מגניב, תתחדש. תודה על הסקירה המפורטת. עושה חשק.
לאחרונה התחדשתי באפוד מתנפח של פוריגן וחשבתי לכתוב סקירה על האפוד וכל חווית הקניה. זה יהיה ארוך.
אני מחפש אפוד מתנפח ברצינות כבר שנה, בהתחלה על האפודים המכנים, ואח"כ על האפודים האלקטרונים.
היתרונות והחסרונות של כל אחד כבר היו די ברורים לי: מכני- זול ודי פשוט מכנית, מצד שני לא מגן על כל סוגי הנפילות הפוטנציאליות (נפילה שלא מנתקת את החוט) וחייב להילבש מעל המעיל. אלקטרוני- מגן יותר ונלבש מתחת למעיל, לרעתו הוא יקר ומחייב ציוד תואם של אותה חברה במקרה של אלפיינסטארס. מדדתי את שני האלקטרונים הראשיים- אלפיין ודיינזה, אבל המחיר היה גבוה מידי (~4000 לאלפיין, בלי מעיל תואם ו 3883 לדיינזה). אחרי חפירה ברשת למציאה של הדיינזה איפשהו באירופה גיליתי שיש שחקנית שלישית ושמה in &motion שמפתחת את המוח שמפעיל את האפוד בעת הצורך, והיא מוכרת את הטכנולוגיה לכל יצרנית שמעוניינת כדי שייצרו אפודים מתנפחים אלקטרונית, שנלבשים מתחת למעיל, במודל של ליסינג. ישנן כמה יצרניות מובילות שכבר הוציאו/מוציאים אפודים כאלו, ובכך המחיר ירד, לדוגמא אפוד של הלד עולה באירופה 1300 ש"ח. בדיקה אצל היבואנים בת"א (איי.די וקלים) העלתה שהם מתכננים להביא אפודים, אבל עדיין לא (כל אחד וסיבותיו-תירוציו).
יצרנית נוספת היא פוריגן, ובאתר של אייפקס בירושלים ראיתי אפוד כזה. אחרי לא מעט זמן חבר טוב הצליח להוציא אותי לנסיעת מדידה לאייפקס בירושלים, ביחד עם טיולון. את אייפקס אני מכיר מקניית הקסדה שלי, שאת חוויותיה ניתן לקרוא כאן איפשהו. הפעם חווית הקניה החיובית היתה באמת חוויה. גיא הוא בחור מדהים! הוא ישב איתנו כמה שעות וענה על כל שאלה שהיתה לנו, איפשר מדידה של כל המידות שהוא מביא (אהם אהם מטרו), ובסוף נשאר עודף מאלפיים. בנוסף, מכיוון שהאפוד מיועד למעילי פוריגן, אך לא מחייב, האפוד מגיע מותאם לחיבור קבוע עם מעילי פוריגן בצורת רוכסנים. למי שלא משתמש במעיל פוריגן, ניתן לקנות מתאם שסוגר את האפוד לעצמו. לינק לדף האפוד:
http://www.apexmotors.co.il/product/...an-airbag-vest
האפוד עצמו מרגיש כמו ביטנה עם גב קשיח, ומגיע עם מיגון גב level 2 מובנה. כרית האוויר עוברת בין שני צידי הגוף ובעורף. כל האזורים של כרית האוויר ומגן הגב אטומים לאוויר, אבל החלק הפנימי של האפוד עשוי רשת תלת מימדית שמאפשרת אוורור. בעיקרון האפוד מוסיף נפח, אבל מעיל הקיץ שלי, שחשבתי שיושב צמוד, יושב אותו דבר עם האפוד מתחתו. אם אתם לא סובלים יותר מידי מהחום, כנראה שלא תרגישו אותו למעט עוד רוכסן לסגור/לפתוח ומשקל גבוה יותר כשמורידים אותו. אני מהקבוצה השניה, והנחיתות באוורור בהחלט מורגשת, אבל לא כמו שחשבתי שיהיה, אבל אני עושה נסועה יומית קצרה יחסית.
החלק השני של האפוד, הוא המוח. המוח "נמכר" בנפרד מהווסט, מהבחינה הזו שיש תשלום קבוע שעובר ישירות ל in&motion שמקנה לך את ההגנה האלקטרונית וכרית האוויר שיש באפוד, אחרת זה מגן גב מאוד מחמם. המחיר הוא 120 יורו לשנה או 12 יורו לחודש. את המוח צריך להטעין אחרי בערך 20 שעות עבודה רצופה, לי בינתים יצא להטעין אותו כל שבוע. המוח מתחבר לאינטרנט אלחוטי שממנו מתעדכן אוטומטית ומתחבר לטלפון דרך אפליקציה. האפליקציה מציגה את מצב הבלון, רשתות אלחוטיות שהוא מכיר (עד שתיים) ומצב תוכנה (מעודכנת או לא). האפוד מצוייד בשלל חיישנים שמסייעים למוח להחליט מתי לנפח את הכרית, כמו GPS וחיישני תאוצה, אבל נוטה 'להתעורר' ממצב של חוסר שימוש בקלות יתרה (נשבע שהערתי אותו במבט).
