הרפתקאות לא מתוכננות... לעיתים ממש מעצבן, לעיתים חווייתי וזורם.
נ.ב- מתנדב להשאיל תחתון צהוב, אוריאר השאיר אצלי פעם שעברה אחרי המשחק נגד חיפה והוא לא במידה...
אז אחרי שהיתה הצעה שירוששמאות ילבש תחתון יעשה סיבוב על הקטנוע בחניה ויצלם את עצמו אז היום הייתי ביום טיול ואני מעלה רשמים ותמונות.
הבוקר התחיל בהחלטה לקחת את הבייבי לטסט השנתי, מה כבר יכול להיות חושב לו סחבק, אופנוע די חדש, אין בעיות מטופל באהבה.
אז סחבק נוסע לעשות טסט במודיעין - הכפר הקרוב למקום מגוריי. (אני לא סובל את המכון במודיעין, אבל שוב כלי די חדש)
וסחבק אכן מגיע למכון - ומגלה להפתעתו:
פקידה: איזה רשיון הכלי שלך?
סחבק: A
פקידה + בוחן: יש תקנות חדשות, אנחנו לא יכולים לבדוק, אבל ברמלה אפשר.
תמונה מס' 1 מהטיול:
עושים חושבים קצר, מודיעין - רמלה, לא סיפור גדול, עיניין של רבע שעה ויאללה, בדרך אני חושב לעצמי למה לא לקחתי את המעיל של בני אדם שעשוי מפרה, ולקחתי את הרשת קניות. אבל סחבק לא תכנן לטייל.
מגיעים לרמלה מוצאים את המכון, הכניסה למכון היא כמו הכניסה לישראל השלישית, אספלט זו המצאה שעוד לא הגיעה לשם, ואני רק חושב למה אין לי צמיגי שטח. בכל אופן מגיעים הולכים לפקידה מבררים עם עושים טסטים לA והתשובה חיובית (כל עוד לא קורונה חיובית הכל טוב).
עומדים ומחכים. ואז מגיע מנהל המכון/בוחן ראשי שמודיע לי בצער כי הבוחן של האופנועים חולה, אז היום אין טסט לאופנוע שלי.
רגע אני אומר לו - אבל חתמתי לי והכנסת אותי למחשב - עכשיו אני צריך לחכות איזה שנה עד שיישתחרר למרות שבכלל לא עשו כלום לאופנוע. לא אל תדאג סחבק הכל טוב, הנה אני חותם ליד החותמת "מבוטל" טוב מה עושים? נוסעים לראשון, רגע לפני אני מתקשר ומברר, כן עושים טסטים ל A כן הבוחן ישנו.
יופי.
רגע הנה תמונה מרמלה:
אין תמונה - אפילו ברמלה מתביישים במכון רישוי שלהם.
ומגיעים לראשון: כמובן שאני הולך לפגוש חבר יקר בדרך את "אדון איבוד" אבל בסוף הגעתי.
שלום, שלום, יופי חמודי אומר הבוחן: יש לך חותמת מאחורה.
סחבק בייאוש מושלם: אבל הבוחן ברמלה אמר.... אז אמר עונה הבחור. ואני מאחל לבחור ברמלה מקצועות עתיקים.
רגע אומר הבוחן נסתכל במחשב. במחשב הכל טוב אפשר לעשות טסט, רק משהוא אחד קטן.
בבקשה שסחבק ילך לדואר ויביא רישיון חדש. אבל למה????? ככה!!!
כי משרד התחבורה לא אוהב הרבה חותמות על הרישיו שלו זה למה!!!!! כו!!!ס אמ!!א שלהם!!!!
אז הלכתי לחפש דואר.
הנה הדואר:
ככה בערך הוא נראה.
ואז חזרתי לעשות טסט. והופה הכל עבר בשלום, והאופנוע תקין. וסתם סחבתי איתי ווסט צהוב. אבל שיהיה.
אז במקום לגמור סיפור בחצי שעה סגרתי בחצי יום.
העיקר שיש סיפור.
אהה, הנה מכון רישוי ראשון:
![]()
הרפתקאות לא מתוכננות... לעיתים ממש מעצבן, לעיתים חווייתי וזורם.
נ.ב- מתנדב להשאיל תחתון צהוב, אוריאר השאיר אצלי פעם שעברה אחרי המשחק נגד חיפה והוא לא במידה...
הדרום בתל אביב, מעולם לא היה מצב שלא היה בוחן באותו היום...כשעברתי לפריפריה הבנתי שצריך לעבור למצב "תתקשר קודם לוודא" מאשר "היי, בוא נלך לעשות טסט!".
יהוד מכון אדיר.