כבר חודש הגויימקס שלי כשאני מגיע לרמזור בדרך כלל נכבה פעם ביום כזה כשהטורים יורדים לפעמים מניע ישר אחרי לפעמים יום אחרי כמה מוסכניקים ואף אחד לא טיפל לי בבעיה..עשה טיפול גדול לא מזמן הכל תקין בהצתה במזרק ובכל המערכת הזאת מישהו יודע מה מי מו?
כבר חודש הגויימקס שלי כשאני מגיע לרמזור בדרך כלל נכבה פעם ביום כזה כשהטורים יורדים לפעמים מניע ישר אחרי לפעמים יום אחרי כמה מוסכניקים ואף אחד לא טיפל לי בבעיה..עשה טיפול גדול לא מזמן הכל תקין בהצתה במזרק ובכל המערכת הזאת מישהו יודע מה מי מו?
האם הבעיה התחילה אחרי הטיפול? מה עשו בטיפול?
יכול להיות מכל מני סיבות, כוון שסתומים, פלאג, בית מצערת מלוכלך, חוסר קומפרסיה ועוד... צריך לבדוק.
אתה רושם שבדקו והכל תקין אבל יש בעיה והמוסך לא יודע מה, יש בעיה גם במוסך.
לך למוסך אחר, אתה יכול לקבל המלצות על הרבה מוסכים טובים מהחברים כאן, תשאיר את הקטנוע אצלו עד שיפתור לך את הבעיה, אין קסמים תפתח את הכיס.
הבעיה התחיל לפני הטיפול בלי קשר..עברתי אחרי הטיפול למוסך אחר להיות בטוח בדברים שהוחלפו..הוא אמר לי שהמזרק דלק עובד מצויין יש פלאג חדש אז גם ניצוץ..הקטנוע על 70000..
וגם כיוון שסתומים עשו לי וכרגע הוא אומר שזה כנראה איזה חיישן אבל לא בטוח לגבי איזה
למה שילך למוסך?
תתחיל מלספר לנו כמה ק״מ הקטנוע ומה הוא עשה בטיפול, ואם לא בוצע כיוון שסתומים תוכל לעשות לבד
Sent from my iPhone using Tapatalk
"אין קסמים תפתח את הכיס"
ואת התחת. תביא מספיק ווזלין. יתחליו לחליף אלף דברים. מעט מוסכים טובים הרוב לא. חוץ מלעשות טיפול הרוב אין להם ידע בלזהות או לפתור בעיות אז מחליפים חלקים עד שתופס משהו
אולי אתה צודק, אבל די ברור שלבנאדם אין ידע קודם ואתה מציע לו לטפל לבדו בקטנוע בעזרת סרטונים ביוטיוב, אם יקרה משהו לקטנוע אתה גם תיתן לו אחריות?
אם הבנאדם רוצה לעשות נסיונות על הקטנוע שלו וללמוד אז בבקשה אני מסכים איתך, אבל צריך לדעת שגם שם משלמים על טעויות במזומן.
בכל מקרה בהצלחה לבחור.
תפרק את המצערת ותפתח את הפרפר עד הסוף.
תנקה אותו ומסביב אליו בגוף מצערת.
תנקה גם את התעלה של המנוע צעדים והממברנה.
אולי בית מצערת אולי פיק אפ(ckp crankshaft position sensor)
שנכבה לך צריך לבדוק ניצוץ. להוציא פלאג מהראש לחבר לקבלחזרה ולקרב לראש מנוע ולנסות להניע. אם יש ניצוץ אז זה לא בעיה של פיק אפ. אולי תוסף לדלק לנקות את ההזרקה? מוכרים בארץ seafoam?
אולי אפילו הכבל של הקויל/פלאג? תוציא את הראש תחתוך קצת מהקצה תנקה את השפיץ בראש ותבריג חזרה. אם כל זה נשמע סינית עדיף מישהו מוסמך. שבוע טוב
@Supergegs
טעית.
לא רשמתי שיעשה לבד אם עזרה של סרטוני יוטוב
נערך לאחרונה על ידי Steel; 20-06-2020 בשעה 23:18.
כאן תקבל רק כיוונים לפתרון עצמאי ואולי המלצה על מוסכניק.
בכל מקרה הייתי חושד במנוע צעדים ובחיישן מצערת
נערך לאחרונה על ידי Tribalmistyc2; 21-06-2020 בשעה 13:10.
אני מהמרכז בכל מקרה המוסכניק שאני עכשיו איתו פשוט החליף לי בית מצערת זה קצת היה יותר טוב אבל שוב נכבה ולא מניע מה נשאר עוד??
מה שאמרתי. יחליפו לך אלף דברים ו"אולי" משהו יתפוס. פיק אפ נבדק?
חיישנים my ass. זה למה אני מעדיף אני לקנות ולחליף ולא אכפת לי אם אני עושה טעות אבל יש מלא מוסכניקים שלא יודעים לזהות ומחליפים חלקים. מכעיס אותי לשמוע. זה אסטרטגיה שלהם. למה לא ללכת ישר למטרו? יתחברו למחשב ויזהו מה העיניין. תבדוק פיק אפ. אני מבין שאתה לא עובד על הקטנוע בעצמך אבל אם כן הייתי עוצר בצד שזה קורה ובודק ניצוץ בפלאג. היה לי בעיה כזו בבורגמן שלי. נכבה ואחרי זמן מתאורר שוב לפעמים אם אני עובר על באמפ הוא נכבה. אם זה פיק אפ אז סביר להניח זה יקר כי בדרך כלל נקנה כסט אם סלילים. רק שישימו אתם מקורי!! ושלא יהיה נזילה ושיסגור את הברגים אם TORQUE WRENCH. לא לסגור לפי "הרגשה"