עמוד 3 מתוך 8 ראשוןראשון 12345 ... אחרוןאחרון
תוצאות 31 עד 45 מ 107

אשכול: שוטר שעצר אותי בצד

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי FriendlyR צפיה בהודעה
    אהלן,
    בגלל שכתבת "טיפים לחיים" ולא הכל מתקשר למקרה שלי, אגיב באופן כללי,
    האופן שבו אתה מתאר איך להתנהג לשוטר, דרך ארץ, זה דבר שלומדים מהבית. אני מתייחס לכל אדם באופן שווה כשאני פוגש אותו לראשונה, לא משנה אם זה שוטר, מנקה, או מנכ"ל חשוב. נימוסים וכבוד לאחר זה בסיס. ואני מסכים איתך לחלוטין בהקשר הזה.

אבל אתה מציג את זה כאילו אחת כמה וכמה, אם זה שוטר, עליי להיות נחמד, למה אם לא אני אקבל בראש, סתם ככה, כי פגעתי בכבודו, כי על כל דבר אפשר כנראה להעניש וגם אם אתה חף מפשע, תצטרך להתרוצץ ולבזבז מזמנך וכספך,כדי שיבטלו לך את העונש, אבל לשוטר זה לא יזיז,הוא כבר שכח ממך ולא יקרה לו כלום. נשמע לך הגיוני?
    אני לא רוצה שהשוטר ירחם עליי כי מספיק ליקקתי לו, אם כבר אני מעדיף שייתן לי ולאחרים את מה שמגיע על פי החוק(לא רק בתחום המוטורי) ויעשה את העבודה שלו כמו שצריך בנימוס ודרך ארץ והסבר, ואם אני אלך להתלונן והוא יימצא טועה - שיקבל בראש וחזק.
    לא יכול להיות ששוטר עושה מה שבא לו, ויכול להתנהג כמו בריון. שוטר זה לא סתם עוד תפקיד אצל מעסיק פרטי, הוא פה בשביל הציבור.
    ולחשוב שאני עברתי מיונים של כמה חודשים כולל שבוע גיבוש בשביל לנסות להיכנס לגוף הזה, מזל שלא קבלו אותי והלכתי לתחום הריאלי, כנראה הפגנתי אנושיות יתרה. לשרת את הציבור והמדינה?פחחח, העיקר שאריח את הפחד של האזרחים ממני, ואם יאמרו משהו לא במקום, אמצא על מה לתת דוח, מקסימום יבטלו להם, זה לא משנה לי,העיקר שיחשבו עליי בדרך לתחנה ופעם הבאה שניפגש יצדיעו ויאמרו: "כן אדוני השוטר!!"

אני רק יכול לקוות שבהמשך אפגוש שוטרים כאלה, שבאמת מאמינים שהתגייסו למשטרה למען החברה.

בדיוק.

ואגב לגבי כל האמרות של ״תפוח רקוב״ וכאלה, זה מה שיש לי לומר:

אם יש במשטרה 100 שוטרים טובים, ו 10 שוטרים רעים, וה 100 השוטרים הטובים לא עושים כלום כנגד ה 10 הרעים - אז יש במשטרה 110 שוטרים רעים. פשוט מאוד.

