עמוד 2 מתוך 7 ראשוןראשון 1234 ... אחרוןאחרון
תוצאות 16 עד 30 מ 107

אשכול: שוטר שעצר אותי בצד

צפייה משולבת

Junior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי השושנים צפיה בהודעה
    יש המון כאלה.
    לא שושנים, זה לא שלא הבנתי, הצגתי בצורה ברורה מה נרמז "מעשרת הדברות להיתקלות בשוטר" שכתבת, ומשפטים כמו "על תציב חזית - תהיה סופר נחמד" ועוד שלל של משפטים שאומרים במרומז - תהיה הסביל, למה השוטר חם עליך. וכששוטר חם עליך, הוא יכול בשנייה לכתוב דוח, ואחר כך זה כמו טיל שגר ושכח, השוטר עובר להתעסק בעניינים אחרים ויכול לשכוח ממך אבל הדוח שלו תקוע לך באמצע החיים. ואת המדיניות הזו, ששוטר מבין שאף אחד לא יבוא לו מאחורה בגלל שסתם אופנוען לא בא לו בטוב, אז הוא מאיים עליו שהוא רשם אותו לעצמו ופעם הבאה הוא מוריד אותו מהכביש, זו מדיניות של שריף מהמערב הפרוע.

אחרי שהתייעצתי עם מספר גורמים, הבנתי שאין לי באמת מה לעשות בנידון, כי אין לי דוח עם הטענות של השוטר, אין לי איך להילחם חזרה, אז יש את אסכולה שאומרת לשלם כסף ולהחזיר הכל למצב המקורי ולקוות לטוב(רק חבל שהסליפ און אקרופוביץ הוא באמת חלק מקורי מהיצרן,והוא יכול לטעון שוב, שזה לא מקורי, אבל מה אכפת לו,הוא לא יתמודד עם ההשלכות של הטרדת אזרח) והצד הנגדי שאומר :"מה פתאום? הכל אצלך חוקי - עובדה שהוא לא רשם לך דוח, הוא סתם ניסה להפחיד אותך." ולהסתכן בדוח - שאולי באמת אצא ממנו זכאי. בכל מקרה, לא משנה באיזה צד אני בוחר, זה עוד בזבוז כסף וזמן, ובמקום לרכב להנאה בסופ"ש, זה לחשוש.

ויכול להיות שאתה מסכים איתי על המדיניות הזו ובגלל זה מתעלם. אני לא מאשים אותך אם זו הדרך שאתה נוקט, כי בסופו של דבר כמו קצין בצבא כך גם במשטרה - אסור לך לחלוק על המערכת.
    יש מצב שמלכתחילה כתבת את זה בנוסח קצין, כך שבמכוון רמזת, ושאסיק "לבד" כך שזה לא ייצא במפורש שאתה אמרת את הדברים

Senior Member הסמל האישי של השושנים
    ציטוט נכתב במקור על ידי lygav צפיה בהודעה
    10 ״טיפים״?
    לי אלו פשוט נראים כאיומים, ולא עדינים במיוחד.
    וזה עוד נכתב בפורום, ובנימה חברית.
    ציטוט נכתב במקור על ידי FriendlyR צפיה בהודעה
    לא שושנים, זה לא שלא הבנתי, הצגתי בצורה ברורה מה נרמז "מעשרת הדברות להיתקלות בשוטר" שכתבת, ומשפטים כמו "על תציב חזית - תהיה סופר נחמד" ועוד שלל של משפטים שאומרים במרומז - תהיה הסביל, למה השוטר חם עליך. וכששוטר חם עליך, הוא יכול בשנייה לכתוב דוח, ואחר כך זה כמו טיל שגר ושכח, השוטר עובר להתעסק בעניינים אחרים ויכול לשכוח ממך אבל הדוח שלו תקוע לך באמצע החיים. ואת המדיניות הזו, ששוטר מבין שאף אחד לא יבוא לו מאחורה בגלל שסתם אופנוען לא בא לו בטוב, אז הוא מאיים עליו שהוא רשם אותו לעצמו ופעם הבאה הוא מוריד אותו מהכביש, זו מדיניות של שריף מהמערב הפרוע.

אחרי שהתייעצתי עם מספר גורמים, הבנתי שאין לי באמת מה לעשות בנידון, כי אין לי דוח עם הטענות של השוטר, אין לי איך להילחם חזרה, אז יש את אסכולה שאומרת לשלם כסף ולהחזיר הכל למצב המקורי ולקוות לטוב(רק חבל שהסליפ און אקרופוביץ הוא באמת חלק מקורי מהיצרן,והוא יכול לטעון שוב, שזה לא מקורי, אבל מה אכפת לו,הוא לא יתמודד עם ההשלכות של הטרדת אזרח) והצד הנגדי שאומר :"מה פתאום? הכל אצלך חוקי - עובדה שהוא לא רשם לך דוח, הוא סתם ניסה להפחיד אותך." ולהסתכן בדוח - שאולי באמת אצא ממנו זכאי. בכל מקרה, לא משנה באיזה צד אני בוחר, זה עוד בזבוז כסף וזמן, ובמקום לרכב להנאה בסופ"ש, זה לחשוש.

ויכול להיות שאתה מסכים איתי על המדיניות הזו ובגלל זה מתעלם. אני לא מאשים אותך אם זו הדרך שאתה נוקט, כי בסופו של דבר כמו קצין בצבא כך גם במשטרה - אסור לך לחלוק על המערכת.
    יש מצב שמלכתחילה כתבת את זה בנוסח קצין, כך שבמכוון רמזת, ושאסיק "לבד" כך שזה לא ייצא במפורש שאתה אמרת את הדברים

בפעם האחרונה אחרי זה אתה לבד עם עצמך.

שוטר הוא בן אדם עם כל מה שמשתמע מזה, לכן לפעמים הוא גם יחליק לך על עבירה אם באת לו בטוב, למה? ככה! אין לזה חוקיות.

כשאתה נתקל עם שוטר אתה מזהה אותו לפי המדים, כשאתה עושה הכללות אז כל השוטרים "אותו הדבר", אבל כשהשוטר עוצר אותך
    אתה רוצה שהוא יתייחס אליך בלי הכללות...לא כתוב לאף אחד על המצח את גיליון ההרשעות שלו, מבחנת השוטר אתה יכול להיות מתקין
    מזוזות ותופר טליתות או ראש משפחת פשע, הוא לא יכול לדעת.

עכשיו כשאתה בא בטוב, רוב ההגנות של השוטר נופלות (זו פסיכולוגיה בסיסית) תחייך למישהו שאתה לא מכיר ברחוב, ברוב המקרים
    הוא יחייך חזרה, תעשה שלום לאופנוע שבא ממול הוא יחזיר לך שלום למה? ככה!

זה לא חולשה להיות נחמד, זה לא חולשה לכבד מישהו להפך, זו נקודת פתיחה טובה, שוטר מגיע מראש בהרגשה של צורך להיות מוכן
    לעימות, כי זאת הסיטואציה היום יומית שלו לריב עם עמך ישראל, כשאתה שובר את התבנית הסיכוי שלך לצאת טוב גדל.

אתה לא חייב לשמוע לי, אתה גם יכול להגיד לו איך שתעצור את האופנוע "יא בן זונה מה אתה רוצה ממני". (על אחריותך).

אם כל השוטרים זונות? אז כל האופנוענים עבריינים?

בקיצור מי שקובע את מהלך העניינים בין השוטר לאזרח זה תמיד האזרח, ואם יש שוטר שלא, יש דרך מקובלת להתלונן עליו.
    היה שוטר בי-ם שהיה מציק לאופנוענים (הרבה מאד מכירים אותו) אחרי שיחה צפופה איתי זה הפסיק. תבדוק אותי!
    פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי השושנים צפיה בהודעה
    יש המון כאלה.
    הטיפים שהבאת הם נכונים לגבי החיים וכששוטר עוצר אותך על משהו הגיוני,
    כשיש שוטר באמוק על לתפוס סתם אנשים, או כי הוא ממורמר; גם החיוך הכי חמוד בעולם והליקוק הכי מלוקק שיש לא יעזרו

ציטוט נכתב במקור על ידי Vroom צפיה בהודעה
    הטיפים שהבאת הם נכונים לגבי החיים וכששוטר עוצר אותך על משהו הגיוני,
    כשיש שוטר באמוק על לתפוס סתם אנשים, או כי הוא ממורמר; גם החיוך הכי חמוד בעולם והליקוק הכי מלוקק שיש לא יעזרו
    סבבה איש אז תריב איתו...

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של ayalzo
    מכיוון שזה לא דיון טכני, אין לי מה להרוס יותר מדי, אז אביע דעה.
    אנחנו רואים בטלווזיה תיעודים של שוטרים וקצינים שמגיבים באלימות מופרזת לפעמים אבל...
    דעתי האישית, ויסלחו לי מספר חברים בפורום (מישהו שמע מנאור בתקופה האחרונה?),
    יש גישה בציבור שמותר להתחכם. לי לא נראה הגיוני ששוטר ניגש לאזרח ומבקש ממנו לעשות (או לא לעשות משהו) והאזרח חושב שמותר לו להתווכח. זה גרוע בעיני עשרות מונים יותר מאיזה קצין משטרה שמאבד עשתונות אחרי שתוקפים אותו פיזית.
    בתפיסת העולם שלי, המפגש עם השוטר צריך להתנהל ב"כן אדוני השוטר, לא אדוני השוטר". ואם השוטר טועה/משקר, ניתן או ל הגיש תלונה/לערער או לבקש שניה לרענן את זכרונך בעזרת מצלמת הדרך שלך, כי "בחיי שלא שמתי לב/אני לא זוכר שעשיתי את זה".

כל המפגשים שלי עם שוטרים (והאמינו לי, היו לי הרבה. למען השם, הייתי בנהיגה מונעת עוד לפני שהיה לי רשיון לאוטו!!, כולן על טרקטור) הסתיימו בברכת המשך יום טוב הדדית (כולל מקרה קיצוני באיזה שבת בבוקר, עם שני מתנדבים חטיארים משועממים, שפשוט חיפשו להציק. כאילו באמת, אתם רואים ילד על אופנוע דו"ש, ממוגן מכף רגל ועד ראש בציוד רכיבת שטח של הביוקר- יעני רובוטריק, על אופנוע שאפילו יש לו לוחית ומאותתים, ואחרי בדיקת רשיונות כשרואים שהכל תקין עושים לו חיפוש בכלים? מפוררים לו קופסאת נובלס כדי לראות אם יש סמים? ולמען הגילוי הנאות, אותו ילד הוא ללא היתקלות אחת עם מערכת החוק - למעט עברות תנועה, כאמור- ושבמקרה גם בחיים לא נגע אפילו בג'וינט...).

Senior Member
    לגבי השינויים בציוד אפטרמרקט. מעריך שאף שופט לא יפסול בפסק דין תקדימי עיסוק מסחרי וותיק של יבואני האופנועים והציוד.
    היצרן עצמו לפעמים מציע שדרוגים שלא מגיעים עם האופנוע הבסיסי. אני גם מצדיק ומבין את המחוקק כי ללא הסייג היינו רואים כלים לא בטיחותיים בעליל.
    SUZUKI GSX ES 550 E 1986
    HONDA NC 750 X 2016
    KTM 1090 Adventure S 2018
    2020 Husqvarna 701 Enduro
    KTM 790 Adventure S 2021

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של ayalzo
    אז.. אל תיקח אותם.

