לא טוען 'זה טריק
טוען שהם עשויים להיות יצירתיים.
בכל מקרה אם אכן יש לו את ראיית הזהב אז זה כאן נכנס עוכר דין
Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk
יש לי בצפון רמזור שמחולק לימינה אחד ולשמאלה אחר (צומת T) לא פעם שאני עומד שם נהגים שקועים ברזמור ומתחלף השמאלי קודם וגם אנשים יוצאים מהמרזמור הימני.
המוח שלנו יכול לתעתע בנו בלי שום בעיה, יכול לקרות לכל אחד בקצת חוסר ריכוז,
בכל מקרה אין זה אומר שזה מה שהיה אצךל, קודם כל בריאות, ומקווה שיצא לך על הצד הטוב ביותר.
לא טוען 'זה טריק
טוען שהם עשויים להיות יצירתיים.
בכל מקרה אם אכן יש לו את ראיית הזהב אז זה כאן נכנס עוכר דין
Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk
מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI
........................................ KKK-BITCH
......................... We Ride Together, We DIE Together
... Respect Your Bike & All Others that Ride the Same Kind of Beast
1. זה לא אומר שלא יגישו כתב אישום
2. אני מבין את תחושת התסכול שלך מהעניין, אבל מה לעשות, ככה העולם עובד.
3. שים לב מה אמרתי לו - הוא יכול לפעול אזרחית כבר עכשיו. אם המשטרה תגיע למסקנה שהנהג אשם ותגיש כתב אישום ובסוף הוא גם יורשע, זה רק יהפוך את העניינים לקלים יותר מבחינה אזרחית. אבל הוא יכול מתי שהוא רוצה לפעול אזרחית גם בלי להמתין לאף אחד. יש לו את השיקולים שלו, ואני לא חושב שמתפקידנו להגיד לו מה לעשות, אלא רק לשים לו את הקלפים על השולחן והוא יחליט כבר עם מה הוא משחק.
לא צריך וגם אף פעם לא באמת הבנתי את הקטע הזה של "לפנות באמצעות חברת הביטוח שלך לחברת הביטוח של הצד השני". מה חברת הביטוח שלך קשורה? (בהנחה שלא תבעת את המקיף שלך ועכשיו הם רוצים לעשות שיבוב). שיפנה עצמאית לחברת הביטוח/לנהג וידרוש את הנזק שלו. אחרי זה, אם לא יסכימו, שיפנה לערכאות משפטיות אם הוא חושב שיש לו סיכוי טוב. לא צריך לא עו"ד ולא חברת ביטוח כדי להרים טלפון לחברת הביטוח של הצד השני ולהגיד להם שהמבוטח שלהם היה מעורב איתו בתאונה ושלדעתו הוא אחראי לה, ולכן דורש מהם פיצוי כספי. עורכי דין וחברות ביטוח סתם מאריכים את הזמן שהדברים האלה לוקחים.
זה נאמר כבר קודם, אבל חשוב לחזור על כך.
החל מהרגע שהשוטר מודיע לך שאתה חשוד, אסור לך להוציא הגה מבלי שמלווה אותך עו״ד. אף לא מלה אחת, מלבד ״אין לי מה לומר ללא ייעוץ עורך דין״.
כשאתה בחקירה משטרתית, שום דבר שתאמר לא יזכה אותך אבל כל דבר שתאמר יכול להרשיע אותך, גם אם אתה לחלוטין לא אשם. החוקר נגדך בהגדרה, זה תפקידו.
אל תדבר עם השוטרים בטלפון, לא במייל, לא בפינת קפה בתחנה ולא בשום מסגרת או צורה אחרת. העו״ד שלך צריך להיות אחראי על התקשורת מולם והנארטיב שמוצג להם.
well, זה היה יום ארוך...
דיברתי עם העו"ד בבוקר, ההנחיות די פשוטות, תגיד מה שאתה זוכר, אל תמציא אל תשנה על תעוות.
שים לב לכל דבר שאתה חותם עליו, תקרא היטב הכל כי לפעמים יכולים להיות שינויים קטנים (לאו דווקא במזיד) שיוכלו לעשות לך צרות רציניות אח"כ.