Junior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי קידוזו צפיה בהודעה
    מצד שני, אם אחד מאיתנו היה שוטר תנועה. אחד שראה לא פעם אופנוענים מניפים לעברו אצבע משולשת, בורחים שמסמנים להם לעצור, דופקים ווילי בשכונה, מרעישים ומשקרים אני די בטוח שהגישה היתה עוינות קלה עד שנאה בכל מפגש עם אופנוען. מכל משתמשי הדרך אנחנו כנראה המזלזלים והמסוכנים ביותר. הכל בהכללה.
    כשהייתי מאבטח, העבודה הייתה דינמית, לפעמים אתה מהווה חוצץ בין אזרחים לבין מושא האבטחה שלך. יש כאלה שהם בדיוק כמו שוטרים, מתנהגים בלי דרך ארץ, דוחפים, לא מבקשים יפה אלא דורשים.
    אבל אם עשית טעות ואולי במקרה רצית לעשות חיפוש על אישה בהריון שחיכתה מחוץ מרפאה בגלל חשד כלשהו ואתה כמו אידיוט נותן לאגו לעלות ונוהג בבריונות - אתה אוכל אותה. אתה מקבל בראש. וזה רק קמצוץ.
    אני כל פעם הייתי נחמד, הסברתי יפה, והיו אנשים שקיללו(המון), היו אנשים שהתחכמו(אולי פי 6 מאלה שקיללו) והיו אנשים שהבינו ולא הפריעו. לא משנה מה היה בעבר,כל פעם שניגשתי לאדם, זה היה בנימוס, ברוגע, בלשון בקשה ולא דרישה. כששאל למה, הבאתי לו סיבה, כשלא יכלתי להביא לו סיבה מטעמים שונים, הצגתי את התעודה הנכונה ובקשתי שוב, בנימוס.
    זו תפיסה שקשה בהתחלה לאמץ, אבל זו הגישה שצריך כל אדם בתפקיד שעובד עם ציבור. לא כולם מצליחים, ומי שלא הצליח יישחק, יעשה שטות גמורה ולפחות בעבודה שבה עבדתי - היה מקבל בראש.
    על איכות האנשים אפשר עוד להתווכח.

Senior Member הסמל האישי של השושנים
    ציטוט נכתב במקור על ידי lygav צפיה בהודעה
    10 ״טיפים״?
    לי אלו פשוט נראים כאיומים, ולא עדינים במיוחד.
    וזה עוד נכתב בפורום, ובנימה חברית.
    אהלן,
    בגלל שכתבת "טיפים לחיים" ולא הכל מתקשר למקרה שלי, אגיב באופן כללי,
    האופן שבו אתה מתאר איך להתנהג לשוטר, דרך ארץ, זה דבר שלומדים מהבית. אני מתייחס לכל אדם באופן שווה כשאני פוגש אותו לראשונה, לא משנה אם זה שוטר, מנקה, או מנכ"ל חשוב. נימוסים וכבוד לאחר זה בסיס. ואני מסכים איתך לחלוטין בהקשר הזה.

אבל אתה מציג את זה כאילו אחת כמה וכמה, אם זה שוטר, עליי להיות נחמד, למה אם לא אני אקבל בראש, סתם ככה, כי פגעתי בכבודו, כי על כל דבר אפשר כנראה להעניש וגם אם אתה חף מפשע, תצטרך להתרוצץ ולבזבז מזמנך וכספך,כדי שיבטלו לך את העונש, אבל לשוטר זה לא יזיז,הוא כבר שכח ממך ולא יקרה לו כלום. נשמע לך הגיוני?
    זה אתה הבנת על דעת עצמך, אני אמרתי להקדים בוקר טוב או חיוך למפגש לנטרל כעסים הדדים, כשאתה פותח בטוב, רוב הסיכויים שישאר טוב, רושם ראשוני.
    אני לא רוצה שהשוטר ירחם עליי כי מספיק ליקקתי לו, אם כבר אני מעדיף שייתן לי ולאחרים את מה שמגיע על פי החוק(לא רק בתחום המוטורי) ויעשה את העבודה שלו כמו שצריך בנימוס ודרך ארץ והסבר, ואם אני אלך להתלונן והוא יימצא טועה - שיקבל בראש וחזק. בוקר טוב זה לא ללקק זה נימוס בסיסי
    לא יכול להיות ששוטר עושה מה שבא לו, ויכול להתנהג כמו בריון. שוטר זה לא סתם עוד תפקיד אצל מעסיק פרטי, הוא פה בשביל הציבור. ומי זה הציבור מלאכי שרת?
    ולחשוב שאני עברתי מיונים של כמה חודשים כולל שבוע גיבוש בשביל לנסות להיכנס לגוף הזה, מזל שלא קבלו אותי והלכתי לתחום הריאלי, כנראה הפגנתי אנושיות יתרה. לשרת את הציבור והמדינה?פחחח, העיקר שאריח את הפחד של האזרחים ממני, ואם יאמרו משהו לא במקום, אמצא על מה לתת דוח, מקסימום יבטלו להם, זה לא משנה לי,העיקר שיחשבו עליי בדרך לתחנה ופעם הבאה שניפגש יצדיעו ויאמרו: "כן אדוני השוטר!!" אם זה מה שהצלחת להבין מכל מה שכתבתי אז אני מרים ידיים.

