עמוד 1 מתוך 3 123 אחרוןאחרון
תוצאות 1 עד 15 מ 42

אשכול: מורה נבוכים לקונסולות משחק

צפייה משולבת

Senior Member הסמל האישי של 600 ירושלמי

מורה נבוכים לקונסולות משחק

אז חשקה נפשי ברכישת קונסולה.
    יותר נכון- נפשי חושקת ברכישת קונסולה על מנת לשחק עם בתי בת הכמעט 6.
    מה אני מבין בזה? אז ככה:
    אני יודע שיש פלייסטיישן, אקסבוקס ו-ווי.
    ו.... זהו בערך. פה נגמרת ההבנה שלי בזה.

אז מה אני רוצה?
    משהו שכל משחק בו לא עולה אחר כך מאות שקלים.
    משהו שיש בו יותר משחקים לילדים (אם יש כזה).
    שלטים אלחוטיים.
    שיעלה כמה שפחות אבל בלי להתקמצן.
    מה התקציב? אין לי מושג אפילו באיזה סכומים אנחנו מדברים. האם מחיר קונסולה כולל שלטים משחקים ושטויות או .... איך זה עובד?

*לא מחפש לקנות את המילה האחרונה בתחום הגיימינג.

*נראה לי שמעדיף לא לקנות משומש, תקנו אותי אם אני טועה.

כל תובנה תתקבל בברכה, אבל תסבירו לאט ובעדינות, אני בור גמור בנושא.
    ציטוט נכתב במקור על ידי ayalzo צפיה בהודעה
    עשיית ילדים גם גורמת לשתיית אלכוהול, בדיוק כמו ששתיית אלכוהול גורמת לעשיית ילדים.

Senior Member הסמל האישי של zx2r
    אם נצמצם אזי: PS4, XBOX1, WII לכולם שלטים אלחוטיים, WII יספק את החבילה הטובה ביותר למשחקי הנאה "פשוטים", רמה מעל זה האקסבוקס עם הקינקט\פלייסטיישן4.

המחירים של כולם גם ככה נמוכים היום (ושל ה WII הכי נמוך אאלט) ואם תחכה לכיוון נוב\דצמ אזי כנראה תהיה ירידת מחיר עם יציאת ה PS5. נראה שעדיין נמכרות בחנויות חבילות חדשות סביב ה 1000-1500 שקל. הכי כדאי כלכלית יהיה לקנות יד שניה מפרטי, לרוב גם יימכרו עם חבילות משחקים, חיפוש בפייס או ביד2 יגלה אם יש מציאות, מלבד זאת אפשר לבדוק אם יש לחבר\מכר\משפחה קונסולה שלא משתמשים בא ולקנות רק עזרים אם צריך.

לגבי מחירי משחקים - לא זוכר כל כך אבל כנראה שכולם נמכרים באותו המחיר, אתה יכול להזמין מחו"ל וזה יצמצם את העלות לעומת הארץ, אתה יכול לחפש יד שניה או לחכות למבצעים. לחנויות המקוות של סוני\מייקרוסופט יש הנחות\מבצעים כל הזמן, סוני מחלקת כל חודש 2 משחקים חינם למנויי ה PLUS שלה. (חושב שיש למייקרוסופט משהו דומה באקסבוקס)

תראה קצת סרטונים של המשחקים שיש לWII ותחליט אם זה מספיק או לא, במידה וכן בדוק ברשת מחירים גם של חדש וגם של יד 2 ותחליט מה עדיף לך.

תודה על התגובה.
    לפי מה שאני מבין ממך ה-ווי הוא קטנוע 250 סמק. עושה את העבודה לנסיעה בין עירונית אבל בעוד קצת השקעה אפשר לקנות אופנוע 500 סמק שני צילינדר (אקסבוקס או פלייסטיישן) והשדרוג יהיה משמעותי.
    אם זה כך אז אלך על הרמה הגבוהה יותר.
    יש הבדלים בין האקסבוקס לps? עבור אחד שלא מבין בזה שיט? או פשוט לחפש את הדיל הטוב יותר.
    לא נראה לי שאני מעוניין במשומש כיוון שאני לא מבין בזה. אפשר לעבוד עליי בקלות ולמכור לי משהו מקולקל.

1000-1500 זה טווח תקין. על זה אני מבין שצריך להוסיף רק משחקים?
    מה סדר גודל של מחיר למשחק?

