לא שושנים, זה לא שלא הבנתי, הצגתי בצורה ברורה מה נרמז "מעשרת הדברות להיתקלות בשוטר" שכתבת, ומשפטים כמו "על תציב חזית - תהיה סופר נחמד" ועוד שלל של משפטים שאומרים במרומז - תהיה הסביל, למה השוטר חם עליך. וכששוטר חם עליך, הוא יכול בשנייה לכתוב דוח, ואחר כך זה כמו טיל שגר ושכח, השוטר עובר להתעסק בעניינים אחרים ויכול לשכוח ממך אבל הדוח שלו תקוע לך באמצע החיים. ואת המדיניות הזו, ששוטר מבין שאף אחד לא יבוא לו מאחורה בגלל שסתם אופנוען לא בא לו בטוב, אז הוא מאיים עליו שהוא רשם אותו לעצמו ופעם הבאה הוא מוריד אותו מהכביש, זו מדיניות של שריף מהמערב הפרוע.
אחרי שהתייעצתי עם מספר גורמים, הבנתי שאין לי באמת מה לעשות בנידון, כי אין לי דוח עם הטענות של השוטר, אין לי איך להילחם חזרה, אז יש את אסכולה שאומרת לשלם כסף ולהחזיר הכל למצב המקורי ולקוות לטוב(רק חבל שהסליפ און אקרופוביץ הוא באמת חלק מקורי מהיצרן,והוא יכול לטעון שוב, שזה לא מקורי, אבל מה אכפת לו,הוא לא יתמודד עם ההשלכות של הטרדת אזרח) והצד הנגדי שאומר :"מה פתאום? הכל אצלך חוקי - עובדה שהוא לא רשם לך דוח, הוא סתם ניסה להפחיד אותך." ולהסתכן בדוח - שאולי באמת אצא ממנו זכאי. בכל מקרה, לא משנה באיזה צד אני בוחר, זה עוד בזבוז כסף וזמן, ובמקום לרכב להנאה בסופ"ש, זה לחשוש.
ויכול להיות שאתה מסכים איתי על המדיניות הזו ובגלל זה מתעלם. אני לא מאשים אותך אם זו הדרך שאתה נוקט, כי בסופו של דבר כמו קצין בצבא כך גם במשטרה - אסור לך לחלוק על המערכת.
יש מצב שמלכתחילה כתבת את זה בנוסח קצין, כך שבמכוון רמזת, ושאסיק "לבד" כך שזה לא ייצא במפורש שאתה אמרת את הדברים