בכיר לשעבר במשטרה, ששימש כפרויקטור במשטרת התנועה במלחמה בתאונות דרכים, מודה בראיון לישראל היום: "הייתי מגיע לעבודה, לא עושה כלום".
http://fullgaz.co.il/%d7%91%d7%9b%d7...-%d7%9c%d7%90/
בכיר לשעבר במשטרה, ששימש כפרויקטור במשטרת התנועה במלחמה בתאונות דרכים, מודה בראיון לישראל היום: "הייתי מגיע לעבודה, לא עושה כלום".
http://fullgaz.co.il/%d7%91%d7%9b%d7...-%d7%9c%d7%90/
אני בתחום הלא נכון, בחיי.
וואלה, לא יודע מה יותר גרוע - כשהם לא עושים כלום, או כשהם מתחילים לעשות משהו (בד"כ המשהו זה גטסו או עוד איזה שיטה לאכוף מהירות בכביש ישר).
לאחרונה חזרתי חלקית לכבישים, והביריונות שאני רואה בכל הארץ מטורפת. אפילו לא צריך כבר להרחיק לאיזור כביש הסרגל או הדרום - מספיק לנסוע במוצ"ש בכביש החוף. רכבים עוקפים פקק מהשוליים, זגזוגים עם עקיפה מימין תוך חיתוך פראי, עקיפה על נתיב האצה ואז הדחפות ברברית לכביש... על איתותים, מראות, שמירה על הימין וכו' נראה שכ-80% לא שמעו בכלל.
בזה אף אחד לא הולך לטפל כי הטיפול מורכב, ארוך וההכנסה לקופת המדינה ממנו לא בהכרח תהיה משמעותית.
אז אם כבר לא מטפלים בסרטן התעבורתי - עדיף שלא יעשו כלום מאשר שישקיעו בגביית מס מהירות.
Ducati Multistrada 1100
Alfa Guiletta 1.4 Manual
בוא בוא בוא, נעשה סדר קצת לפני שאתה חובט במשטרה.
אף אימא לא רוצה שהבן שלה יהיה שוטר למה? כי זה לא חיים, זה צבא פקודות הנחתות משכורת רעה ומלחמות כל היום, עכשיו אם לא תהרג
תיפצע, תגרום לעצמך נזק, או תסתבך רוב הסיכוי שיהיה לך קשה להתקדם, תריב ולא תוכל לנהל חיי משפחה סדרים.
מי שכן רוצה להצטרף למשטרה זה דווקא כאלה שלא הולכים להייטק פרופסורה באקדמיה, עכשיו אפליה מתקנת אז את מקבל גם מגזרים
אחרים שבאים ליהנות מההטבות המעטות שיש.
תוסיף על זה שינוי דורי שעבר על כל המדינה אבדן ערכים כללי ותמונת מראה של אוכלוסיה בישראל, ולא תקבל בוגרי סיירת מטכ"ל' טייס
או 8200.
עכשיו לקחת קצין ממורמר שמרגיש שמישהו בועט לו בתחת בין אם בצדק ובין עם לא ולקבל את דבריו פשט, זה לעשות עוול!
המשטרה רחוקה מאד מלהיות מושלמת, ביקורת יש לי מכאן ועד פ"ת, אבל כשהממשלה מבולבלת ומנחיתה הוראות מבולבלות התוצאות
מבולבלות. כשאין דין ואין דיין ככה זה נראה, בוא נראה איך צבא העם יתפקד עם מפקד זמני.
לא עובדים, בעידן הקורונה כל אנשי המשרדים יצאו לשטח, סיפוחים של חודש כל אחד למקומות עבודה שונים, רחוקים ובלי שום תנאים
חגים/ימי הולדת/ כשכל האנשים ישבו שבועות בבית השוטרים היו בחוץ, מול עמך ישראל.
כן זה היא פופולרי לחבוט במשטרה אבל מי זאת המשטרה עשיו כולם יבאו לי דוגמאות הפוכות, כמה המשטרה חרא אני לא עונה!
פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!
