ציטוט נכתב במקור על ידי FriendlyR צפיה בהודעה
אהלן,
בגלל שכתבת "טיפים לחיים" ולא הכל מתקשר למקרה שלי, אגיב באופן כללי,
האופן שבו אתה מתאר איך להתנהג לשוטר, דרך ארץ, זה דבר שלומדים מהבית. אני מתייחס לכל אדם באופן שווה כשאני פוגש אותו לראשונה, לא משנה אם זה שוטר, מנקה, או מנכ"ל חשוב. נימוסים וכבוד לאחר זה בסיס. ואני מסכים איתך לחלוטין בהקשר הזה.

אבל אתה מציג את זה כאילו אחת כמה וכמה, אם זה שוטר, עליי להיות נחמד, למה אם לא אני אקבל בראש, סתם ככה, כי פגעתי בכבודו, כי על כל דבר אפשר כנראה להעניש וגם אם אתה חף מפשע, תצטרך להתרוצץ ולבזבז מזמנך וכספך,כדי שיבטלו לך את העונש, אבל לשוטר זה לא יזיז,הוא כבר שכח ממך ולא יקרה לו כלום. נשמע לך הגיוני?
אני לא רוצה שהשוטר ירחם עליי כי מספיק ליקקתי לו, אם כבר אני מעדיף שייתן לי ולאחרים את מה שמגיע על פי החוק(לא רק בתחום המוטורי) ויעשה את העבודה שלו כמו שצריך בנימוס ודרך ארץ והסבר, ואם אני אלך להתלונן והוא יימצא טועה - שיקבל בראש וחזק.
לא יכול להיות ששוטר עושה מה שבא לו, ויכול להתנהג כמו בריון. שוטר זה לא סתם עוד תפקיד אצל מעסיק פרטי, הוא פה בשביל הציבור.
ולחשוב שאני עברתי מיונים של כמה חודשים כולל שבוע גיבוש בשביל לנסות להיכנס לגוף הזה, מזל שלא קבלו אותי והלכתי לתחום הריאלי, כנראה הפגנתי אנושיות יתרה. לשרת את הציבור והמדינה?פחחח, העיקר שאריח את הפחד של האזרחים ממני, ואם יאמרו משהו לא במקום, אמצא על מה לתת דוח, מקסימום יבטלו להם, זה לא משנה לי,העיקר שיחשבו עליי בדרך לתחנה ופעם הבאה שניפגש יצדיעו ויאמרו: "כן אדוני השוטר!!"

אני רק יכול לקוות שבהמשך אפגוש שוטרים כאלה, שבאמת מאמינים שהתגייסו למשטרה למען החברה.

בדיוק.

ואגב לגבי כל האמרות של ״תפוח רקוב״ וכאלה, זה מה שיש לי לומר:

אם יש במשטרה 100 שוטרים טובים, ו 10 שוטרים רעים, וה 100 השוטרים הטובים לא עושים כלום כנגד ה 10 הרעים - אז יש במשטרה 110 שוטרים רעים. פשוט מאוד.