תוצאות 1 עד 8 מ 8

אשכול: ייעוץ טרום החלפת בולמים לאופנוע

צפייה משולבת

Member הסמל האישי של tree

Question ייעוץ טרום החלפת בולמים לאופנוע

שלום,

אני רוצה לסדר את התהגות האופנוע שלי שלא מתאימה למשקל שלי (רזה מידי). כל האופנועים שהיו לי עד עכשיו היו אסייתים שכנראה מכוונים לאנשים קטנים יותר מהאירופיי הממוצע. כיוון שאני אחזיק את האופנוע לפרק זמן ממושך (הקודם היה מעל 5 שנים) הנטייה היא להחליף את הבולמים לכאלה שיש להם גם כיוונים ולא להחליף רק קפיצים. מעין חגיגת סוף אחריות.

לפי איך שאני רואה את זה יש לי שתי אופציות K-TECH (ברווז) ו OHELINS (ליגל) כיוון שאני רוצה התקנה ותמיכה לכל השטויות שאני עומד להקריץ.

אז... האם יש מישהוא שפיספסתי והאם למישהו יש המלצות מניסיון התעסקות אם הגורמים האלה?

Senior Member הסמל האישי של השושנים
    התאמת בולמים מצרכים איש מקצוע מיומן, ובולמים איכותיים, שני המוצרים שציינת כאלה אישית אני מעדיף את השני.
    לא ציינת דברים חשובים כגון סוג האופנוע המטרה, סוג רכיבה ולאיזה צורך אתה מבקש להחליף.
    קח בחשבון שזו לא החלפה זולה ואם המטרה היא רק נוחות אולי שווה לבדוק התאמת אופנוע אחר שמגיע מראש עם סט
    בולמים איכותי מתכונן.
    פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

ציטוט נכתב במקור על ידי השושנים צפיה בהודעה
    התאמת בולמים מצרכים איש מקצוע מיומן, ובולמים איכותיים, שני המוצרים שציינת כאלה אישית אני מעדיף את השני.
    לא ציינת דברים חשובים כגון סוג האופנוע המטרה, סוג רכיבה ולאיזה צורך אתה מבקש להחליף.
    קח בחשבון שזו לא החלפה זולה ואם המטרה היא רק נוחות אולי שווה לבדוק התאמת אופנוע אחר שמגיע מראש עם סט
    בולמים איכותי מתכונן.
    התיחסת לשני דברים שונים. המוצר (זה שאתה מעדיף יקר פי שתיים ) ומיומנות המתקין. מיומנות המתקין, זה הדבר שתחלס מעניין אותי יותר ואני צריך מתקין מיומן כדאי להתאים את הבולמים לצרכים שלי. אחד שידע לשחק עם הרכיבים עצמם ולא רק להתקין. אני כבר דיברתי עם שניהם והם מסוגלים לבצע את מה שאני רוצה. אני רציתי חוות דעת ממי שכבר עשה אצליהם עבודות על רמת המיומנות והיחס שהם קיבלו.

Senior Member הסמל האישי של Dresdner
    ציטוט נכתב במקור על ידי השושנים צפיה בהודעה
    בולמים איכותי מתכונן.
    שקונים מחברת אוהלינס הבולם מגיע מכוון ומותאם לאופנוע ולרוכב (יש למלא שאלון קטן במעמד ההזמנה) ואין צורך באיש מקצוע מיומן רק להרכיב ולרכב

ציטוט נכתב במקור על ידי Dresdner צפיה בהודעה
    שקונים מחברת אוהלינס הבולם מגיע מכוון ומותאם לאופנוע ולרוכב (יש למלא שאלון קטן במעמד ההזמנה) ואין צורך באיש מקצוע מיומן רק להרכיב ולרכב
    לכל כלל יש את היוצא מן הכלל.

יש בחור בשם אביתר אאלט בנתניה שעושה גם שיפוצים והתאמות לבולמים והבנתי מכמה שעשו אצלו שהוא מביא את הכלים לעולם אחר.
    מסתבר שהשם שלו זה אביתר כהן.

Senior Member הסמל האישי של Dresdner
    ציטוט נכתב במקור על ידי tree צפיה בהודעה
    לכל כלל יש את היוצא מן הכלל.

מסתבר שהשם שלו זה אביתר כהן.
    אל תעשה את זה מסובך יותר ממה שזה באמת.

Member
    ״ברווז״ גם מורשה דוקאטי, מה שאומר שהוא עובד גם עם המוצרים של ״ליגל״.
    לא מכיר את ליגל מבחינה מקצועית.
    מנסיון ממליץ לך בחם על ברווז, המוסך לא גדול במיוחד אבל כשתיכנס לשם תראה פינת עבודה מקצועית ומאובזרת שמיועדת אך ורק לטיפול בבולמים.
    אוהד הבעלים אדם מאוד נחמד ויש לו סבלנות ללא גבולות, העובדים מקצועיים. מומלץ.

Senior Member הסמל האישי של zx2r
    ציטוט נכתב במקור על ידי tree צפיה בהודעה
    שלום,

אני רוצה לסדר את התהגות האופנוע שלי שלא מתאימה למשקל שלי (רזה מידי). כל האופנועים שהיו לי עד עכשיו היו אסייתים שכנראה מכוונים לאנשים קטנים יותר מהאירופיי הממוצע. כיוון שאני אחזיק את האופנוע לפרק זמן ממושך (הקודם היה מעל 5 שנים) הנטייה היא להחליף את הבולמים לכאלה שיש להם גם כיוונים ולא להחליף רק קפיצים. מעין חגיגת סוף אחריות.

לפי איך שאני רואה את זה יש לי שתי אופציות K-TECH (ברווז) ו OHELINS (ליגל) כיוון שאני רוצה התקנה ותמיכה לכל השטויות שאני עומד להקריץ.

אז... האם יש מישהוא שפיספסתי והאם למישהו יש המלצות מניסיון התעסקות אם הגורמים האלה?
    יש בחור בשם אביתר אאלט בנתניה שעושה גם שיפוצים והתאמות לבולמים והבנתי מכמה שעשו אצלו שהוא מביא את הכלים לעולם אחר.