ציטוט נכתב במקור על ידי 600 ירושלמי צפיה בהודעה
פנצ'ר בקדמי והיית צריך "להאט לכיוון 100"?
תגיד תודה ותחכה בסבלנות.
פנצ'ר בקדמי במהירויות כאלו נגמרות בדר"כ בצורה הרבה פחות נעימה.
או מה שנקרא: באסה, אבל שאלו יהיו הצרות שלך
WhatsApp Image 2020-07-18 at 02.07.56.jpg
האטתי לסלאלום באזור 100 לתחושה. כשהבנתי ירדתי בהדרגה ככל שהאוויר ירד. לקח 3-5 דקות עד לתחנה. הגעתי לתחנה ב- 30 וזה היה מאתגר.
שגריר שלחו אותי לחפש גרריסט עם זיכוי של 300. אין אף אחד וזה שהיה ברחובות רצה 500. אמרתי נחכה עוד שעה לא נורא.
בסביבות 11:30 התקשר נהג של שגריר אמר שיוצא מנתניה. רמת אמינות כבר בשיחה לא היתה בשמים. שאלתי בקבוצה של KTM בווצאפ לגבי גרריסטים וקיבלתי מספר כיוונים - אף אחד לא עובד בשישי בלילה. ואז קיבלתי את הודעה מוואחד גבר איסמו מיקי.
miki.jpg

מיקי מגיע עם 790R מדוגם עם מדבקות מצוייד בערכת תולעים לא שגרתית. התולעת נראית כמו בורג עם ראש שאמור להיכנס דרך דיזה שחודרת לגלגל בלחץ הברגה. מנסים להבין את ההנחיות חצי שעה. מנסים להכניס תולעת אחת ושניה עד שהשלישית הסכימה לשבת בסבלנות עד לטקס ברית מילה.
WhatsApp Image 2020-07-18 at 02.07.35.jpeg

מנפח בודק- בורח אוויר אבל בקטנה. מחכים רבע שעה לראות כמה בורח. רק 2 PSI פחות- אמור להספיק ל- 13 דקות לפי הוויז...אבל החשש שלי הוא שהתולעת החמקמקה לא תתפקד. מיקי מציע ליווי. מפתיע פעם שניה. רוכבים ב 100 אני מדי בודק היגוי - מרגיש בסדר. כבר אחרי אחת בלילה ויושבים על קפה. קטע קטע. יש כאן אנשים טובים, מלא.