Senior Member הסמל האישי של zx2r
    ציטוט נכתב במקור על ידי 600 ירושלמי צפיה בהודעה
    תודה על התגובה.
    לפי מה שאני מבין ממך ה-ווי הוא קטנוע 250 סמק. עושה את העבודה לנסיעה בין עירונית אבל בעוד קצת השקעה אפשר לקנות אופנוע 500 סמק שני צילינדר (אקסבוקס או פלייסטיישן) והשדרוג יהיה משמעותי.
    אם זה כך אז אלך על הרמה הגבוהה יותר.
    יש הבדלים בין האקסבוקס לps? עבור אחד שלא מבין בזה שיט? או פשוט לחפש את הדיל הטוב יותר.
    לא נראה לי שאני מעוניין במשומש כיוון שאני לא מבין בזה. אפשר לעבוד עליי בקלות ולמכור לי משהו מקולקל.

1000-1500 זה טווח תקין. על זה אני מבין שצריך להוסיף רק משחקים?
    מה סדר גודל של מחיר למשחק?
    השווה דומה אך תלוי שימוש בסופו של דבר, אין לי נסיון עם משחקים לקינקט וגם לא עם הפלייסטיישן VR וקצת נסיון עם ה PS MOVE שזה שלטים סטייל הWII רק של סוני.
    מכיוון שזה רוב הכיוון ש"משפחות" הולכות עליו תשווה בין המשחקיות של כולם. אם היו גיימרים בבית הייתי לגמרי אומר ללכת על PS או XBOX בגלל הגיוון משחקים, גרפיקה ויכולת עיבוד. אם זה רק "בשביל הכיף" יכול להיות ש WII "יסגור פינה".
    לגבי ההבדלים בין PS ל XBOX: אין ממש כיום מלבד משחקים יעודיים שיוצאים רק לאחת הקונסולות וגימיקים סטייל הקינקט (מצלמה שלוכדת תנועה ומעבירה למשחק) וה VR (משקפי תלת מימד), MOVE (שלטים סטייל ה WII), ומצלמה ללכוד את התנועה של שלטי הMOVE. וכן לכאורה לפלייסטיישן יש יותר אביזרים אבל לא הייתי שולל את יכולות הקינקט2 אם לא הייתי משוחד לכיוון אחד.
    משחקים חדשים עולים בערך 250-350 שקל תלוי לאיזו קונסולה ואיזה משחק. וכן יש משחקים "יקרים" יותר מאחרים או ששומרים על "מחיר" גבוה בחנויות עקב דרישה\שם, בחו"ל הם סביב ה 50-60 דולר. יד שניה תוכל למצוא 30-250 תלוי במוכר\משחק\קונסולה. כדוגמא: GTA\COD\FIFA ודומיהם ישמרו על ערך גבוה לאורך תקופה בשוק הישראלי כחדשים.

Senior Member
    שיחקת בקונסולה פעם אחת ב 40 שנה האחרונות אז אין לי יכולת לעזור. שיחקתי ב Lets Dance של WII עם סבים וסבתות ועד ילדים בגיל גן. יש ניקוד, עושים כושר מלא צחוקים -כולם נהנו.
    SUZUKI GSX ES 550 E 1986
    HONDA NC 750 X 2016
    KTM 1090 Adventure S 2018
    2020 Husqvarna 701 Enduro
    KTM 790 Adventure S 2021

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של lokimonster
    רכשתי לילד PS4
    משחקים נעים בין בארץ בין 170 שקל ל300 שקל תלוי במשחק.
    יש לי קונסולת ווי שננעלה לי בגלל אזור או משהו כזה ואני לא יודע לפתוח אותה.
    בעקרון לווי משחקים קלילים יותר.

מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
    SIC TRANSIT GLORIA MUNDI

אז בהתייעצות זריזה PS4.
    מניסיון שלי בקניית משחקים בין 20ש"ח (מבצע לימי הקורונה) 200ש"ח הכי יקר שקניתי בחנות אוןליין. ויש חנות שמוכרת בממוצע 100ש"ח למשחק.
    מניסיון אני יכול להמליץ על:
    http://www.gamestation.co.il/

עדכון: אם תחכה חודשיים שלוש - תוכל לקנות את הPS5 במלא כסף. אבל אז המחיר של הPS4 ירד לזנות.

