיר ארגנו לי נסיעת מבחן מהיום למחר אפילו שלא היו להם כלים למכור והיה צריך לתאם אותי בין סוכנויות.
כשהתעניינתי לגבי הMT09, הבחור במטרו חדרה (הסניף שאליו נכנסתי פרונטלית) לקח פרטים, הבטיח לחזור אלי בתוך כמה שעות בשביל לתאם לשבוע העוקב אבל הוא לא חזר אלי. הבחור בכפר סבא אמר לי בטלפון שהוא בדיוק העביר את האופנוע לתל אביב ושאני יכול לקפוץ למחרת בבוקר לתל אביב, אני לא צריך לתאם כלום והם יתנו לי נסיעת מבחן. טלפון בכל זאת לתל אביב ואיזה ניר גדול/קטן/בינוני או משהו בסגנון אמר לי שהאופנוע בכלל בחיפה ושהוא יחזור אלי למחרת בבוקר (אחרי שיחה מנומסת ולא במיוחד קצרה). הגיע מחר בבוקר והוא לא חזר אז התקשרתי שוב והוא הבטיח לחזור אלי בתוך כמה דקות ולתאם. כבר עברה שנה ועוד לא שמעתי ממנו. מה שכן, כעבור חודש הבחור מחדרה הרים אלי טלפון בדיוק בזמן שהייתי בטיפול 1000 של האופנוע שכן קניתי בסוף.
גם הנסיון שלי לקנות מהם ציוד היה נראה כמו עוד איזה וריאנט של הסיפור הזה.

מטרו מתנהלים כמו מונופול. היבואנים האחרים שדגמתי (אבניר, מאיר ודל"ב) לא התנהלו באופן הזה וגם התמחורים שלהם עולים בקנה אחד עם המחיר בחו"ל.