דווקא הקצין (הלא זוטר) הממורמר רצה לעבוד, הוא לא התגייס למשטנה בשביל לחלק דוחות תנועה - הוא רצה לעשות משהוא יותר משמעותי, אבל "הגלו" אותו לכיבוי אש ולתנועה, כי היו צריכים "להראות" לו מאיפה משתין הדג. באזרחות המנכ"ל היה מראה לו את הדלת, אבל בכחולה בגלל שאי אפשר לפטר אותו אז שלחו אותו לגרש זבובים.
אני לא חושב שעברנו איזה איבוד ערכים דורי זה או אחר, אנחנו כולנו סך הכל אותה תמונת מראה של מה שהיה הוא שיהיה. זה שאתה מרגיש שאתה שומע או רואה יותר "זלזול" בערכים זה רק כי אנחנו מזדקנים ונהיים טרחנים, גם עלינו אמרו את אותו הדבר.
וזה שהם עבדו בכל מיני יחידות שונו ומשונות אני הייתי בולע את הרוק וסותם את הג'ורה על התנאים, אני מכיר אנשים שהיו מוכנים להסתפח ליחידת הכלבנים (ולהיות הכלב) ברמת הגולן כולל לישון במלונה אם רק הייתה להם משכורת להביא הביתה ולא איזה חל"ת משפיל.
אז כן המשטרה שלנו - קורס בסיסי בנימוסים והליכות. ולא: "למה אתה לא עונה לחסוי??" או "רכב תתקדם - מהפוסטמה בניידת שלא רואה שהוא בסך הכל רוצה לחנות ומחכה שייצאו מהחניה שהתפנתה"
אם רק הוראות מבולבלות היו הבעיה...
קח, שושני. טרי. קריאה מהנה.
https://www.mako.co.il/men-men_news/...pId=1898243326
Ducati Multistrada 1100
Alfa Guiletta 1.4 Manual
צודק לחלוטין, עבירת המהירות היא העבירה הגורמת להכי פחות תאונות דרכים ומכן שלהכי פחות הרוגים בתאונות דרכים. משום מה היא העבירה הכי נאכפת, מעניין למה. אז אספר לכם למה, זו העבירה שצריך הכי פחות להשקיע באכיפתה, כן, משטנת ישראל עצלנית.
בנוסף ישנו בונוס, הכנסות מטורפות, מעין מיסוי נוסף. אז במקום להשקיע באכיפת עבירות מסוכנות, כגון מעבר בין נתיבים, מתן זכות קדימה וציות לתמרור עצור, מה שבוודאות יפחית הרוגים, משטנת ישראל הולכת על הקל המכניס והלא נכון. והמצב בכבישים היום, עם כל האלימות בהם, זו תוצאה ישירה של חדלות האישים במשטנת ישראל.
ורואים את זה לא רק בכבישים, ראו את הפגנות האנרכיסטים, אשר זוכות לליטופים קלים מהמשטרה. הרי לא מדובר בחרדים, או מפגיני ימין שהם ילדים טובים יחסית.
מה שאתה משלם זה מה שתקבל.
זה רוח הדור היום.
מעט מאוד התגייסו למשטרה מתוך ערכים ורצון להיות איש חוק.
ברוב המקרים השכר אינו הולם את אופי העבודה והיום עם הגיבויי הנהדר שהשוטרים מקבלים ( חוץ מבמקרה של תנועה) מבית המשפט זה אפילו מסוכן לעתידו של השוטר.
כשאני הייתי ילד משחקי המחשב ותוכניות הטמבליזיה ברובן האדירו את הצדק ( טוב היה A-TEAM אבל הם הואשמו בפשע שהם לא עשו אז זה לא נחשב) והגיבור היה רודף צדק ( נזכרתי היה גם לארי קווסט שהגיבור היה חרמן משהו) לעומת היום שיש לנו תוכניות שעושות האדרה לפשע כגון ילדי האנרכיה או דומיניק טורטו ממהיר ועצבני כמשהו מייצג תוכניוות טמבליזיה או GTA כמשהו שמייצג משחקי מחשב שהגיבורים בהם כמובן עבריינים.
בשילוב עם תרבות הטירי נאיי נאיי נאיי שמרימה כסאות כתר פלסטיק בית משפט שמנותק מהמציאות שלחץ ציבורי יכול לגזור את דינך במחאה לא מוצדקת של מוות של עבריין ואנו מקבלים את כת הPC במיטבה נוסח ארה"ב שלשוטר אין בכלל אינטרס לחתור למגע או לחילופין לגשת לשכונת מצוקה ועדיף לו לחכות ולאסוף את הגופה.