את המתאם סגירה של האפוד אספתי מרמת גן אצל ג'ורג' החייט. האפוד מגיע עם מידת רוכסן קצת חריגה, אז היה צורך להעביר להם את האפוד כדי שיתאימו לו רוכסן נגדי. קפצתי לר"ג בשישי בבוקר ואספתי אותו בצהריים, ביחד עם תוספת של חיבור פיזי בין האפוד למעיל הקיץ שלי ( שני פסי וולקרו) ועוד כמה תיקונים אחרים.
בסך הכל, אני רוכב עם האפוד הזה שבוע וחצי, ביומים האחרונים כולל התיקונים לעיל, וללא ספר אני מרגיש הרבה יותר מוגן, אז כל ה"חסרונות" שלו מתבטלים לגמרי. בנוסף אחרי שהוספתי את החיבור הפיזי למעיל, גם חוסר הנוחות בלסחוב אותו בנפרד מהמעיל נעלם, כך שלמעט הדלקת המוח וסגירת רוכסן נוסף, אני לא רואה כרגע תוספת מעיקה לכל הכיף הזה שנקרא מיגון לאופנוע שתגרום לי לוותר עליו (...בתקווה שלא אזדקק לו אף פעם...).
גילוי נאות: לא עובד באייפקס, in&motion או ג'ורג' החייט, נטו לקוח.
מגניב, תתחדש. תודה על הסקירה המפורטת. עושה חשק.
תתחדש! המוצר של הin&motion צריך להיות ראוי ביותר אבל הוא חוטף בעולם בגלל התשלום הקבוע והמעקב האלקטרוני של החברה אחרי הלקוחות שהוא big no no.
קיים אפוד זהה עצמאי מתוצרת IXON שלא דורש התאמות של רוכסנים וחייטים (התאמות כאלה כנראה ניתן לעשות גם לאפודים הישנים של אלפיינסטארס) אבל אני לא בטוח אם מוכרים אותו בארץ (לדעתי מטרו מייבאים את IXON ולא מייבאים את הוסט הזה).
לאלפיינסטארס יש אפוד חדש ועצמאי (tech air 5) שלא דורש חיבור למעיל והמחיר שלו נמוך מ3,000 ש"ח באביזריון (כנראה המוצר הבטוח ביותר שקיים היום לצרכי רכיבה מנהלתית).
לדיינזה יש את האפוד העצמאי שלה (smart jacket) ומטרו רוצים עליו 2,985 ש"ח (מוצר נוח ומאוורר בהרבה יחסית לכל מוצר אחר. מגן מעט פחות. בעיית זמינות קשה בכל העולם).
שניהם לא דורשים תשלום נוסף בכלל ואין להם מרכיב של אח גדול שעוקב אחריך באופן מתמיד.
סליחה על הבורות
למעשה אנו אמורים לסמוך על אפליקציה וקליטת לווינים שתגן עלינו בשעת תאונה.
לא עדיף משהו מכני כמו ניצרה שמחוברת למושב?
בכל מקרה אחלה סקירה
מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI
כמה תמונות:
20200630_105844[1].jpg
האפליקציה רק משמשת לבקרה לצרכי רישום ראשוני לשירות (ותשלום), חיווי מצב סוללה ועידכוני תוכנה, למעשה האפוד עובד לבד, בלי הטלפון. בעזרת החיישנים המוח מבצע המון חישובים שמטרתם להבחין בכל שינוי לא נורמלי במצב הרוכב (שינוי תאוצה לכיוון שונה מכיוון התנועה לדוגמה) כדי לגרום לפתיחה של הכרית. אפודים מכניים אמנם פשוטים יותר (ניצרה שמחוברת לאופנוע) אבל מצריכים חיבור וניתור החוט בכל עליה או ירידה מהאופנוע (חצי זניח), ובעיקר מגנים פחות טוב מהאפודים האלקטרוניים מהבחינה הזאת שאם לא התנתקת מהאופנוע בכוח מסויים שדרוש למשיכת הניצרה או בכלל, האפוד לא יתפח. בנוסף זמן התגובה של אפודים מכאניים הוא מעט יותר ארוך מזה של האלקטרוניים.
לוקי,
האפליקציה רק משמשת לבקרה לצרכי רישום ראשוני לשירות (ותשלום), חיווי מצב סוללה ועידכוני תוכנה, למעשה האפוד עובד לבד, בלי הטלפון. בעזרת החיישנים המוח מבצע המון חישובים שמטרתם להבחין בכל שינוי לא נורמלי במצב הרוכב (שינוי תאוצה לכיוון שונה מכיוון התנועה לדוגמה) כדי לגרום לפתיחה של הכרית. אפודים מכניים אמנם פשוטים יותר (ניצרה שמחוברת לאופנוע) אבל מצריכים חיבור וניתור החוט בכל עליה או ירידה מהאופנוע (חצי זניח), ובעיקר מגנים פחות טוב מהאפודים האלקטרוניים מהבחינה הזאת שאם לא התנתקת מהאופנוע בכוח מסויים שדרוש למשיכת הניצרה או בכלל, האפוד לא יתפח. בנוסף זמן התגובה של אפודים מכאניים הוא מעט יותר ארוך מזה של האלקטרוניים.
