אשמח אם תוסיפו מחירים ומקומות רכישה!
אשמח אם תוסיפו מחירים ומקומות רכישה!
בפורום הקודם (מה יהיה, עכשיו כל ת'רד ייפתח כך?) התלבטתי בין דגמי הגופרו השונים ושניה לפני שהחלטתי ללכת ה4 סילבר פשוט ירדתי מהענין.
אז עכשיו הענין חזר.
קראתי קצת על Drift Ghost-S ודי נדלקתי..
מישהו כאן משתמש, מכיר, או מכיר מישהו שמשתמש?
יש בה גם צילום בלופ, GPS..
Aprilia Tuono V4 1100 Factory
be a racer club
קניתי עכשיו מידלנד 400 וכבר אני רואה חסרון אחד שלא שמתי לב אליו. אין לה יכולת לצלם בלופ.
אז השימוש שלה בתור מצלמה לביטוח הוא מאוד מסורבל.
מי שנוסע שעה ביום יצטרך פעם בשבוע לרוקן את הכרטיס, מה שמצריך חיבור למחשב.
אם היה לופ אז לא היה בזה צורך, מצלמים בלי סוף וכשקורה משהו מעניין לוחצים על כפתור וזה שומר. למשל כמו ב go pro.
אתה בטוח שאין לה לופ? זה פיצ'ר בסיסי מאוד, אפילו לזבל הכי סיני יש את זה.
לא בטוח בכלום
חיפשתי אופציה ולא מצאתי
XTC400 English - Midland Radio Corporation
https://www.google.co.il/url?sa=t&so..._mUAZMfsliJCIA
קניתי בסוף יד 2 את המידלנד xtc200, וואלה..אם אין את הלופ זה באמת מבעס גם אני ל שמתי לעניין הזה..משום מה לקחתי את זה כמובן מאליו.
לדעתי זה מובנה, אין מה להגדיר, תריץ שבוע נסיון ואז תראה שהוא פשוט דורס את הקבצים הישנים.
יש שם נורית אזהרה שאומרת כמה מקום פנוי נשאר בכרטיס
2/3 contour roam
רכבתי עם ה2 בעבר גם ב250 חצילים נשארה על הקסדה.
עברה איתי החלקה וגירוד על האספלט והמשיכה לעבוד.
העמידות שלה היא פשוט מדהימה. מאוד קלה לתפעול בתור רוכב אופנוע והיא גם נגד מים.
הכנסתי אותה לים לנהר הכל תקין.
אני גם בחיפושים אחר מצלמת דרך, והפיצ'רים, מכלל המצלמות שקיימות היום בשוק, שאני מחפש במצלמה -
התחלת הקלטה נוחה ופשוטה - מכיר אנשים שבגלל הסיבוך של הפעלת המצלמה, פשוט לא מפעילים - מה לעשות, טבע האדם..
זמן סוללה ארוך - כי אני לא רוצה להתסובב עם מטען עליי.
אפשרות להחליף סוללה - כי אני רוצה שהמצלמה תהיה זמינה במקרה שהסוללה ריקה, מכל סיבה אפשרית.
והפיצ'ר שהכי מדליק ולדעתי יעיל בשביל שימוש וריסטלי אמיתי - עדשות מסתובבות - ככה אפשר לקבע איפה שרוצים! [מבחינת זה, הדריפט והמידלנד החדשות מספקות את הפיצ'ר]
כמו כן, אישית, ההזמנה שלי למצלמה תהיה דרך קנדה. פשוט מהסיבה שקו ישראל-קנדה מאוד נפוץ סביבי, ומניסיון עבר עם קבלת שירותי יצרן ואחריות בקנדה, בעודי בארץ, השירות היה איכותי, מקצועי ויעיל. העדפתי לחכות שלושה שבועות בידיעה שהבעיה שלי תטופל בצורה מיטבית מאשר להסתפק בזמן המתנה מועט יותר עם כל מני חששות מספקי השירות בארץ.
Aee ב300 ש"ח.
נתתי לחנות להדביק לי ויצא שרואים בעיקר את הרצפה, אל תעשו את הטעות הזאת.