ה390 אדוונצ'ר צריך להתאים לך. מעט מעל התקציב אבל לא בצורה דרמטית והתמורה גבוהה מאוד. הוא גם צריך ספורטיבי בהתנהגות שלו.
ורסיס 300 גם יכול להתאים.
נייקדים וספורט לA1 לאנשים גבוהים? תלוי במידת הגמישות שלך וכמה אתה מסכים לסבול...
היי,
מחפש אופנוע גבוה (אני 192) שישמש אותי ליום יום ולטיולים פה ושם ברחבי ישראל.
כרגע זה נסיעות של 10KM הלוך וחזור כל יום, בעתיד זה יתארך
אופנוע ראשון, מעדיף סטייל נייקד או ספורט (לא מאמין שיהיה משהו שיתאים לי) ואם אין ברירה אז אדוונצ'ר.
תקציב של מקסימום 32K רק לאופנוע, מוגבל לA1
תודה![]()
ה390 אדוונצ'ר צריך להתאים לך. מעט מעל התקציב אבל לא בצורה דרמטית והתמורה גבוהה מאוד. הוא גם צריך ספורטיבי בהתנהגות שלו.
ורסיס 300 גם יכול להתאים.
נייקדים וספורט לA1 לאנשים גבוהים? תלוי במידת הגמישות שלך וכמה אתה מסכים לסבול...
קודם תנסה לרכב על אדוונצ'ר, אחרי זה כבר לא תרצה להסתכל לכיוון של נייקד וספורט...
אדוונצ'רים:
טנרה 660 נשמע לי תפור על הדרישות. יש לו יכולות טובות בשטח ובכביש, כך שתוכל לגוון את הטיולים בארץ ישראל במנה גדושה של שבילים - והוא אופנוע גבוה (גבוה מאוד במודלים הישנים ללא ABS, גבוה-מינוס במודל 2015 ומעלה עם ABS).
עוד אופציה נחמדה זה ורסיס 300 - אני אישית מאוד מתחבר לקונספט שלו, בעיני הוא גם יפה, גם פרקטי וגם זול מאוד לרכישה. עם זאת, הוא לא באמת "גבוה" וזה סה"כ אופנוע די בסיסי.
הבנלי TRK 502 מתאים מאוד כאדוונצ'ר כביש, לא יכול להגיד מה רמת האמינות שלהם.
ויסטרום 650 משומש ומוגבל ל-A1 - מכונת טיולים משובחת. מניח שהתקציב מאפשר לרכוש דגם 2015-2016.
אם אתה בכל זאת בכיוון של אופנוע כביש, הייתי מציע לך לבדוק כיוון של CBR500 + מושב מוגבה. הוא יחסית מרווח.
Ducati Multistrada 1100
Alfa Guiletta 1.4 Manual
בנאדם מבקש המלצה על ספורט או נייקד.
בלית ברירה אדוונצ'ר,
אז להמליץ לו על דו"ש כמו ה660?
אם אתה מחפש מטעמי נוחות - נייקד יכול בגדול להתאים לך ארגונומית, תלוי כמובן באופנוע. יש לי חבר בגובה 1.97, התחיל על GS500, עבר ל-CBR650F ועכשיו על CBR600RR, כמובן שלא כל הכלים מתאימים לו ורובם קטנים אבל הוא חיפש מה כן מתאים ארגונומית והלך על אלו.
אני מאמין שכלי מסדרת ה-500 של הונדה יהיה תפור עליך. ה-300/400 של קוואסאקי מרגישים קטנים יותר וצפופים יותר (אני 1.88), כנ"ל סדרת ה-300 של ימאהה. אם ה-CB או ה-CBR לא יתאימו לך, תמיד יש את ה-CBX, או ה-TRK של בנלי שהוזכר פה בתגובות שגדול ממנו משמעותית מבחינה פיזית.
בגלל ההגבלה לA1, זה קשה מאוד להצדיק את הרוב המוחלט של אלה מול ה390 אדוונצ'ר... גם המושב שלו גבוה יותר מרובם.