אני רק יכול לקוות שבהמשך אפגוש שוטרים כאלה, שבאמת מאמינים שהתגייסו למשטרה למען החברה.
    יש המון כאלה.
    פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

Junior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי השושנים צפיה בהודעה
    יש המון כאלה.
    לא שושנים, זה לא שלא הבנתי, הצגתי בצורה ברורה מה נרמז "מעשרת הדברות להיתקלות בשוטר" שכתבת, ומשפטים כמו "על תציב חזית - תהיה סופר נחמד" ועוד שלל של משפטים שאומרים במרומז - תהיה הסביל, למה השוטר חם עליך. וכששוטר חם עליך, הוא יכול בשנייה לכתוב דוח, ואחר כך זה כמו טיל שגר ושכח, השוטר עובר להתעסק בעניינים אחרים ויכול לשכוח ממך אבל הדוח שלו תקוע לך באמצע החיים. ואת המדיניות הזו, ששוטר מבין שאף אחד לא יבוא לו מאחורה בגלל שסתם אופנוען לא בא לו בטוב, אז הוא מאיים עליו שהוא רשם אותו לעצמו ופעם הבאה הוא מוריד אותו מהכביש, זו מדיניות של שריף מהמערב הפרוע.

אחרי שהתייעצתי עם מספר גורמים, הבנתי שאין לי באמת מה לעשות בנידון, כי אין לי דוח עם הטענות של השוטר, אין לי איך להילחם חזרה, אז יש את אסכולה שאומרת לשלם כסף ולהחזיר הכל למצב המקורי ולקוות לטוב(רק חבל שהסליפ און אקרופוביץ הוא באמת חלק מקורי מהיצרן,והוא יכול לטעון שוב, שזה לא מקורי, אבל מה אכפת לו,הוא לא יתמודד עם ההשלכות של הטרדת אזרח) והצד הנגדי שאומר :"מה פתאום? הכל אצלך חוקי - עובדה שהוא לא רשם לך דוח, הוא סתם ניסה להפחיד אותך." ולהסתכן בדוח - שאולי באמת אצא ממנו זכאי. בכל מקרה, לא משנה באיזה צד אני בוחר, זה עוד בזבוז כסף וזמן, ובמקום לרכב להנאה בסופ"ש, זה לחשוש.

ויכול להיות שאתה מסכים איתי על המדיניות הזו ובגלל זה מתעלם. אני לא מאשים אותך אם זו הדרך שאתה נוקט, כי בסופו של דבר כמו קצין בצבא כך גם במשטרה - אסור לך לחלוק על המערכת.
    יש מצב שמלכתחילה כתבת את זה בנוסח קצין, כך שבמכוון רמזת, ושאסיק "לבד" כך שזה לא ייצא במפורש שאתה אמרת את הדברים

ציטוט נכתב במקור על ידי lygav צפיה בהודעה
    10 ״טיפים״?
    לי אלו פשוט נראים כאיומים, ולא עדינים במיוחד.
    וזה עוד נכתב בפורום, ובנימה חברית.
    לא שושנים, זה לא שלא הבנתי, הצגתי בצורה ברורה מה נרמז "מעשרת הדברות להיתקלות בשוטר" שכתבת, ומשפטים כמו "על תציב חזית - תהיה סופר נחמד" ועוד שלל של משפטים שאומרים במרומז - תהיה הסביל, למה השוטר חם עליך. וכששוטר חם עליך, הוא יכול בשנייה לכתוב דוח, ואחר כך זה כמו טיל שגר ושכח, השוטר עובר להתעסק בעניינים אחרים ויכול לשכוח ממך אבל הדוח שלו תקוע לך באמצע החיים. ואת המדיניות הזו, ששוטר מבין שאף אחד לא יבוא לו מאחורה בגלל שסתם אופנוען לא בא לו בטוב, אז הוא מאיים עליו שהוא רשם אותו לעצמו ופעם הבאה הוא מוריד אותו מהכביש, זו מדיניות של שריף מהמערב הפרוע.

