תודה על הפירוט. באופן משעשע, בדיוק שלשום קבענו השנה לנסות את שוק דגיםאחזור עם חוויות.
תודה על הפירוט. באופן משעשע, בדיוק שלשום קבענו השנה לנסות את שוק דגיםאחזור עם חוויות.
כנשנוש לילי - בורגרים (זה שם המסעדה) בטיילת. יש להם המבורגרים קטנים כאלה, אפשר לבחור כמה מסוגים שונים. הולך טוב עם בירה.
הלכתי גם לשוק דגים, גם למפלט האחרון, גם לרק דגים, ויצא לי להשוות. בכל המקומות לקחנו פלוס מינוס אותו דבר - קלמרי מטוגן ומרק דגים למנה הראשונה, דניס בגריל למנה עיקרית, וקרם ברולה לקינוח. ווריאציות שונות מפורטות. הכל היה טעים, מה שמפורט זה רק אם היה ממש טעים או לא עשוי טוב. מחירים - רושם סובייקטיבי מהשוואה של המנות שאכלנו וקצת מבט בשאר.
רשמים:
שוק דגים - לקחנו גם לברק בגריל. מרק דגים היה מנה גדולה ומאוד טעימה. לקינוח גם טריקולדה. מחירים טובים.
המפלט האחרון - לא סבלנו מאיחורי המלצרים, לקחנו גם מרק סרטנים ופטריות מוקרמות. מרק סרטנים סוף הדרך, דניס טעים ממש, פטריות מוקרמות טעימות כרגיל. לא היה שום דבר מוזר בקלמרי, אבל גם שום דבר מיוחד לא. קינוחים - גם סופלה שוקולד, סופלה היה עשוי יתר על המידה ויבש. מחירים טיפה יקרים.
רק דגים - לקחנו בורי בגריל, שהיה מצוין ומאוד טעים. מרק דגים היה פחות טעים. לקינוח - קרם ברולה היה לא סטנדרטי כמו במקומות האחרים וממש טעים. קינוחים אחרים שרצינו לטעום נגמרו... מחירים טיפה מתחת למפלט האחרון ומעל שוק דגים.
בקיצור, אין המלצת נגד. כל מקום והייחודיות שלו. נחזור לאכול בשלושתם.
סבבה אגוזים וטוב לדעת
SUZUKI GSX ES 550 E 1986HONDA NC 750 X 2016KTM 1090 Adventure S 2018
2020 Husqvarna 701 Enduro
KTM 790 Adventure S 2021
הייתי באילת פעם אחת בחיים ל 10 דקות בערך,
הורדתי מישהו בכניסה לאילת תידלקתי וחזרתי.
Honda Forza 750
בן 38, רוכב על אופנועים 22 שנה כבר, והוגה מטבע הלשון 'ילד A1'
אחרי למעלה מחודש , נראה לי שהוא כבר חזר הביתה.
Sent from...
הרבה אחרי הגעפס
מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI