פנצ'ר בקדמי והיית צריך "להאט לכיוון 100"?
תגיד תודה ותחכה בסבלנות.
פנצ'ר בקדמי במהירויות כאלו נגמרות בדר"כ בצורה הרבה פחות נעימה.
או מה שנקרא: באסה, אבל שאלו יהיו הצרות שלך
ירדתי מירושלים בטיול רגוע לכייון השפלה ובאזור בית שמש נפרדתי מהחבר לכיוון צומת נחשון ועברתי למוד קרבי לכבוד הפיתולים הרחבי. אחרי כמה דקות במהירות די גבוהה הרגשתי שהקידמי מסרב לפקודות היגוי וחשבתי שאולי העלאת מגן הרוח יוצרת את התחושה. האטתי לכיוון 100 ונסיתי קצת בסללום להרגיש מה קורה. הבנתי שפנ'צר וזחלתי לתחנת הדלק והגעתי עם קידמי כמעט שטוח. שישי בערב אין אף צמיגאי פתוח בציון ושגריר מאפשרים גרירה אחת. המתנה של שלוש שעות. עכשיו התקשרו להגיד שגם להם אין גרר 😀. בקיצור תתזמנו את התקר למועד נוח ואל תהיו גאונים כמוני עם משאבה וספרי שנשארו בבית.
SUZUKI GSX ES 550 E 1986HONDA NC 750 X 2016KTM 1090 Adventure S 2018
2020 Husqvarna 701 Enduro
KTM 790 Adventure S 2021
פנצ'ר בקדמי והיית צריך "להאט לכיוון 100"?
תגיד תודה ותחכה בסבלנות.
פנצ'ר בקדמי במהירויות כאלו נגמרות בדר"כ בצורה הרבה פחות נעימה.
או מה שנקרא: באסה, אבל שאלו יהיו הצרות שלך
WhatsApp Image 2020-07-18 at 02.07.56.jpg
האטתי לסלאלום באזור 100 לתחושה. כשהבנתי ירדתי בהדרגה ככל שהאוויר ירד. לקח 3-5 דקות עד לתחנה. הגעתי לתחנה ב- 30 וזה היה מאתגר.
שגריר שלחו אותי לחפש גרריסט עם זיכוי של 300. אין אף אחד וזה שהיה ברחובות רצה 500. אמרתי נחכה עוד שעה לא נורא.
בסביבות 11:30 התקשר נהג של שגריר אמר שיוצא מנתניה. רמת אמינות כבר בשיחה לא היתה בשמים. שאלתי בקבוצה של KTM בווצאפ לגבי גרריסטים וקיבלתי מספר כיוונים - אף אחד לא עובד בשישי בלילה. ואז קיבלתי את הודעה מוואחד גבר איסמו מיקי.
miki.jpg
מיקי מגיע עם 790R מדוגם עם מדבקות מצוייד בערכת תולעים לא שגרתית. התולעת נראית כמו בורג עם ראש שאמור להיכנס דרך דיזה שחודרת לגלגל בלחץ הברגה. מנסים להבין את ההנחיות חצי שעה. מנסים להכניס תולעת אחת ושניה עד שהשלישית הסכימה לשבת בסבלנות עד לטקס ברית מילה.
WhatsApp Image 2020-07-18 at 02.07.35.jpeg
מנפח בודק- בורח אוויר אבל בקטנה. מחכים רבע שעה לראות כמה בורח. רק 2 PSI פחות- אמור להספיק ל- 13 דקות לפי הוויז...אבל החשש שלי הוא שהתולעת החמקמקה לא תתפקד. מיקי מציע ליווי. מפתיע פעם שניה. רוכבים ב 100 אני מדי בודק היגוי - מרגיש בסדר. כבר אחרי אחת בלילה ויושבים על קפה. קטע קטע. יש כאן אנשים טובים, מלא.
KTM 790 Adventure S 2021
כתבתי כאן לא מעט על תולעים. אני רוכב עם סט שמיועד לאופנוע ולא פוסל את הצמיג- בעיקר המחדר (מהתמונות, נראה שהפטריות שהכנסת הן רחבות מדי).
וגם משאבת יד טלסקופית קטנה. תופס נפח הרבה פחטת ממיכל פאסט, לא נוזל, לא מתקלקל ועם אחוזי הצלחה הרבה יותר גבוהים.
בנתיים, לשמחתי, השתמשתי רק בקטנוע, ובאופנוע של איזה בחור אקראי שמצאתי בשוליים של כביש 6.
קניתי מזייתוני בזמנו.
הערכות שיש ברוב אתרי האופנועים המקוונים בארץ, מיועדות לרכב, ובסבירות גבוהה יפסלו את הצמיג.
מעוניין להוסיף לאיילזו, רוב הפטריות לתיקון תקרים (אלו שצמיגאי משתמש) הן לרוב 4 ממ ובמקרים מסויימים 6 ממ, תנסו להשיג תולעים או "פטריות דרך" פחות מהמידות הנ"ל ותהיה סבירות שאח"כ צמיגאי יוכל לתקן ולא יצטרכו לפסול את הצמיג. (למעט פגיעות דופן או תקרים בשלישים החיצוניים של הצמיג).
כפי שאיילזו ציין בעיקר המחדד צריך להיות פחות מהמידות הנ"ל, לא יודע מה קיים בערכות בשוק אבל של הרכב בהחלט מעבר למידה לצמיגי קטנועים\אופנועים, איילזו - אתה יכול למדוד את שלך כדי לתת לנו נתונים?
הנה שתי הערכות אחת ליד השניה, וגם המשאבה (התחתונה עם התולעים השחורות היא לאופנוע, השניה היא מה שנמכר במוטודיפו וכו.. )
IMG-20200718-WA0001.jpg
והנה שני המחדרים זה ליד זה:
IMG-20200718-WA0000.jpg
אדוונצ'ר זה סוג של רוכב, לא של אופנוע.... (AsafA)
תודה.
מחר אגיע לאיש מקצוע שיחליט. לדעתי המחורר היה עבה מ -3 מ"מ.
KTM 790 Adventure S 2021
איזה כייף לקרוא על אנשים טובים שנמצאים שם בחוץ - שיחק אותה הבחור שעזר![]()
אבל אם יהיה פנצר עם חור גדול מ3 ממ הערכה לאופנוע לא תעזור.
Sent from my iPhone using Tapatalk
ניסית פעם או שזאת רכיבת מקלדת?
הערכה הזאת תיקנה חור של בורג איסכורית באחורי של דוקאטי, שממנו כל האוויר של הצמיג ברח בערך ב-20 שניות.
ואם תולעת אחת לא תופסת שמים שתיים.
ואם לא הקפדתי לציין בשרשור הזה (במיליון שרשורים האחרים דווקא כן), התיקון הוא תיקון זמני. לא בטיחותי ולא חוקי לנסוע על תולעת באופנוע, אלא עד המוסך. גם אם האצמיג מחזיק אוויר (והוא בד"כ יחזיק אוויר גם חודשים אם התיקון טוב).
https://www.ebay.ca/itm/Stop-Go-Inte...bb:g:lw4AAOSw9
זה מה לי יש כולל משאבה ונכנס מתחת לכיסא
יכול להיות שהתבלבלתי שהתולעת הקטנה לא תפסה לי בגלגל של רכב (אני לא זוכר בדיוק)
Sent from my iPhone using Tapatalk