well, זה היה יום ארוך...
דיברתי עם העו"ד בבוקר, ההנחיות די פשוטות, תגיד מה שאתה זוכר, אל תמציא אל תשנה על תעוות.
שים לב לכל דבר שאתה חותם עליו, תקרא היטב הכל כי לפעמים יכולים להיות שינויים קטנים (לאו דווקא במזיד) שיוכלו לעשות לך צרות רציניות אח"כ.
תתכונן לשלילה של 60 יום על תאונה עם פצועים.
הגעתי לשם מוקדם לפני שהעומס מתחיל. המתנה קצרה של איזה 20 דקות. חתימה על ידיעת זכויות חקירה.
הפעם יותר רציני ופחות ידידותי, שאלות ותשובות, הכל נרשם במחשב. ראיתי את הסרטון.
אין יותר מדי מה להגיד אח"כ. הרמזורים הפכו לכתום מהבהב ואני לא שמתי לב ולא נתתי את זכות הקדימה.
סיימנו. הלכנו לשימוע לפני שלילה אצל הקצין, עוד פעם המתנה.
נכנסתי, בטוח ב100% שאני הולך להישלל לפי איך שהוא פתח... הסתיים בלי שלילה. לפחות בינתיים.
אני מניח שיהיה משפט בהמשך.
סה"כ לקח כשעתיים שם. מתיש. יצאתי, הxevo החבוט שקניתי ב5K לא מניע. ביטוח צד ג שלי חזרו אליי ואני אתם איזה שעה לסדר עניינים.
מנסה עוד איזה חצי שעה להניע. כולי כבר מים מהחום הזה והברך שולחת לי כאבים עמומים כל היום. בסוף גרר למוסך, מונית הביתה.
מתקשרים מהמוסך - יש בעיה באימבולייזר עולה כמו הקטנוע אין מה לעשות בוא תיקח, הוא במקרה מניע עכשיו.
מונית, מגיע - לא מניע, בסוף התברר שבמוסך אחר אולי כן יודעים לטפל.. ב רק אופנועים.
שם אותו אצלם, מגלה שבטיפול האחרון שלו אצלם הקילומטר'ז שלו היה 15,000 פחות. עוד פעם מונית הביתה.
אינטרנט מפסיק לעבוד, שולחים לי וואטסאפ שחבר מהעבודה מת מדום לב.
סה"כ monday corona מושלם.
אז מצד אחד נחמד שלא נשללתי, מהצד השני חרב המשפט עדיין מונפת וחטפתי מכה כלכלית של אופנוע חדש (אם כי ייתכן והוא בר תיקון, צריך לבדוק מה קורה שם, אם יש פגיעת שלדה או לא, עוד כאב ראש להתעסק איתו).