Senior Member הסמל האישי של moonshield
    לאחרונה התחלתי גם לחשוב על קניית קונסולה לילדים. היתה לי xbox 360 פעם למשחקים 'בוגרים' (cod/gta) שעבדה יופי. עכשיו חשבתי על Nintendo switch, שהיא סוג של אבולוציה של ה wii. היתרונות שלה הם ניידות ונוחות, שעדיין מאפשרות משחק יחיד או בזוג, תוך שמירה על אפשרות לחיבור סטטי לטלוויזיה. החסרונות היחסיים שלה הם משחקים מעט ילדותיים ועיבוד גרפי נחות, אבל מכיוון שזה מיועד בעיקר לילדים זה פחות רלוונטי. היא לא יקרה מידי (סביב ה 1500₪) ומשחקים עולים עד 300 ₪ לפי מה שראיתי.

Junior Member הסמל האישי של method
    אתן המלצה קצת שונה מהמיינסטרים:

לפני כשנה קניתי שני שלטי אקסבוקס, חיברתי אותם למחשב, ואמרתי לעצמי: וואלה בוא נוריד את המשחקים הכי קטלניים בשוק כיום ונראה על מה מדובר ולמה עדיין לא קניתי קונסולה.

מה מסתבר? שכל המשחקים החדשים והכבדים- פשוט היו כבדים מדי בשבילי. אין לי סבלנות לעבור אותם, הסטורי ליין מעניין לי את העכוז, ולהתרשם מהגרפיקה הכי חדה הפסקתי בגיל 15. במה כן נהנתי לשחק? במשחקים קלילים ופשוטים, כל מיני משחקים שצריך לקפוץ לירות וכו' אבל מבלי להשקיע מחשבה או לקרוא טקסטים אינסופיים על סיפורו הטראגי של האביר שפגעו בכבודו בדוכן שווארמה ולא זילפו לו עמבה.

אם הייתי צריך לקטלג את סוג המשחקים עפ"י רמה: קצת יותר ממשחקי פלאפון(או אפילו משחקי פלאפון אבל על טלויזיה גדולה ושלט), ומשמעותית פחות ממשחקי הדגל של הקונסולות.

הייתה לי התנסות קלה עם המשחקים(החינמיים) שיש בסטרימר של אפל(השלטים מתחברים אליו בלי בעיה), וזה די פוגע במה שאני נהנה לשחק. כשהסטרימר יחזור אליי אני מתכוון לנסות את אפל ארקייד(18שח לחודש) ואז היצע המשחקים יגדל משמעותית.

אפל ארקייד זו אופציה אחת, ואני מאמין שגם לסטרימרים של אנדרואיד יש משחקים(די בטוח שלסטרימר של nvidia shield יש ממש ספרייה ייעודית).

בכל מקרה, מה שאני אומר הוא שאתה צריך להסגר על סוג המשחקים שאתה רוצה לשחק. אני הגעתי למסקנה שאני צריך משחקים קלילים בלי מחשבה(לחשוב זה לא הצד החזק שלי), ולכן אין שום סיבה להשקיע בקונסולה רצינית סטייל אקסבוקס\פלייסטיישן.

שווה בדיקה יא חביבי

אז משיטוט נראה לי שאלך על האקסבוקס בגלל ה'קינקט'. נראה לי פיצ'ר מגניב (בטח לילדים).
    עכשיו- לא מצליח להבין מה ההבדלים בין כל האקסבוקסים (סלים, e, פרוץ, תומך rgh...)

האם כל השלטים ניתנים לטעינה או שצריך לקנות סוללות כל פעם?

יש כאן איזה צדיק (חוץ מzx2r) שבא לו להקדיש 2 דקות ולהסביר לי?

למה יש בעזריאלי מבצע על אקסבוקס ב400₪?
    https://www.azrieli.com/o/6250bdb8-8...RoCwLwQAvD_BwE

אבל ביד 2 המחירים נעים בין 600 ל2000??

האם שווה לקנות את המכשיר שבקישור ולהוסיף עוד קינקט (ב500) ועוד שלט 'תואם' (ב200)?
    נשמע הגיוני או שיש איזה קאץ'?

תודה ל"לא-טכנופוב" שיענה לי.

Member הסמל האישי של ofirus
    ציטוט נכתב במקור על ידי 600 ירושלמי צפיה בהודעה
    אז משיטוט נראה לי שאלך על האקסבוקס בגלל ה'קינקט'. נראה לי פיצ'ר מגניב (בטח לילדים).
    עכשיו- לא מצליח להבין מה ההבדלים בין כל האקסבוקסים (סלים, e, פרוץ, תומך rgh...)

