קצת מילים על הכלי שלי..
Rc200 ארבעים אלף קילומטר. שנת 2017
במשך שנתיים איתו ושקיבלתי אותו היו לו 18 אלף קילומטרים ולא עשה לי בעיות עד עכשיו.
דבר ראשון זה שיש לי בעיה עם החשמל: האורות הגבוהים עובדים לי מתי שמתחשק להם.. אני צריך ממש לשחק איתם שעות אחרי שהנעתי כדי שהם יחליטו לעבוד וגם כשהם מחליטים לעבוד אז בזמן נסיעה על טורים גבוהים הם מהבהבים כמו פלורוסנט מקולקל בנסיעה.
דבר שני האופנוע התכבה לי בזמן נסיעה החודש 3 פעמים כבר.. פשוט בלי התראה מוקדמת האופנוע מתכבה ואני לא בטוח אם זה קשור למצבר כי עדיין המסך דלוק לי באופנוע פשוט צריך להניע שוב ולהמשיך לנסוע.. וזה קורה אחרי שהמנוע חם ולא שהמנוע קר.
דבר שלישי זה רעש מציק בשרשרת.. שאני נוסע אני שומע רעש בשרשרת וזה נשמע כאילו כל סיבוב של השרשרת יש חיכוך כזה ורעש של ברזל כמו של צרור מפתחות שמתנגש אחד בשני.. נסעתי על ניוטרל עם מנוע מכובה בירידה וניסיתי להקשיב לרעש וזה מגיע נטו מהשרשרת כנראה..
עכשיו אני יודע שאתם לא אמורים לענות לי על זה ולאבחן לי את האופנוע כי זה התפקיד של המוסכניק.. אבל לפני שאני שולח אותו למוסך אני רוצה לבוא לשם מוכן כדי שלא ימציא לי כל מיני דברים שלא קשורים.. אז מה אתם חושבים? מה יכול להיות הבעיה לכל אחד מהבעיות שסיפרתי פה?