אחרי שהתייעצתי עם מספר גורמים, הבנתי שאין לי באמת מה לעשות בנידון, כי אין לי דוח עם הטענות של השוטר, אין לי איך להילחם חזרה, אז יש את אסכולה שאומרת לשלם כסף ולהחזיר הכל למצב המקורי ולקוות לטוב(רק חבל שהסליפ און אקרופוביץ הוא באמת חלק מקורי מהיצרן,והוא יכול לטעון שוב, שזה לא מקורי, אבל מה אכפת לו,הוא לא יתמודד עם ההשלכות של הטרדת אזרח) והצד הנגדי שאומר :"מה פתאום? הכל אצלך חוקי - עובדה שהוא לא רשם לך דוח, הוא סתם ניסה להפחיד אותך." ולהסתכן בדוח - שאולי באמת אצא ממנו זכאי. בכל מקרה, לא משנה באיזה צד אני בוחר, זה עוד בזבוז כסף וזמן, ובמקום לרכב להנאה בסופ"ש, זה לחשוש.

ויכול להיות שאתה מסכים איתי על המדיניות הזו ובגלל זה מתעלם. אני לא מאשים אותך אם זו הדרך שאתה נוקט, כי בסופו של דבר כמו קצין בצבא כך גם במשטרה - אסור לך לחלוק על המערכת.
    יש מצב שמלכתחילה כתבת את זה בנוסח קצין, כך שבמכוון רמזת, ושאסיק "לבד" כך שזה לא ייצא במפורש שאתה אמרת את הדברים

בפעם האחרונה אחרי זה אתה לבד עם עצמך.

שוטר הוא בן אדם עם כל מה שמשתמע מזה, לכן לפעמים הוא גם יחליק לך על עבירה אם באת לו בטוב, למה? ככה! אין לזה חוקיות.

כשאתה נתקל עם שוטר אתה מזהה אותו לפי המדים, כשאתה עושה הכללות אז כל השוטרים "אותו הדבר", אבל כשהשוטר עוצר אותך
    אתה רוצה שהוא יתייחס אליך בלי הכללות...לא כתוב לאף אחד על המצח את גיליון ההרשעות שלו, מבחנת השוטר אתה יכול להיות מתקין
    מזוזות ותופר טליתות או ראש משפחת פשע, הוא לא יכול לדעת.

עכשיו כשאתה בא בטוב, רוב ההגנות של השוטר נופלות (זו פסיכולוגיה בסיסית) תחייך למישהו שאתה לא מכיר ברחוב, ברוב המקרים
    הוא יחייך חזרה, תעשה שלום לאופנוע שבא ממול הוא יחזיר לך שלום למה? ככה!

זה לא חולשה להיות נחמד, זה לא חולשה לכבד מישהו להפך, זו נקודת פתיחה טובה, שוטר מגיע מראש בהרגשה של צורך להיות מוכן
    לעימות, כי זאת הסיטואציה היום יומית שלו לריב עם עמך ישראל, כשאתה שובר את התבנית הסיכוי שלך לצאת טוב גדל.

אתה לא חייב לשמוע לי, אתה גם יכול להגיד לו איך שתעצור את האופנוע "יא בן זונה מה אתה רוצה ממני". (על אחריותך).

אם כל השוטרים זונות? אז כל האופנוענים עבריינים?

בקיצור מי שקובע את מהלך העניינים בין השוטר לאזרח זה תמיד האזרח, ואם יש שוטר שלא, יש דרך מקובלת להתלונן עליו.
    היה שוטר בי-ם שהיה מציק לאופנוענים (הרבה מאד מכירים אותו) אחרי שיחה צפופה איתי זה הפסיק. תבדוק אותי!

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של lokimonster
    אם זה המזוקן ששם משפחתו מתחיל באות ה' אז הוא ממש לא הפסיק ( תצטרף לפורום רוכבי ירושלים) .

מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
    SIC TRANSIT GLORIA MUNDI

Member הסמל האישי של erez59
    ציטוט נכתב במקור על ידי lokimonster צפיה בהודעה
    אם זה המזוקן ששם משפחתו מתחיל באות ה' אז הוא ממש לא הפסיק ( תצטרף לפורום רוכבי ירושלים) .
    הגם אתה? ברוטוס!?
    Erez Ronen

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של ayalzo
    כל הדיון הזה חוזר כל כמה חודשים.
    יש שתי אסכולות.
    אחת בעד יד קשה, השניה עם רגשי נחיתות (סתם צוחק, תירגעו).
    לעולם לא תצליחו לשכנע אחד את השני.

ציטוט נכתב במקור על ידי erez59 צפיה בהודעה
    הגם אתה? ברוטוס!?
    sono molto bello

Davvero non brutto

Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk

SIC TRANSIT GLORIA MUNDI

Senior Member הסמל האישי של 600 ירושלמי
    הוא אכן לא הפסיק. הוא חי ובועט.
    לא צריך פורום. אני אישית מטייל הרבה במוסכים (כי עבדתי אצל כמה מהם, אז מבקר), כל יומיים אני פוגש מישהו שהז*ן הזה שהשם הפרטי שלו מתחיל בא' הציק לו ונתן לו דו"ח/הורדה מהכביש בגלל רגשי הנחיתות של הערס הזה.

הנה- שושנים רצה לתת דוגמא לדבריו אבל יצא שהביא על מגש של כסף את הדוגמא ליצור חרא שנהנה להטריד ולהציק לאזרחים.

Member הסמל האישי של erez59
    sono molto bello

Davvero non brutto

Nie wybielaִ‡ twarzy znajomego w miejscach publicznych
    Erez Ronen

ציטוט נכתב במקור על ידי erez59 צפיה בהודעה
    Nie wybielaִ‡ twarzy znajomego w miejscach publicznych
    אל תהיה פולני

SIC TRANSIT GLORIA MUNDI

ציטוט נכתב במקור על ידי 600 ירושלמי צפיה בהודעה
    הוא אכן לא הפסיק. הוא חי ובועט.
    לא צריך פורום. אני אישית מטייל הרבה במוסכים (כי עבדתי אצל כמה מהם, אז מבקר), כל יומיים אני פוגש מישהו שהז*ן הזה שהשם הפרטי שלו מתחיל בא' הציק לו ונתן לו דו"ח/הורדה מהכביש בגלל רגשי הנחיתות של הערס הזה.

הנה- שושנים רצה לתת דוגמא לדבריו אבל יצא שהביא על מגש של כסף את הדוגמא ליצור חרא שנהנה להטריד ולהציק לאזרחים.
    הבאתי דוגמה מצויינת לשוטר שצריך לפעול לגביו על פי החוק, טוב שעכשיו אני יודע שזה ממשיך, כל מי שנםגע ממנו מוזמן להגיש תלונה מסודרת.

ציטוט נכתב במקור על ידי השושנים צפיה בהודעה
    הבאתי דוגמה מצויינת לשוטר שצריך לפעול לגביו על פי החוק, טוב שעכשיו אני יודע שזה ממשיך, כל מי שנםגע ממנו מוזמן להגיש תלונה מסודרת.
    בוא נהיה אמיתיים

במה תעזור תלונה?

אני מאמין שהוא נותן דו"חות על עבירות שנעשו.

וגם אם נוכיח מגמתיות עדיין העברות סביר להניח שבוצעו.

בקיצור בהצלחה

SIC TRANSIT GLORIA MUNDI

השוטר הרוש, עדיין חי ובועט, צד אופנוענים להנאתו. למרות זאת אני יכול להעיד, שפעמיים נתקלתי בו, ופעמיים הוא ויתר לי על דו"ח. שתיקה שווה זהב, פשוט לסתום כשנתקלים בשוטר, תנו רישיון והמתינו. לי זה עובד יופי בשנים האחרונות.
    מה גם שאני לא איזה עבריין גדול.