אני די מסכים עם העניין - העובדה שהמצלמה "מביטה לצדדים" ולא קבועה בזוית אחת שצופה קדימה בלבד, עושה את ההבדל
מה אומרים?
אני די מסכים עם העניין - העובדה שהמצלמה "מביטה לצדדים" ולא קבועה בזוית אחת שצופה קדימה בלבד, עושה את ההבדל
מה אומרים?
בעל חברה לכתיבת תוכן ופרסום דיגיטלי יוצר דופן ברשתות החברתיות.
אנליסט שוק (נותן שירות לעופר אבניר).
הכרובלוג
יום מסלול - המדריך המלא
מדהים,מוסיף ממש עניין לסרטון התזוזה של המצלמה,היא זזה לבד או שאתה שולט בזוית הצילום?
גם אותי זה מעניין כי ראיתי לא מעט סרטונים כאלו.. היא מצלמת ב360°, ובעריכה אתה קובע איזו זווית נכנסת לסרטון?
אם זה ככה, האם תוכל לתת הסבר קצר על איך עורכים דבר כזה? (אני למשל עובד עם סוני וגאס, לא הכי מעודכנת, לא נראה לי שיש לי אפשרות לעבוד עם סרטוני 360).
בדיוק כך.
יש תוכנה חינמית וייעודית של גו פרו לעריכת סרטוני 360. קלה מאוד לשימוש. אתה גוזר מהסרטון 360 את הקטעים שמעניינים אותך, בוחר את זווית הצפייה (כולל זווית שמשתנה תוך כדי הסרטון), ואז התוכנה הופכת את התוצאה שלך לקובץ MP4 או MPEG שמציג רק את הזוית שבחרת. את התוצאות הללו אתה עורך כרגיל בתוכנת העריכה האהובה עלייך![]()
הכרובלוג
יום מסלול - המדריך המלא
א. אחלה סרטון רק חבל שקצר. הייתי צופה בכל הסשן בכיף.
ב. הבנתי שעריכת סרטוני 360 היא סיוט למחשב ולעורך.
שתף איזה מצלמה וגירסת עריכה...
SUZUKI GSX ES 550 E 1986HONDA NC 750 X 2016KTM 1090 Adventure S 2018
2020 Husqvarna 701 Enduro
KTM 790 Adventure S 2021
אכן צריך מחשב חזק כדי להתמודד עם עריכת סרטון 360. אבל אני לא מרגיש שזה סיוט - אני אוהב את התהליך
המצלמה היא כאמור גו פרו מקס 360 והעריכה הראשונית נעשית באמצעות תוכנת העריכה הייעודית של GOPRO לחומרים של המצלמה הזו ספציפית.
אח"כ עורך את התוצאה לכדי הסרטון שכאן למעלה, באמצעות אדובי פרימייר פרו
הכרובלוג
יום מסלול - המדריך המלא