תוצאות 1 עד 9 מ 9

אשכול: מחפש ג'קט רכיבה לקיץ לבחור קטן

Junior Member

מחפש ג'קט רכיבה לקיץ לבחור קטן

אהלן, אני מחפש ג'קט רכיבה לקיץ וקצת עונת מעבר שיעשה את העבודה
    אין העדפה מוסימת אבל מחפש גם איכות. הלכתי לבדוק במטרו (DINESE) ואביזריון (ALPINESTARS)
    והבעיה היא שאין מידות בשבילי. באלפין הציעו לי לקנות SMALL וללכת לעשות הצרה בידיים כי שם הבעיה.
    ובדיינז אמרו לי לקחת 44 ושאין בארץ ולעשות הזמנה מאתר כלשהו בחו"ל..
    אהבתי קצת יותר את האלפיין אבל נשמע לי קצת מוזר לעשות הצרה מה אתם אומרים?
    מדדתי גם את ה IXON ממש אהבתי הכי איכותי שלבשתי אבל גם שם הסיפור בעיה מבחינת מידות גם כן צריך לעשות הצרה.
    יש איזשהן המלצות לבחור קטנצ'יק?

Senior Member
    מה המימדים שלך? ומה התקציב? יש לי מעיל עור עם וונטות ענקיות שקטן עליי במידה (אני 172/65, שלי במידה 40) -

http://fullgaz.co.il/forums/showthre...ight=firstgear

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של ayalzo
    באופנועית יש מעיל ספידי רשת שדי הדוק בידיים.
    באיידימוטורספורט כנ"ל, של knox.

ואם אתה לא בקטע של להתפנק על מותג, אז באופנוסנטר יש cat2moto vento שהמידות שלו הן ממש קטנות. היה גם מבצעים לא רעים אצלם, אבל העלו קצת בחזרה את המחיר. אולי עם קצת שכנוע הם יסכימו להוריד.

Junior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי ayalzo צפיה בהודעה
    באופנועית יש מעיל ספידי רשת שדי הדוק בידיים.
    באיידימוטורספורט כנ"ל, של knox.

ואם אתה לא בקטע של להתפנק על מותג, אז באופנוסנטר יש cat2moto vento שהמידות שלו הן ממש קטנות. היה גם מבצעים לא רעים אצלם, אבל העלו קצת בחזרה את המחיר. אולי עם קצת שכנוע הם יסכימו להוריד.
    לא מצאתי משהו לטעמי בחברות האלה.. תודה. מה לגבי מה שהציעו לגבי הצרה/להזמין מחו"ל?

Senior Member הסמל האישי של moonshield
    אני אנסה להציע משהו קצת פרובוקטיבי (ואולי פוגע באגו של מישהו, מתנצל אם זה המצב):
    תנסה למדוד מעילים שמיועדים לנשים. לא אומר בהכרח ללכת על הדגמים הוורודים או משהו בכיוון, אבל לרוב דגמי נשים מיוצרים בגזרה מעט שונה משל גברים, בין היתר הם יותר צרים בידיים. אני אישית כמעט קניתי מעיל לנשים, למרות שבסוף מצאתי מעיל אחר שהתאים לי יותר.
    אולי זה יתאים לך יותר, ואולי אפילו תמצא אחד שגם מתאים לך בצבעים. באופן אישי, לי חשובה יותר ההתאמה לגוף מאשר הצביעה, אבל כנראה שלא הייתי קונה מעיל וורוד זוהר, גם אם היה יושב בול. אם אכן תמצא מעיל שמתאים לך במידה אבל לא בצבע, תוכל לחפש באינטרנט מעיל דומה בצביעה אחרת או כל מעיל אחר של אותה חברה המידה הזאת.

Junior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי moonshield צפיה בהודעה
    אני אנסה להציע משהו קצת פרובוקטיבי (ואולי פוגע באגו של מישהו, מתנצל אם זה המצב):
    תנסה למדוד מעילים שמיועדים לנשים. לא אומר בהכרח ללכת על הדגמים הוורודים או משהו בכיוון, אבל לרוב דגמי נשים מיוצרים בגזרה מעט שונה משל גברים, בין היתר הם יותר צרים בידיים. אני אישית כמעט קניתי מעיל לנשים, למרות שבסוף מצאתי מעיל אחר שהתאים לי יותר.
    אולי זה יתאים לך יותר, ואולי אפילו תמצא אחד שגם מתאים לך בצבעים. באופן אישי, לי חשובה יותר ההתאמה לגוף מאשר הצביעה, אבל כנראה שלא הייתי קונה מעיל וורוד זוהר, גם אם היה יושב בול. אם אכן תמצא מעיל שמתאים לך במידה אבל לא בצבע, תוכל לחפש באינטרנט מעיל דומה בצביעה אחרת או כל מעיל אחר של אותה חברה המידה הזאת.
    אין לי בעיה לנסות מעיל לנשים אבל המוכר לא הציע את זה ושלל את זה ישר כי זה גזרה לנשים אז חשבתי כנראה שזה לא יתאים לגברים מסיבה שבחזה אולי יותר רחב שם או סיבות כאלה ואחרות שהמוכרים יודעים ומבינים יותר ממני בזה..
    אם אין בעיה והבדל מבחינת נשים וגברים וזה ודאי מבחינתי אני לא שולל

Senior Member
    הרצתי חיפוש זריז על מידה XS. ההיצע נמוך מאוד אבל יש לrevit את הairwave 3 במידה הזו.
    אם אתה לא מכיר אז היצרן הוא מאוד איכותי (לא נופל מאלפיין ודיינזה) והדגם צריך להיות מצוין.
    אתה יכול לבדוק אצל היבואן בארץ (איי די מוטורספורט)...

Junior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי JohnnyDough צפיה בהודעה
    הרצתי חיפוש זריז על מידה XS. ההיצע נמוך מאוד אבל יש לrevit את הairwave 3 במידה הזו.
    אם אתה לא מכיר אז היצרן הוא מאוד איכותי (לא נופל מאלפיין ודיינזה) והדגם צריך להיות מצוין.
    אתה יכול לבדוק אצל היבואן בארץ (איי די מוטורספורט)...
    תודה רבה!

Senior Member הסמל האישי של moonshield
    ציטוט נכתב במקור על ידי Lior96 צפיה בהודעה
    אין לי בעיה לנסות מעיל לנשים אבל המוכר לא הציע את זה ושלל את זה ישר כי זה גזרה לנשים אז חשבתי כנראה שזה לא יתאים לגברים מסיבה שבחזה אולי יותר רחב שם או סיבות כאלה ואחרות שהמוכרים יודעים ומבינים יותר ממני בזה..
    אם אין בעיה והבדל מבחינת נשים וגברים וזה ודאי מבחינתי אני לא שולל
    זה בדיוק זה, מעיל עם גזרה של נשים. זה אומר בין היתר שלרוחב חזה מסויים (שלצורך העניין לא משנה של גבר או אישה) השרוולים יהיו כנראה קצת יותר קצרים וצרים ממעיל מקביל בגזרת גברים.