תתכונן לשלילה של 60 יום על תאונה עם פצועים.
הגעתי לשם מוקדם לפני שהעומס מתחיל. המתנה קצרה של איזה 20 דקות. חתימה על ידיעת זכויות חקירה.
הפעם יותר רציני ופחות ידידותי, שאלות ותשובות, הכל נרשם במחשב. ראיתי את הסרטון.
אין יותר מדי מה להגיד אח"כ. הרמזורים הפכו לכתום מהבהב ואני לא שמתי לב ולא נתתי את זכות הקדימה.
סיימנו. הלכנו לשימוע לפני שלילה אצל הקצין, עוד פעם המתנה.
נכנסתי, בטוח ב100% שאני הולך להישלל לפי איך שהוא פתח... הסתיים בלי שלילה. לפחות בינתיים.
אני מניח שיהיה משפט בהמשך.
סה"כ לקח כשעתיים שם. מתיש. יצאתי, הxevo החבוט שקניתי ב5K לא מניע. ביטוח צד ג שלי חזרו אליי ואני אתם איזה שעה לסדר עניינים.
מנסה עוד איזה חצי שעה להניע. כולי כבר מים מהחום הזה והברך שולחת לי כאבים עמומים כל היום. בסוף גרר למוסך, מונית הביתה.
מתקשרים מהמוסך - יש בעיה באימבולייזר עולה כמו הקטנוע אין מה לעשות בוא תיקח, הוא במקרה מניע עכשיו.
מונית, מגיע - לא מניע, בסוף התברר שבמוסך אחר אולי כן יודעים לטפל.. ב רק אופנועים.
שם אותו אצלם, מגלה שבטיפול האחרון שלו אצלם הקילומטר'ז שלו היה 15,000 פחות. עוד פעם מונית הביתה.
אינטרנט מפסיק לעבוד, שולחים לי וואטסאפ שחבר מהעבודה מת מדום לב.
סה"כ monday corona מושלם.
אז מצד אחד נחמד שלא נשללתי, מהצד השני חרב המשפט עדיין מונפת וחטפתי מכה כלכלית של אופנוע חדש (אם כי ייתכן והוא בר תיקון, צריך לבדוק מה קורה שם, אם יש פגיעת שלדה או לא, עוד כאב ראש להתעסק איתו).
תודה על השיתוף. מתבאס בשבילך על המצב המחורבן.
מעניין אם היה אפשר לתכנן את החלפת הרמזורים ככה שברגע המעבר בין מצבים זה יהיה יותר ברור כדי למנוע מצבים כאלו.
בחו"ל ראיתי רמזורים שיש להם רפלקטור כזה כמו של מסיבות, אולי זה יכול להיות פתרון
בארץ יהיה הכי יעיל לשים מחסום כמו ברכבת עם הפרש של 5 שניות בין ירוק אחד לאחר
הכל חוויות בחיים חלקן טובות יותר חלקן פחות. אל תדאג יותר מדי, נקווה שיסדרו לך את הקטנוע ותצליח לתקן את הנינג'ה. הלוואי והייתי יכול לעזור. בינתיים תרגיש טוב ותמשיך לשתף.
יהיה בסדר ילד
תתרכז כרגע בהחלמה
מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI
סתם שאלה, האם בסרטון רואים שהגעת והיה אדום ואז בזמן שאתה ממתין הרמזור הופך לצהוב מהבהב?
אני לא עורך דין, אבל זה נשמע כמו מקרה שעורך דין טוב יוכל להוציא אותך בזול יחסית.
כמובן שביצעת עבירה אבל יש פה גורם מקל (משמעותית לדעתי הלא מקצועית כמובן).
שוב, זאת רק דעתי ולא דעה מקצועית.
לפי מה שאני הבנתי, זה יותר אבסורדי. היה ירוק שהתחלף באמצע לצהוב מהבהב .... לדעתי יש לך כאן ספק סביר בטוח. ואם זה נכון (מה שהבנתי), מסופקני שיוגש כאן כת"א.