Senior Member הסמל האישי של 600 ירושלמי
    למה לא?
    הוא צודק. תשובה אופיינית של שוטר.
    תוריד את הראש ותהיה כנוע. על מה ולמה?
    "אדוני השוטר?" ממתי השוטר הוא אדון שלי? סליחה, השוטר הוא עובד שלי, אם כבר, בטח לא האדון שלי.
    אבל שוטרים הם מעל החוק- אז אתה העבד שלהם והם האדונים.
    מפתיע שאתה (אייל) מסכים עם זה.

Senior Member הסמל האישי של Tribalmistyc2
    ציטוט נכתב במקור על ידי 600 ירושלמי צפיה בהודעה
    למה לא?
    "אדוני השוטר?" ממתי השוטר הוא אדון שלי? סליחה, השוטר הוא עובד שלי, אם כבר, בטח לא האדון שלי.

השוטר לא עובד אצלך הוא עובד אצל מי שאתה רק שהוא מעליך.
    באנלוגיה קלאסית אתה הכבשה,הוא הכלב ושניכם עובדים בשביל בעלי הבית,בעלי הכסף.
    הכבשה נמצאת בתחתית הפירמידה ורק היא כפופה לחוקים
    נערך לאחרונה על ידי Tribalmistyc2; 25-08-2020 בשעה 01:08.

Member הסמל האישי של erez59
    אגו מנופח, מתחזה לכרית אוויר, אבל בעצם, הוא בסך הכל בלון.
    אתה יכול לצעוק, להתווכח, להתנשא ולנסות להתחכם עם שוטר שרושם נגדך דו"ח ו...ללכת לדואר לשלם אותו, או לנסות ולהשתמש באחד מהטיפים ששושני הציע, שבמקרה הזה, הגרוע מכל יהיה, שתלך לדואר לשלם את הדו"ח, אבל עדיין נשאר לך מרווח לא קטן של סיכוי, לצאת עם תוצאה טובה יותר.
    Erez Ronen

ציטוט נכתב במקור על ידי lygav צפיה בהודעה
    10 ״טיפים״?
    לי אלו פשוט נראים כאיומים, ולא עדינים במיוחד.
    וזה עוד נכתב בפורום, ובנימה חברית.
    אתה יכול לקבל ויכול לא, איומים??? מי שמכיר אותי יודע, אגב עד היום הגעתי להעיד בבית משפט כ-10 פעמים על עבירות תנועה מסכנות חיים
    שש פעמים השופט החמיר בקנס.

ציטוט נכתב במקור על ידי 600 ירושלמי צפיה בהודעה
    למה לא?
    כל בוקר אני אומר בוקר טוב לגב' ברכה המנקה, יש ימים שאני עוצר ומקשקש איתה קצת בלאדינו, בחגים אוספים כסף למתנה.
    כשאתה מכבד את מי שמולך בלי קשר למעמדו עיסוקו או מצבו האמתי אתה פשוט מכבד את עצמך. אגב בכל פנייה לאזרח אני מקפיד
    לדבר בנימוס, להגיד בוקר טוב ולבקש רישיונות בבקשה!

אם להגיד למישהו אדוני נותן לך להרגיש כעבד אז אתה מגיע ממקום מאד נמוך, בארצות הברית שוטר יכול לירות בך ולהמשיך לקרוא
    לך אדוני/גברתי.

תגיע אלי לקפה.

