מה המימדים שלך? ומה התקציב? יש לי מעיל עור עם וונטות ענקיות שקטן עליי במידה (אני 172/65, שלי במידה 40) -
http://fullgaz.co.il/forums/showthre...ight=firstgear
אהלן, אני מחפש ג'קט רכיבה לקיץ וקצת עונת מעבר שיעשה את העבודה
אין העדפה מוסימת אבל מחפש גם איכות. הלכתי לבדוק במטרו (DINESE) ואביזריון (ALPINESTARS)
והבעיה היא שאין מידות בשבילי. באלפין הציעו לי לקנות SMALL וללכת לעשות הצרה בידיים כי שם הבעיה.
ובדיינז אמרו לי לקחת 44 ושאין בארץ ולעשות הזמנה מאתר כלשהו בחו"ל..
אהבתי קצת יותר את האלפיין אבל נשמע לי קצת מוזר לעשות הצרה מה אתם אומרים?
מדדתי גם את ה IXON ממש אהבתי הכי איכותי שלבשתי אבל גם שם הסיפור בעיה מבחינת מידות גם כן צריך לעשות הצרה.
יש איזשהן המלצות לבחור קטנצ'יק?
מה המימדים שלך? ומה התקציב? יש לי מעיל עור עם וונטות ענקיות שקטן עליי במידה (אני 172/65, שלי במידה 40) -
http://fullgaz.co.il/forums/showthre...ight=firstgear
באופנועית יש מעיל ספידי רשת שדי הדוק בידיים.
באיידימוטורספורט כנ"ל, של knox.
ואם אתה לא בקטע של להתפנק על מותג, אז באופנוסנטר יש cat2moto vento שהמידות שלו הן ממש קטנות. היה גם מבצעים לא רעים אצלם, אבל העלו קצת בחזרה את המחיר. אולי עם קצת שכנוע הם יסכימו להוריד.
אני אנסה להציע משהו קצת פרובוקטיבי (ואולי פוגע באגו של מישהו, מתנצל אם זה המצב):
תנסה למדוד מעילים שמיועדים לנשים. לא אומר בהכרח ללכת על הדגמים הוורודים או משהו בכיוון, אבל לרוב דגמי נשים מיוצרים בגזרה מעט שונה משל גברים, בין היתר הם יותר צרים בידיים. אני אישית כמעט קניתי מעיל לנשים, למרות שבסוף מצאתי מעיל אחר שהתאים לי יותר.
אולי זה יתאים לך יותר, ואולי אפילו תמצא אחד שגם מתאים לך בצבעים. באופן אישי, לי חשובה יותר ההתאמה לגוף מאשר הצביעה, אבל כנראה שלא הייתי קונה מעיל וורוד זוהר, גם אם היה יושב בול. אם אכן תמצא מעיל שמתאים לך במידה אבל לא בצבע, תוכל לחפש באינטרנט מעיל דומה בצביעה אחרת או כל מעיל אחר של אותה חברה המידה הזאת.
אין לי בעיה לנסות מעיל לנשים אבל המוכר לא הציע את זה ושלל את זה ישר כי זה גזרה לנשים אז חשבתי כנראה שזה לא יתאים לגברים מסיבה שבחזה אולי יותר רחב שם או סיבות כאלה ואחרות שהמוכרים יודעים ומבינים יותר ממני בזה..
אם אין בעיה והבדל מבחינת נשים וגברים וזה ודאי מבחינתי אני לא שולל
הרצתי חיפוש זריז על מידה XS. ההיצע נמוך מאוד אבל יש לrevit את הairwave 3 במידה הזו.
אם אתה לא מכיר אז היצרן הוא מאוד איכותי (לא נופל מאלפיין ודיינזה) והדגם צריך להיות מצוין.
אתה יכול לבדוק אצל היבואן בארץ (איי די מוטורספורט)...