תוצאות 1 עד 10 מ 10

אשכול: האם מותרות הבלימות במגרש

צפייה משולבת

Junior Member

האם מותרות הבלימות במגרש

משדרג ל-A, וקיבלתי הוראות מבלבלות מהמורים - אחד אמר לי שאסור לבלום כאשר עושים מקטע (נסיעה איטית, סללום, שמיניות וכו) איך מותר בפניות אליהם, השני אמר שמותר לבלום בכול אזור, גם במקטע וגם ביניהם, כל עוד עושים את זה קצת.

מה נכון?

Senior Member הסמל האישי של zx2r
    ציטוט נכתב במקור על ידי syrenity צפיה בהודעה
    משדרג ל-A, וקיבלתי הוראות מבלבלות מהמורים - אחד אמר לי שאסור לבלום כאשר עושים מקטע (נסיעה איטית, סללום, שמיניות וכו) איך מותר בפניות אליהם, השני אמר שמותר לבלום בכול אזור, גם במקטע וגם ביניהם, כל עוד עושים את זה קצת.

מה נכון?
    בגדול שניהם נכונים.
    לא יודע איך זה היום אבל כל עוד אתה לא נועל גלגל\בולם בצורה חדה אלא מאט בצורה מבוקרת ובהתאם לדרישות המסלול - לא צריכה להיות בעיה.
    רוצה לדעת יותר טוב? בקש מהמורים לחדד או חכה לעוד תגובות, ביום של הטסט (או לפני) תראה איך אחרים עושים את המסלול ועל מה הטסטרים מכשילים.

ציטוט נכתב במקור על ידי zx2r צפיה בהודעה
    בגדול שניהם נכונים.
    לא יודע איך זה היום אבל כל עוד אתה לא נועל גלגל\בולם בצורה חדה אלא מאט בצורה מבוקרת ובהתאם לדרישות המסלול - לא צריכה להיות בעיה.
    רוצה לדעת יותר טוב? בקש מהמורים לחדד או חכה לעוד תגובות, ביום של הטסט (או לפני) תראה איך אחרים עושים את המסלול ועל מה הטסטרים מכשילים.
    ממש תשובה שהוא צריך. הוא מחפש תשובה בשביל הטסט, אם הוא יהיה ראשון את מי ישאל? אני במקום פותח הפוסט הייתי חוזר לשני המורים שלו שיחליטו מה נכון לשיעורים ולטס יחד, לגבי החיים עצמם התשובה אכן נכונה.

Senior Member
    זה פשוט לא נחוץ ולא נכון לבלום במקומות האלה. הרעיון הוא לעשות שימוש נכון בקלאץ'.

Member
    אני בדיוק משדרג לa לומד בירושלים אצל גילי למי שמכיר,לא קיבלתי הנחיה או הדרכה שלא לבלום,למרות שפה בירושלים אין סיכוי לעשות את הסללום בירידה בלי להשתמש בבלם,מחר יש שיעור אשאל ואעדכן.

Junior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי ronen_sch צפיה בהודעה
    ממש תשובה שהוא צריך. הוא מחפש תשובה בשביל הטסט, אם הוא יהיה ראשון את מי ישאל? אני במקום פותח הפוסט הייתי חוזר לשני המורים שלו שיחליטו מה נכון לשיעורים ולטס יחד, לגבי החיים עצמם התשובה אכן נכונה.
    בדיוק, עשיתי את כל השיעורים עם בלימות קצרות, ופתאום המורה האחר שלקח לתרגל במגרש של הטסטים, אמר שאסור לבלום.

ציטוט נכתב במקור על ידי israel צפיה בהודעה
    אני בדיוק משדרג לa לומד בירושלים אצל גילי למי שמכיר,לא קיבלתי הנחיה או הדרכה שלא לבלום,למרות שפה בירושלים אין סיכוי לעשות את הסללום בירידה בלי להשתמש בבלם,מחר יש שיעור אשאל ואעדכן.
    תודה, אשמח לדעת.

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי syrenity צפיה בהודעה
    תודה, אשמח לדעת.
    אולי מאוחר מידי אבל שאלתי והמורה אמר שאם צריך כן משתמשים בבלם במיוחד בירידה ,בירושלים המגרש לא מפולס.אם המגרש שאתה לומד בו ישר אז באמת אין סיבה להשתמש בבלם,תתרגל להשתמש במצמד ובגז.
    בהצלחה.

Junior Member
    לפני שנה עשיתי רישיון ל A2 והמורה אמר לי להמנע מבלימות. הסיבה לטענתו - בלימה מצביעה על שליטה לקויה בגז ותכנון לא נכון של הנהיגה.
    תכלס ממה שאני זוכר מעבירים כל עוד הבלימה לא חזקה, אלא מבוקרת ולא לצורך עצירה.
    יכול להיות שהדרישה שונה בין הרשיונות.
    בהצלחה בטסט!!

Junior Member
    תודה, זה עזר.

Member
    עבר כבר עשור מאז שעשיתי טסט בירושלים אבל החלק היחיד שהשתמשתי בברקס היה בסוף הסללום בירידה כשעושים 180 מעלות בשביל לחזור על הסללום בעלייה, החלקיק שנייה הזה כמעט בלתי אפשרי בלי ברקס ולא הכשילו אותי על זה גם ב A1 וגם ב A אבל חוץ מזה לא נגעתי בברקס וזה גם מה שהבנתי שאמורים לעשות.
    Yamaha X-City 250 -> Hyosung GT250 -> Suzuki GS500 -> Suzuki V-Strom 650 -> Suzuki Bandit 1200 --> Kawasaki Versys 650