ג'וני,
גם לי היו בעיות עם התשלום החודשי ועם שיתוף הנתונים, אז לגבי התשלום- אחרי שנתיים של שימוש (במסגרת המסלול הזול יותר 120 יורו לשנה) המחיר עדיין יוצא פחות או זהה לזה של המתחרים. בנוסף החלפה של בלון מנפח נעשית באופן עצמאי (בלון חלופי עולה 80 יורו), ולא מצריכה שליחה למעבדה בחו"ל (כמו אצל אלפיין ואצל דיינזה, וזה לפני שדיברנו על המחיר של זה). האפוד 'טוב' לשלושה ניפוחים, ואחריו הוא נשלח לפוריגן לבדיקת הכרית. התשלום למוח מקנה תמיכה ומציע חלופות מאוד נוחות במידה ויש צורך לטפל נקודתית במוח. בנוסף, בחירה במודל התשלום החודשי מאפשר השבתה של האפוד במידת הצורך (נניח חודש מילואים, תקופת קורונה, שלילה וכו') ואיקטוב מחדש שלו מתבצע מיידית עם העברת התשלום.לגבי המעקב האלקטרוני, in&motion טוענים שהנתונים שנאספים הם אנונימיים לחלוטין ומשמשים לעיבוי מאגר הנתונים לחישובים הדרושים לאלגוריתם כרית האוויר.
לגבי החלופות, ראיתי את האפוד של IXON, אבל לא מצאתי שום דרך לקנות אותו בארץ, או אפילו למדוד. האפוד של דיינזה [פחות מאוורר לדעתי, ומספק פחות הגנה (בעיקר בצוואר) ומעל הכל דורש התעסקות עם מטרו (ולזה הספיקה לי הכניסה לחנות בת"א למדוד את האפוד כדי לגלות שמטרו החליטו להביא רק אפוד אחד במידה מדיום שמסתובב בין הסניפים, ולגבי שאר המידות עליך לסמוך על העין של המוכרן בחנות). אלפיין ובעיקר אביזריון עשו עלי רושם טוב מבחינת השירות, אבל בזמן שחיפשתי היה להם רק אפוד שמחייב מעיל תואם. הסתכלתי קצת על ה tech air 5 שאכן נראה אחלה מוצר, אבל עדיין יקר יותר מזה של פוריגן (גם אחרי שנתיים של שימוש), בנוסף נראה שהוא פחות מאוורר על חשבון הגנה נוספת לכתפיים.
בסופו של דבר, אלו היו השיקולים האישיים שלי שהכריעו את הכף לכיוון פוריגן. למען האמת, אם מישהו היה מייבא את האפוד של הלד או של קלים החיים היו לי קשים יותר כי ההתלבטות היתה אמיתית, בפועל לא באמת התלבטתי וברגע שראיתי שיש אלטרנטיה לאלפיין ודיינזה לא היססתי מידי. אני מציע לכל אחד כאן לחשוב טוב על אפוד כזה (לא בהכרח של פוריגן) ואם הסקירה הנ"ל דחפה מישהו לכיוון רכישה של אפוד כזה, אני את שלי עשיתי.
אחלה תודה
והכי חשוב שלא תשתמש ביתרונות או החסרונות
:-)
מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI
תודה, קראתי את הסקירה. דעה שלי בנושא: זה מסובך.
קודם כל הייתי רוצה לשמוע מישהו שהשתמש בו. כלומר נפל וקם לספר. על כביש ציבורי, לא במסלול.
דבר שני - כל המעקב אלקטרוני וחיבור לאינטרנט פוסלים מוצר כזה על סף.
דבר שני: ועוד תשלום קבוע? מחר חברה נסגרת נמכרת או מחליטה שלא בא לה יותר - לא חסרות דוגמאות.
מה כן - תתעודד - אתה מממן פיתוח אביזרי בטיחות. שימוש לא רע בכסף.
Sent from my iPhone using Tapatalk
אני לא מבין למה ווסט שנלבש מתחת למעיל נחשב יתרון.
מה אם בא לי מעל המעיל או החולצה?
בכל קצת קשה לי אידיאולוגית עם התשלום החודשי והחיבור לאינטרנט.
או שהחיבור או רק לאקטיבציה
וממה שבדקתי לצרכים שלי זה או ללכת על היילט מכני או דייזה שאפשר ללבוש גם מעל.
או שאני כבר ילך על מעיל רגיל עם מיגונים טובים יותר ממה שיש לי עכשיו