האם כל השלטים ניתנים לטעינה או שצריך לקנות סוללות כל פעם?

יש כאן איזה צדיק (חוץ מzx2r) שבא לו להקדיש 2 דקות ולהסביר לי?

למה יש בעזריאלי מבצע על אקסבוקס ב400₪?
    https://www.azrieli.com/o/6250bdb8-8...RoCwLwQAvD_BwE

אבל ביד 2 המחירים נעים בין 600 ל2000??

האם שווה לקנות את המכשיר שבקישור ולהוסיף עוד קינקט (ב500) ועוד שלט 'תואם' (ב200)?
    נשמע הגיוני או שיש איזה קאץ'?

תודה ל"לא-טכנופוב" שיענה לי.
    שים לב שמדובר במכשיר "מחודש" לא חדש.

ציטוט נכתב במקור על ידי method צפיה בהודעה
    אתן המלצה קצת שונה מהמיינסטרים...
    אז תודה על התגובה. צדיק מס' 2.
    א. לא מתקרב למכשירים של אפל. סוג של עקרון עם בסיס מהעבר.
    ב. בקשר למשחקים- אני די מכוון לכיוון שאתה מדבר עליו. משחקי מרוצים, אולי קפיצות ו'קוואסטים' קלילים.
    ילדה בת כמעט 6 ואבא שלה שמבחי ה מנטלית יש האומרים שהוא גם תקוע באיזור הזה.
    ג. לא רוצה להתעסק עם הורדות/מנויים וכו'. מוכן להשקיע קצת ושיהיה מחובר לטלוויזיה, השלטים על המטען, ובלחיצת כפתור הכל פועל.

Senior Member
    אם המטרה היא ילדים אז הקונסולה הרלוונטית היא הswitch של נינטנדו. היא גם מציעה מבחר של משחקים לכל המשפחה.
    פלייסטיישן ואקסבוקס נותנות דגש חזק הרבה יותר לקהל המבוגר (הגיל הממוצע של שחקני המשחקים האלה הוא משהו כמו 35 - זה לא ילדים)

הWII לא קיימת כבר הרבה שנים והswitch היא המחליפה של המחליפה שלה. הגימיקים הדביליים של הWII לא קיימים בswitch והשליטה בה קונבנציונלית, באמצעות שלטים שדומים לשלטים של הפלייסטיישן והאקסבוקס.
    המשחקים של הקונסולות האלה עולים סדר גודל של כ60$ כחדשים. יש לפעמים מבצעים אבל דווקא בswitch, המחירים נוטים לרדת לאט יחסית לקונסולות האחרות.

אם אתה מחפש להתייעץ עם אנשים שמבינים בזה קצת יותר אז יש קבוצות בפייסבוק ויש גם פורום בודד שנשאר פעיל ומתפקד בvoxelim.com (אוכלוסיה מבוגרת עם ריכוז גבוה של הורים לילדים בגיל הזה)

Junior Member הסמל האישי של method
    בסדר, לא חייב אפל. ציינתי שזה אותו סיפור גם בסטרימרים של אנדרואיד, רק שרצוי לקנות סטרימר איכותי.

הכל מתחבר לטלויזיה ופועל בלחיצת כפתור כמובן! מנסיון.

לגבי המנויים, די בטוח שלשלם 20ש"ח בחודש על איזה 100 משחקים זה יותר זול מלקנות אותם אחד אחד...

וכן, מתסבר שגם אני מנטלית באיזור גיל 6. הכי כיף ככה, הכל פשוט.

בהצלחה

ציטוט נכתב במקור על ידי JohnnyDough צפיה בהודעה
    אם המטרה היא ילדים אז הקונסולה הרלוונטית היא הswitch של נינטנדו
    נראה מוצר מעניין.
    ממה שאני מבין היתרון היחיד שלו זה שהוא נייד.
    אני לא בטוח שאני רוצה שלילדה יהיה כזה נייד. גם ככה אנחנו מגדלים דור של חארות שכל היום יש להם מסכים מול העיניים. נראה לי עדיף שדבר כזה יישאר בבית, מחובר לטלוויזיה (סתם חושב בקול רם ).

מה, באקסבוקס וב ps אי אפשר להשיג משחקים "פשוטים"? אני מבין שהם. מכוונים גבוהה יותר אבל וודאי יש שם גם משחקים לעצלנים..