כן ברור שמדובר בשתי חיות שונות לחלוטין עם טכניקה שונה לצרכים שונים.
עדיין...
דעתכם?
Sent from my SM-G955U using Tapatalk
כן ברור שמדובר בשתי חיות שונות לחלוטין עם טכניקה שונה לצרכים שונים.
עדיין...
דעתכם?
נערך לאחרונה על ידי Jonathan; 15-08-2020 בשעה 06:19.
If you are a good rider it will prove & exploit your skill to the world, if you are mediocre it will kick you in the teeth & laugh at you
It is purpose built for strafing curves, serious commuters or tourers need not apply
When you ride it nothing else matters except it, you & making the next turn
ROGUE RC51
הי יונתן,
כמו שכתבת, מדובר בטכניקה שונה לחלוטין,
במוטוקרוס אתה עובד על מהירות, קפיצות וסיבובים מהירים
טרייל זה יותר באלאנס במהירות אפס וטכניקה של עבודת גוף אחרת לגמרי.
אגב לגבי הבאלנס...
מה יותר באלנס מלהכנס לראט במהירות?
רכיבת מוטורקרוס מוציאה את כל הטעויות שלך החוצה חושפת את השגיאות שלך את ההיסוסים.
את חוסר השימוש בברקס בצורה נכונה,
את חוסר הכנת האופנוע במהירות הנכונה לפני הפניה
אם אתה יושב יותר מדי או מוקדם מדי וחוטף ברייקינג באמפס
או אתה עומד קדימה מדי (בתנוחת רכיבה נכונה) אבל בתאוצה יש איבוד אחיזה באחורי.
אם אתה לא אתה לא מכין את האופנוע בהטיה בעמידה לפני התישבות לתוך הראט.
אם אתה עולה לאוויר ותוך כדי סגירת מצערת את לוחץ ברקס קידמי (מודה זאת טועות שמיוחדת לי).
If you are a good rider it will prove & exploit your skill to the world, if you are mediocre it will kick you in the teeth & laugh at you
It is purpose built for strafing curves, serious commuters or tourers need not apply
ROGUE RC51
התכוונתי רכיבת שבילים trail riding לא רכיבת trial riding.
סתם נק לחשוב עליהן שליטה על המצערת רכיבה בסיבוב כשאתה יושב רכיבה בראטים....
ROGUE RC51
כל סוג של רכיבה משפר את יכולות הרוכב בסוג הספציפי וגם בסוגים המקבילים.
אין פה ספק.
מה גם שרכיבת מוטוקרוס מאוד משפרת את הכושר הגופני.
עכשיו השאלה- האם יש לך מפסיק פנאי לעשות את שניהם או שאחד בא על חשבון השני?
אם אחד בא על חשבון השני ואין לך יותר מדי פנאי ואתה רוצה להתמקצע בטרייל- אז תתרכז רק בזה.
אם יש לך מספיק פנאי ויכולת לשלב גם רכיבות מוטוקרוס- להזיק זה בטח לא יזיק, וכן ייתן לך עוד חיזוקים במקומות שרק על טרייל לא תקבל.
מסכים לגבי גם וגם - אם אתה יכול להגניב רכיבת אחהצ במוטו קרוס ככה בקטנה להעלם לשלוש ארבע שעות ועוד רכיבה רגילה בסופ"ש אשרייך.
נתנו לי לעשות תרגיל קטן לצורך כניסה מאוחרת לפניות וראטים רכיבת מוטוקרוס בעמידה למשך 3 הקפות, סיימתי מותש.
מה שהדהים אותי בזה הוא שבשטח אני רוכב כמעט רק בעמידה - טוב או רע זה זה מה שיש, אבל מסלול מוטוקרוס ששם אין באמצע יש רק הכל גז או הכל ברקס מוציא ממך את האוויר הרבה יותר מהר.
ROGUE RC51
היי יונתן,
אפשר לנסות להסביר על הכתב את הקושי,
אבל בכי טוב זה שתעלה על האופנוע,
סע לסינגל עם כמה סלעים טובים באמצע הסינגל ותנסה לעלות אותם,
ואז תבין שהטכניקה של רכיבת מוטוקרוס שונה מרכיבת אנדורו טכני.
עדכן אותי![]()
האמת ניסיתי, אני עושה גם וגם (;
שים לב שאני כתבתי רכיבת שבילים ואתה מתייחס לרכיבת "אנדורו טכני" אני מניח שאתה מתכוון הארד אנדורו.
אתה מדבר על שיפור טכניקה של הארד אנדורו מול מוטוקרוס אני דברתי על שיפור יכולת בכללי.
אם אתה עושה קפיצות של 15 מ' במוטוקרוס אני מאמין שזה ייתן לך לפחות קצת ביטחון עצמי בהארד אנדורו.
אגב ניסית מוטוקרוס ואח"כ גילית שזה בכלל לא עזר לך (;
ROGUE RC51
אז כנראה שלא הבנתי אותך נכון,
מוטוקרוס עשיתי קצת ובמאולתר
אם זה שיפר לי את רכיבת האנדורו..אני לא בטוח
אולי בקפיצות מדרופים
העיקר שרוכבים![]()