עמוד 2 מתוך 8 ראשוןראשון 1234 ... אחרוןאחרון
תוצאות 16 עד 30 מ 107

אשכול: שוטר שעצר אותי בצד

Senior Member הסמל האישי של Tribalmistyc2
    ציטוט נכתב במקור על ידי 600 ירושלמי צפיה בהודעה
    למה לא?
    הוא צודק. תשובה אופיינית של שוטר.
    תוריד את הראש ותהיה כנוע. על מה ולמה?
    "אדוני השוטר?" ממתי השוטר הוא אדון שלי? סליחה, השוטר הוא עובד שלי, אם כבר, בטח לא האדון שלי.
    אבל שוטרים הם מעל החוק- אז אתה העבד שלהם והם האדונים.
    מפתיע שאתה (אייל) מסכים עם זה.

השוטר לא עובד אצלך הוא עובד אצל מי שאתה רק שהוא מעליך.
    באנלוגיה קלאסית אתה הכבשה,הוא הכלב ושניכם עובדים בשביל בעלי הבית,בעלי הכסף.
    הכבשה נמצאת בתחתית הפירמידה ורק היא כפופה לחוקים
    נערך לאחרונה על ידי Tribalmistyc2; 25-08-2020 בשעה 00:08.

Member הסמל האישי של erez59
    אגו מנופח, מתחזה לכרית אוויר, אבל בעצם, הוא בסך הכל בלון.
    אתה יכול לצעוק, להתווכח, להתנשא ולנסות להתחכם עם שוטר שרושם נגדך דו"ח ו...ללכת לדואר לשלם אותו, או לנסות ולהשתמש באחד מהטיפים ששושני הציע, שבמקרה הזה, הגרוע מכל יהיה, שתלך לדואר לשלם את הדו"ח, אבל עדיין נשאר לך מרווח לא קטן של סיכוי, לצאת עם תוצאה טובה יותר.
    Erez Ronen

Senior Member הסמל האישי של השושנים
    ציטוט נכתב במקור על ידי lygav צפיה בהודעה
    10 ״טיפים״?
    לי אלו פשוט נראים כאיומים, ולא עדינים במיוחד.
    וזה עוד נכתב בפורום, ובנימה חברית.
    אתה יכול לקבל ויכול לא, איומים??? מי שמכיר אותי יודע, אגב עד היום הגעתי להעיד בבית משפט כ-10 פעמים על עבירות תנועה מסכנות חיים
    שש פעמים השופט החמיר בקנס.

למה לא?
    הוא צודק. תשובה אופיינית של שוטר.
    תוריד את הראש ותהיה כנוע. על מה ולמה?
    "אדוני השוטר?" ממתי השוטר הוא אדון שלי? סליחה, השוטר הוא עובד שלי, אם כבר, בטח לא האדון שלי.
    אבל שוטרים הם מעל החוק- אז אתה העבד שלהם והם האדונים.
    מפתיע שאתה (אייל) מסכים עם זה.
    כל בוקר אני אומר בוקר טוב לגב' ברכה המנקה, יש ימים שאני עוצר ומקשקש איתה קצת בלאדינו, בחגים אוספים כסף למתנה.
    כשאתה מכבד את מי שמולך בלי קשר למעמדו עיסוקו או מצבו האמתי אתה פשוט מכבד את עצמך. אגב בכל פנייה לאזרח אני מקפיד
    לדבר בנימוס, להגיד בוקר טוב ולבקש רישיונות בבקשה!

אם להגיד למישהו אדוני נותן לך להרגיש כעבד אז אתה מגיע ממקום מאד נמוך, בארצות הברית שוטר יכול לירות בך ולהמשיך לקרוא
    לך אדוני/גברתי.

תגיע אלי לקפה.
    פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

Member הסמל האישי של ofirus
    הבעיה לא בך שושני והלוואי והשוטרים היו כמוך,
    הבעיה מתחילה בשוטרים ממורמרים שמגיעים לעבודה ומחפשים איך להזיק כלכלית לאזרח ובכך לתרץ את עבודתם.
    קשה מאד לנטרל את החיים האישיים מהעבודה ולעשות סוויטש,כאשר אף אחד לא ניזק אז בעיה,
    אבל שמישהו מתחיל להנזק בגלל תסכול,מרמור או אגו של שוטר שמביא מהבית, או מהמשרד זה לא נעים וגם לא במקום,
    ישנם אכיפות מוזרות בצידי הדרכים שנובעות משעמום או מ"דרך קלה" להביא דוחות, הרי ביננו זה הרבה יותר קל מאשר להתעסק עם עבריינים אמיתיים.
    השוטר צריך להתעסק באכיפה ושמירה על חיי האזרחים ולא לחפש איך לקנוס אותם על שטויות רק כי בא לו,הקנס היא הברירה האחרונה ולא הראשונה ולפעמים הגבול הזה מיטשטש אצל הרבה מאד שוטרים,שמח שאצלך זה לא ככה שושני.

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של lokimonster
    סרחנים תמיד היו ותמיד יהיו בכל ארגון שלא יהיה.

לגבי ארה"ב זו דוגמה קצת מורכבת כי על פניו ישנה שם "פשיטת רגל" מזן כל שהוא.

כל הBLM מתחיל להזכיר את דרום אפריקה והאמת שהיו נצנים של זה יש גם פה שבהם עבריינים מקבלים לגיטימציה ותמיכה של ארגונים (ראו מקרה של סלמון טקה ).

אני מעדיף משטרה חזקה גם אני קצת נדפק מזה ומוכן לקטר על דו"ח לא מוצדק וכן אני בהחלט בעד יד קלה יותר על ההדק כי ברור לי שמי שידע לענות בכבוד לשוטר לכל היותר יקבל דו"ח או יעכבו אותו קצת לאימות פרטים.

מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
    SIC TRANSIT GLORIA MUNDI

Senior Member הסמל האישי של 600 ירושלמי
    ציטוט נכתב במקור על ידי lokimonster צפיה בהודעה
    ברור לי שמי שידע לענות בכבוד לשוטר לכל היותר יקבל דו"ח או יעכבו אותו קצת לאימות פרטים.
    אז פה אתה טועה.
    השנאה הגדולה שלי כלפי שוטרים התחילה כשחשתי על בשרי לא פעם את הזלזול, הקללות, הצעקות, השקרים וכו' משוטרים שהתייחסתי אליהם בשיא הכבוד העולה על הדעת.
    בשוטר הראשון (ששיקר, הגיע למשפט, שיקר שם ואני יצאתי זכאי)- חשבתי "טוב, סתם ביצה סרוחה".
    בשוטר השני שעיקב אותי ל"חקירה" תוך כדי קללות כשאשכרה לא עשיתי כלום ושום דבר התחלתי לחשוד.
    בשלישי כבר הבנתי את המגמה והבנתי שכקבוצה- חבורה של חארות עם רגשי נחיתות ותג. ברורו לי שלא כולם כאלה וגם בהם נתקלתי.
    אבל זה לא תפוח רקוב אחד בסל. חצי מהסל רקוב לפחות.

ההתקלות הראשונה שלי עם המשטרה הייתה שזרקתי שקיות מים לא זוכר הרבה מזה.
    השנייה זה בעקבות אלימות בית ספרית לא ממש הייתי קשור וגם מזה אני לא ממש זוכר למעט החקירה.
    השלישית נכנסתי עם הTSW לרחוב בשוק נגד כיוון התנועה ( הרחוב הראשי במחנה יהודה לא זוכר את שמו) העלה אותי לתחנה אמר שאני נראה לו ילד טוב ושחרר אותי לדרכי ללא שום דבר.
    היו גם כמה התקלויות אחרות במהלך השנים על רקע תעבורתי רובן מוצדקות מעולם לא היה לי מעבר לדו"ח.
    מקווה שגם ישאר כך.

SIC TRANSIT GLORIA MUNDI

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי lokimonster צפיה בהודעה
    ההתקלות הראשונה שלי עם המשטרה הייתה שזרקתי שקיות מים לא זוכר הרבה מזה.
    השנייה זה בעקבות אלימות בית ספרית לא ממש הייתי קשור וגם מזה אני לא ממש זוכר למעט החקירה.
    השלישית נכנסתי עם הTSW לרחוב בשוק נגד כיוון התנועה ( הרחוב הראשי במחנה יהודה לא זוכר את שמו) העלה אותי לתחנה אמר שאני נראה לו ילד טוב ושחרר אותי לדרכי ללא שום דבר.
    היו גם כמה התקלויות אחרות במהלך השנים על רקע תעבורתי רובן מוצדקות מעולם לא היה לי מעבר לדו"ח.
    מקווה שגם ישאר כך.
    פשוט יש לך מזל שאתה "נראה כמו ילד טוב",
    אני שומר חוק, אני לא עושה דברים מחוץ לחוק חוץ מלנהוג לפעמים קצת מהר וגם זה כשהכביש ריק, לא עובר באור צהוב, עוצר תמיד בתמרור עצור, לא חוצה קו הפרדה וממש אבל ממש לא עם פלאפון על הכביש
    אבל אני לא נראה כמו "ילד טוב", ולא פעם ולא פעמיים שוטרים עצרו אותי *באלימות* סתם כי הלכתי ברחוב עם אזניות,
    לא פעם ולא פעמיים פקחים של העירייה אמרו לי ללכת מאיזשהו מקום כי אני פשוט לא בא להם בטוב
    כשהם רואים מישהו יותר חלש מהם הם פועלים כמו שצריך, אבל כשהם רואים איזה רוכב טימקס ערס הם משפילים מבט ומסתכלים לכיוון השני
    אז לא "אדוני השוטר" ולא כלום, משם צריך רק לדבר איתם באוינק אוינק
    (אולי זקן, שיעור ארוך, מגפיים וחולצה של להקת מטאל שחורה זה דבר שהם מפחדים ממנו ויותר חשוב לעצור אותו מאשר ערס שמרים גלגל באמצע הרחוב או שודד זקנות או אונס ילדה בת 16 מחוסרת הכרה)
    ויש שוטרים נחמדים שכן מדברים איתם בכיף והם בסדר וכן מתאים להגיד "אדוני השוטר" ו-"בוקר טוב" וכו', אבל כששוטר מתנשא בא וחש את עצמו מלך החוקים אז צריך לדבר איתו בשפה היחידה שהוא מבין: אוינק אוינק

ועוד משהו בשביל להבהיר:
    אני לגמרי תומך בזה ששוטרים צריכים להיות סמכות וזה גוף שנועד למשהו טוב, אבל הרוב של מי שהולך לשם זה פשוט בשביל לשבת רגל על רגל ולקבל כסף, חבל

אז יש לי טיפה זמן- בוא אני אספר לך על הפעם הראשונה.
    עת השתחררתי מהצבא קניתי XT350 די חדש, מדוגם וחוקי לחלוטין. מאיזושהיא סיבה שאני לא זוכר החלפתי את לוחית הזיהוי לחדשה וחוקית לגמרי.
    יום בהיר אחד עוצר אותי שוטר בגבעה הצרפתית תוך צעקות "עמוד בצד" וחסימת האופנוע כאילו הוא בסרט של סטיבן סגל.
    מגיע, רוצה רשיונות- מקבל.
    רוצה ביטוח (אז עוד היו עושים את זה)- מקבל.
    שאלתי מה הבעיה אם אפשר לדעת (בנימוס)- אמר לי לשתוק.
    אחרי כמה דקות של בדיקה דקדקנית באופנוע הוא מוציא דף ועט מהניידת, ומעתיק את גודל הספרות על הלוחית. אמר לי שהלוחית בגודל תקני אך הספרות קטנות מדי, שאני אחתום על הדף שבוא הוא צייר את יצירת המופת שלו.
    לא זוכר אם היה דו"ח וביקשתי להשפט או שקיבלתי ישר הזמנה למשפט. למשפט הוא טרח להגיע. הביא איתו את הדף החתום (אבל צילום מוקטן). אני מנגד הבאתי קבלה והצהרה מהמקום שהכין לי את הלוחית.
    בלה בלה בלה, וויכוחים ושקרים... השופט הבין שהוא משקר, הוציא אותי זכאי וכל אחד המשיך לדרכו.
    אני- ימים של סידורים, התייעצות עם עורך דין (שעלתה לי כסף), בזבוז יום בבית משפט ותדהמה שככה המדינה עובדת.
    השוטר- קיבל חצי יום חופש מהשטח כי היה צריך להעיד בבית משפט תחת עבודתו הנאמנה.

אז עכשיו תגיד לי אתה- כשזו ההתקלות הראשונה שלי (בכביש) עם המשטרה. מה אני אמור להסיק מכך??

Member
    אז יש לי טיפה זמן- בוא אני אספר לך על הפעם הראשונה.
    עת השתחררתי מהצבא קניתי XT350 די חדש, מדוגם וחוקי לחלוטין. מאיזושהיא סיבה שאני לא זוכר החלפתי את לוחית הזיהוי לחדשה וחוקית לגמרי.
    יום בהיר אחד עוצר אותי שוטר בגבעה הצרפתית תוך צעקות "עמוד בצד" וחסימת האופנוע כאילו הוא בסרט של סטיבן סגל.
    מגיע, רוצה רשיונות- מקבל.
    רוצה ביטוח (אז עוד היו עושים את זה)- מקבל.
    שאלתי מה הבעיה אם אפשר לדעת (בנימוס)- אמר לי לשתוק.
    אחרי כמה דקות של בדיקה דקדקנית באופנוע הוא מוציא דף ועט מהניידת, ומעתיק את גודל הספרות על הלוחית. אמר לי שהלוחית בגודל תקני אך הספרות קטנות מדי, שאני אחתום על הדף שבוא הוא צייר את יצירת המופת שלו.
    לא זוכר אם היה דו"ח וביקשתי להשפט או שקיבלתי ישר הזמנה למשפט. למשפט הוא טרח להגיע. הביא איתו את הדף החתום (אבל צילום מוקטן). אני מנגד הבאתי קבלה והצהרה מהמקום שהכין לי את הלוחית.
    בלה בלה בלה, וויכוחים ושקרים... השופט הבין שהוא משקר, הוציא אותי זכאי וכל אחד המשיך לדרכו.
    אני- ימים של סידורים, התייעצות עם עורך דין (שעלתה לי כסף), בזבוז יום בבית משפט ותדהמה שככה המדינה עובדת.
    השוטר- קיבל חצי יום חופש מהשטח כי היה צריך להעיד בבית משפט תחת עבודתו הנאמנה.

אז עכשיו תגיד לי אתה- כשזו ההתקלות הראשונה שלי (בכביש) עם המשטרה. מה אני אמור להסיק מכך??
    שלפחות בפעם הראשונה שעצרו אותך זה לא היה באמצע הרחוב כשאתה בן 15 והשוטר שכולו שרירים עלייך רק בגלל שהעזת לשחק כדורסל ����

גם שם הייתי. מכיר טוב טוב את מה שאתה אומר על גיל 15-16 עם זקן וחולצת מטאל. כל שבוע עצרו אותי לחיפוש בברוטאליות. כמובן שעל לא עוול בכפי. וכמובן שמעולם לא יצא מזה דבר, חוץ מבזבוז זמן שלי.
    אז למדתי לפחד מהם, היום סתם מתעב אותם.

לא בשביל משהו
    הייתי גם עם שיער ארוך וחולצות של הארלי דייוידסון ועוד כל מני מקושקשות של מטאליקה ושו"ת
    (שושנים שלא תיפול מהכסא כשהדונטס בפה שלך - לא התאפקתי)

SIC TRANSIT GLORIA MUNDI

Junior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי השושנים צפיה בהודעה
    * גילוי נאות הכותב משרת במשטרת ישראל ומילא תפקידי קצונה רבים ומגוונים.

טיפים לחיים:

1. הכי קל לשוטר להתמודד עם עבריין מוכר, הכללים ברורים לשתי הצדדים, כל אחד מכיר את החלק שלו, והעבריין יודע לבחור את הקרבות.
    כשזה נוגע לאזרח רגיל/תמים לפעמים הוא חושב שהוא יודע, הוא מתחכם בדיוק על הדברים הלא נכונים, ורב הסיכוי שהשוטר היה בסיטואציה
    הזאת הרבה יותר פעמים ממנו ויש לו הרבה ניסיון עם חכמולוגים שחושבים שהם חכמים!

2. שוטר הוא בן אדם, הוא יגיב בדיוק כמו כל אדם ברחוב גם אם זה בתת מודע, יש שוטרים טובים יותר ויש פחות ויש שוטרים חרא, כן יש.
    אל תיכנס לסיטואציה לא מוכרת לך או לתחרות השתנה מול שוטר, צוות יס"מ עצבני משתין הכי רחוק, שוטר תנועה פגוע יעקוץ. לא פייר
    אבל ככה גם החיים, אתה צריך את השוטר בצד שלך.

3. עברת עבירה כמו גבר, תתמודד עם העונש אל תבכה כמו ילדה, זה המשחק נתפסת שילמת לא נתפסת הרווחת אבל אל תנסה להוכיח
    לשוטר שום דבר.

4. מה לעשות בסיטואציה שתיארת: אין לך מה להסתיר תן לו לחפש בכייף, תהיה נחמד "בוקר טוב אדוני השוטר", תהיה פתיחה נהדרת,
    אל תציב לשוטר שום חזית להפך תהיה סופר נחמד ומשתף פעולה, תחייך, אף שוטר לא הגיב בסטירה לברכת בוקר טוב, תופתע כשיגיד
    לך שאסור ל.... תגיד וואוו באמת לא ידעתי סליחה. תזרום בנחמדות עם השוטר, אין לך מה להסתיר נכון?

5. לספר לשוטר מה עשית לאימא שלו אתמול בלילה ומה אתה חושב על עיסוקה, תהיה טעות, אם תשאל אותו "למה מי אתה" הוא יגיד
    ויראה לך. ככה גם אם תנסה להסביר לו שהאגזוז החתוך שלך שלך הוא מקורי מהחברה, רוב הסיכוי שהוא יודע שלא, אף אחד לא אוהב
    שקרנים חכמולוגים ועברייני צעצוע.

6. תהיה ענייני איכותי דבר לעניין, להגיד לשוטר "תן לי את הפרטים שלך" יגרמו לו להתאמץ להיות בסדר ברשימת הדו"ח ולא לטעות, זה
    לא האינטרס שלך.

7. להיות חכם זה לא אומר להיות פראייר, שקול מילים והמעט בהם, כל דבר יכול לשמש נגדך, אתה לא עו"ד, תהיה נחמד תשתף פעולה
    ותשתוק. האינטרס הוא להעביר את השוטר לצד שלך אתם לא באמת במלחמה. אין לך מה להסתיר.

8. זיהית עוולה, תתעד תהיה נחמד ותתעד תנסה להסביר בלי לריב, לא הצלחת תשתוק, אח"כ יהיה לך מספיק זמן להתלונן לקבול ולבצע
    כל מה שתחשוב לנכון, בשקט בחכמה רחוק מהסיטואציה.

9. תהיה אתה בסדר, כולם יהיו בסדר, הכל יהיה בסדר.

10. תזכור אתה לא בתחרות מול השוטר, רוב הסיכוי שאם אתה בסדר לא יעשו לך כלום במיוחד עם הצלחת להעביר את השוטר לצד שלך
    אבל אם אתה יודע שאתה לא בסדר, אם ביצעת עבירה גלויה או אם השוטר עצר אותה בגלל בעיה אמתית תהיה נחמד תשתוק ותתנהג כמו גבר.
    אהלן,
    בגלל שכתבת "טיפים לחיים" ולא הכל מתקשר למקרה שלי, אגיב באופן כללי,
    האופן שבו אתה מתאר איך להתנהג לשוטר, דרך ארץ, זה דבר שלומדים מהבית. אני מתייחס לכל אדם באופן שווה כשאני פוגש אותו לראשונה, לא משנה אם זה שוטר, מנקה, או מנכ"ל חשוב. נימוסים וכבוד לאחר זה בסיס. ואני מסכים איתך לחלוטין בהקשר הזה.

אבל אתה מציג את זה כאילו אחת כמה וכמה, אם זה שוטר, עליי להיות נחמד, למה אם לא אני אקבל בראש, סתם ככה, כי פגעתי בכבודו, כי על כל דבר אפשר כנראה להעניש וגם אם אתה חף מפשע, תצטרך להתרוצץ ולבזבז מזמנך וכספך,כדי שיבטלו לך את העונש, אבל לשוטר זה לא יזיז,הוא כבר שכח ממך ולא יקרה לו כלום. נשמע לך הגיוני?
    אני לא רוצה שהשוטר ירחם עליי כי מספיק ליקקתי לו, אם כבר אני מעדיף שייתן לי ולאחרים את מה שמגיע על פי החוק(לא רק בתחום המוטורי) ויעשה את העבודה שלו כמו שצריך בנימוס ודרך ארץ והסבר, ואם אני אלך להתלונן והוא יימצא טועה - שיקבל בראש וחזק.
    לא יכול להיות ששוטר עושה מה שבא לו, ויכול להתנהג כמו בריון. שוטר זה לא סתם עוד תפקיד אצל מעסיק פרטי, הוא פה בשביל הציבור.
    ולחשוב שאני עברתי מיונים של כמה חודשים כולל שבוע גיבוש בשביל לנסות להיכנס לגוף הזה, מזל שלא קבלו אותי והלכתי לתחום הריאלי, כנראה הפגנתי אנושיות יתרה. לשרת את הציבור והמדינה?פחחח, העיקר שאריח את הפחד של האזרחים ממני, ואם יאמרו משהו לא במקום, אמצא על מה לתת דוח, מקסימום יבטלו להם, זה לא משנה לי,העיקר שיחשבו עליי בדרך לתחנה ופעם הבאה שניפגש יצדיעו ויאמרו: "כן אדוני השוטר!!"

אני רק יכול לקוות שבהמשך אפגוש שוטרים כאלה, שבאמת מאמינים שהתגייסו למשטרה למען החברה.

Senior Member
    מצד שני, אם אחד מאיתנו היה שוטר תנועה. אחד שראה לא פעם אופנוענים מניפים לעברו אצבע משולשת, בורחים שמסמנים להם לעצור, דופקים ווילי בשכונה, מרעישים ומשקרים אני די בטוח שהגישה היתה עוינות קלה עד שנאה בכל מפגש עם אופנוען. מכל משתמשי הדרך אנחנו כנראה המזלזלים והמסוכנים ביותר. הכל בהכללה.
    SUZUKI GSX ES 550 E 1986
    HONDA NC 750 X 2016
    KTM 1090 Adventure S 2018
    2020 Husqvarna 701 Enduro
    KTM 790 Adventure S 2021

Member
    גם שם הייתי. מכיר טוב טוב את מה שאתה אומר על גיל 15-16 עם זקן וחולצת מטאל. כל שבוע עצרו אותי לחיפוש בברוטאליות. כמובן שעל לא עוול בכפי. וכמובן שמעולם לא יצא מזה דבר, חוץ מבזבוז זמן שלי.
    אז למדתי לפחד מהם, היום סתם מתעב אותם.
    גם אז וגם עכשיו אני לא פחדתי או פוחד מהם, פשוט אני עצוב מזה שלהיות נחמד נתפס כחולשה ושאנשים רעים מתגייסים דווקא למשטרה

ציטוט נכתב במקור על ידי קידוזו צפיה בהודעה
    מצד שני, אם אחד מאיתנו היה שוטר תנועה. אחד שראה לא פעם אופנוענים מניפים לעברו אצבע משולשת, בורחים שמסמנים להם לעצור, דופקים ווילי בשכונה, מרעישים ומשקרים אני די בטוח שהגישה היתה עוינות קלה עד שנאה בכל מפגש עם אופנוען. מכל משתמשי הדרך אנחנו כנראה המזלזלים והמסוכנים ביותר. הכל בהכללה.
    יש הבדל בין לא לתפוס את האשם לבין לתפוס את מי שכן משתף פעולה ולא עשה כלום
    אם אופנוען X עשה ווילי וברח תתפוס את X לא לתפוס את Y ולשחרר עליו את העצבים בגלל משהו סתמי ודפוק
    אני גם שונא את הסוג האלו של הרוכבים שהורסים לכל השאר שכן בסדר את הכל, אבל בסוף את מי תופסים? את אלו שלא בורחים וכן מקשיבים לשוטר