Member הסמל האישי של ofirus
    הבעיה לא בך שושני והלוואי והשוטרים היו כמוך,
    הבעיה מתחילה בשוטרים ממורמרים שמגיעים לעבודה ומחפשים איך להזיק כלכלית לאזרח ובכך לתרץ את עבודתם.
    קשה מאד לנטרל את החיים האישיים מהעבודה ולעשות סוויטש,כאשר אף אחד לא ניזק אז בעיה,
    אבל שמישהו מתחיל להנזק בגלל תסכול,מרמור או אגו של שוטר שמביא מהבית, או מהמשרד זה לא נעים וגם לא במקום,
    ישנם אכיפות מוזרות בצידי הדרכים שנובעות משעמום או מ"דרך קלה" להביא דוחות, הרי ביננו זה הרבה יותר קל מאשר להתעסק עם עבריינים אמיתיים.
    השוטר צריך להתעסק באכיפה ושמירה על חיי האזרחים ולא לחפש איך לקנוס אותם על שטויות רק כי בא לו,הקנס היא הברירה האחרונה ולא הראשונה ולפעמים הגבול הזה מיטשטש אצל הרבה מאד שוטרים,שמח שאצלך זה לא ככה שושני.

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של lokimonster
    סרחנים תמיד היו ותמיד יהיו בכל ארגון שלא יהיה.

לגבי ארה"ב זו דוגמה קצת מורכבת כי על פניו ישנה שם "פשיטת רגל" מזן כל שהוא.

כל הBLM מתחיל להזכיר את דרום אפריקה והאמת שהיו נצנים של זה יש גם פה שבהם עבריינים מקבלים לגיטימציה ותמיכה של ארגונים (ראו מקרה של סלמון טקה ).

אני מעדיף משטרה חזקה גם אני קצת נדפק מזה ומוכן לקטר על דו"ח לא מוצדק וכן אני בהחלט בעד יד קלה יותר על ההדק כי ברור לי שמי שידע לענות בכבוד לשוטר לכל היותר יקבל דו"ח או יעכבו אותו קצת לאימות פרטים.

מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
    SIC TRANSIT GLORIA MUNDI

Senior Member הסמל האישי של 600 ירושלמי
    ציטוט נכתב במקור על ידי lokimonster צפיה בהודעה
    ברור לי שמי שידע לענות בכבוד לשוטר לכל היותר יקבל דו"ח או יעכבו אותו קצת לאימות פרטים.
    אז פה אתה טועה.
    השנאה הגדולה שלי כלפי שוטרים התחילה כשחשתי על בשרי לא פעם את הזלזול, הקללות, הצעקות, השקרים וכו' משוטרים שהתייחסתי אליהם בשיא הכבוד העולה על הדעת.
    בשוטר הראשון (ששיקר, הגיע למשפט, שיקר שם ואני יצאתי זכאי)- חשבתי "טוב, סתם ביצה סרוחה".
    בשוטר השני שעיקב אותי ל"חקירה" תוך כדי קללות כשאשכרה לא עשיתי כלום ושום דבר התחלתי לחשוד.
    בשלישי כבר הבנתי את המגמה והבנתי שכקבוצה- חבורה של חארות עם רגשי נחיתות ותג. ברורו לי שלא כולם כאלה וגם בהם נתקלתי.
    אבל זה לא תפוח רקוב אחד בסל. חצי מהסל רקוב לפחות.

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של lokimonster
    ההתקלות הראשונה שלי עם המשטרה הייתה שזרקתי שקיות מים לא זוכר הרבה מזה.
    השנייה זה בעקבות אלימות בית ספרית לא ממש הייתי קשור וגם מזה אני לא ממש זוכר למעט החקירה.
    השלישית נכנסתי עם הTSW לרחוב בשוק נגד כיוון התנועה ( הרחוב הראשי במחנה יהודה לא זוכר את שמו) העלה אותי לתחנה אמר שאני נראה לו ילד טוב ושחרר אותי לדרכי ללא שום דבר.
    היו גם כמה התקלויות אחרות במהלך השנים על רקע תעבורתי רובן מוצדקות מעולם לא היה לי מעבר לדו"ח.
    מקווה שגם ישאר כך.

מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
    SIC TRANSIT GLORIA MUNDI