תעשו 100 תשלומים לא יעזור. מחירים גבוהים. 24% אבטלה. גל שני בכניסה שוק בעייתי
כל יום עובר ליד הבניין של חדר תצוגה במנופים. ביום בלילה אין אנשים
בהונדה מורידים מחירים לצמד דגמים, ובמקביל מציעים תכנית מימון חדשה - עד 60 תשלומים ללא מקדמה - לכל האופנועים והקטנועים; הפרטים כולם בפנים.
http://fullgaz.co.il/%d7%94%d7%95%d7...1%d7%9e%d7%a7/
תעשו 100 תשלומים לא יעזור. מחירים גבוהים. 24% אבטלה. גל שני בכניסה שוק בעייתי
כל יום עובר ליד הבניין של חדר תצוגה במנופים. ביום בלילה אין אנשים
כניסת השחקנים הזרים ממזרח, מהווה איום קיומי על היפניים, מלחמת גוג ומגוג מצד האירופאים שמצליחים לשכנע את המשכנעים בנושא
האמינות וקהל חדש שמוכן ללכת רחוק בחקר והתנסות, מייצבים שוק קונים חדש.
יבואן שלא יפנים שלא די בסלוגן "יפני אמין" ולא יוזיל מחירים ימצא עצמו בדיוק באותו המקום שמצאו עצמם יבואני הרכב שזלזלו במתחרים.
הגמוניית השליטה של היצרנים היפנים מתקרבת לסיומה, כן גם אימפריות נופלות. שם המשחק מחיר מחיר מחיר.
כמו שזכינו בעשורים האחרונים לצניחת מחירים בשוק הרכב ושינוי שיטת המסחר הן כיד 2 והן כחדשים ככה יהיה גם בשוק הצפוף של האופנועים
אולי באמת נזכה סוף סוף לראות את הקרטל נשבר ומתחילה תחרות אמתית, כי מתחת לשולחן יש שוק סודי שמתחיל להתגלות ויבואן שלא ידע
להתנהג בשוק הקטן והשכונתי שמשתנה במהירות יהיה לא רלוונטי!
פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!
מה שאני ראיתי בשוק הרכב דווקא הפוך. יצרני האנדרדוג הזולים העלו סטנדרטים ומחירים ויישרו קו עם היפנים.
אבל,
אני לא כתב רכב, ולא יושב על נתונים.
אגב,
אני זוכר פעם, כשמטרו הורידו מחירים, היו כאלו שכעסו עליהם מאוד...
אני מסכים לגבי תחרות מול יצרנים סינים, אבל מחירי רכב ירדו?
את הקורולה הראשונה שלי בעבודה תמחרו אם אני זוכר נכון לפ 104 אלף של או 114, תבדוק כמה היום התג מחיר של משפחתית.
אני כן זוכר שהקוראנית יונדאי היתה 10 פחות.
עכשיו המחירי "מבצע" הפכו לנורמה, למרות שבאתר הם לא עדכנו.
ולגבי מכיר המכוניות הן עלו דווקא
"עכשיו המחירי "מבצע" הפכו לנורמה"
איזה מחירי מבצע? לעשות אלף תשלומים זה לא מבצע ולהוריד כמה שקלים זה לא נורמה. יש מלא שמוכרים אם רק כמה אלפי קילומטרים כחדשים באלפים פחות מחדש ואני מעדיף לקנות מפרטי שצריך את הכסף מלקנות מחברה.
יבואנים מסתמכים על זה כי זה 1) די נכון ו-2) אנשים מחפשים את זה. אפילו כאן בפורום, בכל שרשור ששואל אדם "אני רוצה אופנוע אמין ולא יקר" אף אחד לא מציע לקנות CFMOTO או אחד מהחברים שלו.
הסכמה על מה?
בואו נראה דוגמא.
MT09 MSRP שלו $9000
CB650R MSRP שלו $9700
מחירי ארה"ב. בישראל, לפי אתרי יבואנים, מחירים הם 65000שח ו-68000שח בהתאם. אפשר לראות שהפרש מחיר בארה"ב הוא 7.8% ו-4.6% בישראל. אתה חושד שיש כאן קרטל? איך לדעתך מספרים האלה אמורים להראות במצב אידאלי?
אנחנו עדיין בישראל, ועדיין אופנוע "יפני", לא משנה אם יוצר בהודו / תאילנד / אינדונזיה, עדיין מקבל את התואר הנכסף "יפני". גם אם האופנוע יורכב באותו מפעל, ע"י אותו בן אדם, הכוח של הסמל עדיין קיים. זה בדעיכה מסוימת, אבל כוחו של הסמל עוד פה. אנחנו עדיין מדינה של מותגים, וחשוב מאוד שהמחזיק מפתחות שאתה זורק ביחד עם משקפי השמש והארנק על השולחן בכניסה לפגישה יציגו סמל שמעיד על משהו.
מנהל מכירות ב-ד.ל.ב מוטוספורט (KTM & peugeot)
שוקן 16 תל אביב
בעל חברה לכתיבת תוכן ופרסום דיגיטלי יוצר דופן ברשתות החברתיות.
אנליסט שוק (נותן שירות לעופר אבניר).
הכרובלוג
יום מסלול - המדריך המלא
אפילו ברשיון הרכב מציינים ארץ יצור (הרכבה) של הרכב.
אני מניח שיש ביקרות איכות שמפעל האם דורש מהיצרן ויחד עם זאת כפי הנראה יש הבדלים בין הטיויטה קורולה שמיוצרת בתורכיה ברטניה או יפן.
בכל מקרה הNC שלי מיוצרת ביפן אז אני מרוצה.
מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI