אני כותב מניסיוני שהוא בערך מ1989.
לא כולם יסכימו איתי אבל אלו התובנות שלי.
בעבר נתתי דגש על איכות המוצר ורכשתי רק מותגים ידועים כגון ספידי שואי אראי וכדומה.
ואכן המותגים היו מחזיקים המון שנים עד שהיה צריך להחליפם ( קסדות בעקרון החלפתי כל שנתיים למרות שטוענים שתפוגה היא כ4 שנים).
לצערי (או שמחתי) התיאוריה הזאת כבר לא עומדת במבחן המציאות ובנוסף החשיפה לרשת שנותנת לך מידע מחוכמת המונים על ציוד והופעתם של מותגים זולים (לא מדבר מוצרי מדבקה).
שנה שעברה זו הפעם הראשונה שרכשתי מעיל פוריגן מAPEX שעלה כרבע מהמחיר של ספידי מקביל.
המוצר עם תו תקן ומיגונים ראויים.
קסדה - ישנם את מבחני שארפ שאני נוהג להתבסס עליהם אישית אני חסיד של קסדות ספידי למרות שהשנה רכשתי LS2 וונטור שזו קסדת פליפ אפ ואני מודה שאני מאוד נהנה ממנה.
מגף רכשתי בארה"ב אלפינסטאר קייצי שנרכש לפני כ 3 שנים מגף מעולה ונח ובמקביל לחורף יש לי מגף של XPD שזה מותג של ספידי כבן 5 שנים וונכון לחורץ האחרון אטום למים ( היינו בחרמון ולא חדר כלום) שתי המותגים מאפשרים הליכה ולא גסים למראה ( כמובן לשים בפרופורציות בכל זאת מגף קשיח שמגביל תנועה).
מגני ברכים - יש לי של THOR מעולים וואחרי כמה שנים טובות מראות סמני עייפות אבל עדיין שמישות.
כפפות יש לי של FIVE נקנו גם לפני די הרבה שנים שורדות יפה במקביל יש לי כפפות של ספידי ישנות שהחזיקו המון שנים והיו הכפפות העקריות צריך כבר להחליפן ( יש לי עוד כמה בארסנל)
מכנס יש לי של בלייד דו עונתי שורד יפה את השנים אבל שימוש מועט יחסית אז לא ממש מדד.
ממליץ לך ליצור קשר עם גיא מAPEX הוא יבואן של פוריגן ומוכר עוד לא מעט מותגים אני מאמין שלא תתאכזב.