בכל מקרה זה כבר יותר לכיוון נאור ה5G ושאר תיאוריות הקונספירציה.
מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI
זה רוח של כל דור. אבל - משטרה זה לא עבדות. לא אוהב לרשום דוחות ולריב עם עבריינים - אנחנו מדינה עם חופש העיסוק.
חופש העיסוק, זוכר? על תבכה לי כאן על ״שכר אינו הולם״, מורים עושים את זה כל שנה, יחד עם עובדי רכבת.
אה, אז משחקי מחשב אשמים ששוטרים מזלזלים בעבודתם? כזה עוד לא שמעתי.
אפשר לקצר כל התגובה הזאת לשתי מילים: ״נו באמת״.
Sent from my iPhone using Tapatalk
[QUOTE=xlib;168111]זה רוח של כל דור. אבל - משטרה זה לא עבדות. לא אוהב לרשום דוחות ולריב עם עבריינים - אנחנו מדינה עם חופש העיסוק.
אדם עושה בחירות לפעמים כברירת מחדל כי הוא לא הצליח למצוא משהו אחר
יחד עם עובדי רכבת.
תשלם יותר תוכל לבחור את האיכותיים יותר תשלם פחות תקבל את מה שלא מצליח להתקבל למי שמשלם יותר.
אה, אז משחקי מחשב אשמים ששוטרים מזלזלים בעבודתם? כזה עוד לא שמעתי.
הפסקה לא קשורה למשטרה כי אם לשינויים סוציולוגים בחברה ( מהמעט שלמדתי בעבר) שהעלו תיאוריות כאלו ואחרות אתה פשוט התעלמת מנושא בתי המשפט הדפוקים של מדינת ישראל וחוסר הגיבוי שהמשטרה מקבלת בתחום הפלילי והאמת גם הביטחוני בו לעבריינים יש יותר זכויות מהשוטרים.
לגבי משחקי המחשב כן ישנה איזו קורולציה תרבותית אם יהיה לי זמן אחפש את המאמרים ( אצטרך לסקור אותם זה במחסן עם חומר הלימודים) כמובן שאני לא טוען שזה נכון או שלא פשוט מעלה טענה.
נו באמת
וואלה באמת
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI
1. בקרב הציבור התקבעה תמונה קבועה של השוטר המצוי ואין צורך לפרט כאן את המאפיינים שלו... לא כולם כאלו, כמו בכל מקום יש כישרוניים יותר וכישרוניים פחות.
אם בהכללות עסקינן, תשאלו כל מורה אילו מהתלמידים היא זוכרת יותר, האולטרא חנונים, המופרעים או אלו שבאמצע?
המופרעים תמיד יהיו הכתם על הדף הלבן ששמים לב אליו.
2. לפני כמה ימים התפרסם שבחור בשנות ה-40 לחייו בשם א' יקבל פרס בטחון ישראל.
א', גאון בתחומו, עובד במוסד בתחום שאם היה באזרחות היה מרוויח עשרות מונים של כסף ויוקרתו הייתה ידועה - הוא בחר לעבוד במקום שמשלם פחות, ומעטי מעט יודעים על תרומתו ועל פועלו.
אז כן, למוסד יש יותר תקציבים מאשר משטרת ישראל, ועדיין הכל יחסי... מה שיותר חשוב זו התפיסה הציבורית של הציבור את הארגון [שגם הוא לא חף מטעיות] ומשם זה צריך להתחיל.
שהתפיסה הציבורית היא חיובית, גם עם יש עובד שלא עושה כלום כל היום [וכן יש כאלו בכל מקום, גם במוסד] היא פחות משפיעה.
נכון, המוסד לא צריך יחסי ציבור, הוא מקבל אותה אוטומטית בעזרת ההילה הקבועה שמרחפת מעליו ועם כל מבצע מוצלח שמתפרסם מידי פעם... מה לעשות החיים לא פיירים - זה עדיין לא מפחית מהעובדה שהמשטרה צריכה לעבוד על יחסי הציבור שלה, כמו כל מעסיק אחר.