אכן תתיעץ עם עו"ד... ואל תודה בכלום !!!! בלי הכוונה של ייעוץ משפטי/עו"ד ייעודי לתעבורה !!!!!
אם נכנסת לצומת פנוי (כפי שהבנתי לכל הכיוונים היה צהוב מהבהב) והוא אח"כ דהר פנימה ונכנס בך - אשמתו (לדעתי כן.. לא משפטן תעבורה ולא בוחן)
מניסיון אישי שלי בתאונה בצומת עם רכב:
נתניה, צומת בית גולדמינץ (מי שמכיר), אני נוהג עם אשתי בפוקוס ליסינג מצפון לדרום, עובר את הצומת בירוק וכשאנחנו באמצע הצומת נהגת מחליטה שיש לה גם ירוק ופונה מהמפרץ שלה שמאלה לכיוון הים.. ניכנסה בצד שלי הנהג ומעכה את הדלת שלי וכרית נפתחה בצד שלי.
היא טענה בכל תוקף שהיא נסעה בירוק.. היה שם מישהו שהיה בצד שלה שבפירוש אמר שהיה לה אדום וחשבה שיש לה ירוק (כי לאלו שנסעו ישר מדרום לצפון היה ירוק..) אמר שיש לו מצלמה והיא תעדה את המקרה.. מה שבסוף לא היה והוא לא העיד גם לטבתנו, וגם אין שם שום מצלמה.הזמנו משטרה.
באנו להעיד במשטרה וגם היא (מילה שלנו מול שלה - אם אין כל עדים או צילום שמאושש את טענת אחד הצדדים). לפני שהלכתי להעיד, התיעצתי עם חבר שהוא בוחן במשטרת אריאל, כיוון אותי לגבי התשאול ואכן הבוחן שם במשטרת כפ"ס ניסה להוציא אותי קצת מריכוז וזרק כל מיני שאלות הערות (נסעת ברכב, או נהגת?..תחליט), בסוף קיבלנו מכתב לקוני כי הוחלט שהתיק נסגר מחוסר ראיות.