רגע, אז רופא שעובד מהבית זה בסדר אבל מכונאי לא?
https://m.ynet.co.il/Articles/3981230
רק שם את זה פה
Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk
מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI
אתה צריך חוקי או עובד? רוצה חוקי, שלם 300 לשעת מוסך (ואף אחד לא יכול להבטיח לך עבודה איכותית).
מכונאי טוב הוא מכונאי טוב, גם (או בעיקר) כשהוא עושה עבודה אצלך בחניה.
המחיר שאתה משלם, הוא שאין לו מחסן חלפים וזמין - כל בלת"מ רציני יפסיק את העבודה לאותו יום.
בזמנו אחד החברים שלי השלים הכנסה ככה. הלקוחות שלו היו מרוצים מאוד - הם קבלו עבודה טובה (עם חלקים שהם בעצמם הביאו מהאינטרנט) ויחס אישי במחיר נמוך משמעותית ממה שהם היו משלמים על אותה עבודה במוסך מורשה (שחלק לא קטן מהם, לצערי, עובדים בינוני ומטה).
Ducati Multistrada 1100
Alfa Guiletta 1.4 Manual
אתה חי ביקום מקבילי. בייקום שלך רופא, עו"ד, נהג לא צריכים רשיונות. כי הרי אף אחד לה מבטיח עבודה/ייצוג/נהיגה איכותית. בייקום שלנו זה לא עובד ככה. 300 שח על שעת מוסך? חכה עד שתשמע כמה שעת ייעוץ של רופא יכולה לעלות!
דמגוגיה זולה. רופא לא עושה ניתוחים במטבח, ומכונאי שלי לא עובד בחניה. יש לזה הרבה סיבות טובות.
לחברים שלך היה המון מזל. אם אחד מהלקוחות לא היה מרוצה מספיק - לא רק שכל "השלמת הכנסה" היתה הולכת לפיצויים/משפטים, גם היו מקבלים "יחס אישי" מרשויות. רוצה להיות מכונאי ולקחת כסף ? תסדר ניירת, זה לא מסובך.
הרבה שטויות.
רופא לא עושה ניתוחים במטבח - אין ציוד שנמכר למוסכים שאי אפשר לקנות באופן פרטי ותנאיי העבודה בבית נוחים בהרבה.
איכות העבודה והיחס ללקוח טובים יותר בבית מאשר במוסך.
לקוח לא מרוצה הכנסה הייתה הולכת לפיצויים - המדינה תגיע אליך מהר בעיקר אם תעלים מס.
על עבירת מוסך פיראטי לא ממהרים להגיע.
ועל העבירה ראשונה מקבלים - תחתום כאן, אתה חודל מלעסוק בזה.
תסדר ניירת, זה לא מסובך - אתה טועה זה מסובך מאוד.
עד כדי לא הגיוני או משתלם.
באמת כמות שטויות היסטרית.
אין לי רישיון או הסמכה של מכונאי.
האופנוע הפרטי שלי (אקזוטיקה איטלקית עם 130 אלף ק"מ, מתוכם 90 אלף אצלי) נכנס למוסך מורשה רק להחלפות צמיגים. את כל שאר העבודות (כולל כיוון שסתומי דזמו) אני מבצע בעצמי, והאופנוע במצב מעולה לגילו - אז כנראה שאני עושה עבודה טובה גם בלי הסמכה.
אוסיף שאני לא מיוחד - רוב החברים שלי מבצעים את רוב או את כל הטיפולים בכוחות עצמם.
המכונאי שלך לא עובד בחניה. יש גם לקוחות אחרים ומכונאים אחרים. ומבחינתי - אם מכונאי מסויים מעוניין לעשות עבודה פשוטה בחניה של הלקוח - אין בזה שום דבר פסול (פרט ליחסיו עם החוק הישראלי ההזוי, שנראה כאילו נבנה במיוחד כדי לגרום לאנשים לוותר ולא לפתוח עסק קטן ע"י רגולציה, הסמכות, הנחיות ואישורים בלי סוף).
ולטענה האחרונה שלך - אתה צודק. בגלל זה אותו חבר מיין את הלקוחות שלו בפינצטה, ולא הסכים לעבוד עם כל אחד.
"תסדר ניירת"... אתה ממש חי ביקום מקביל.
אשלח אותך לבדוק כמה זמן וכסף צריך כדי לקבל הסמכה של מנהל מוסך. אחרי זה אשלח אותך לבדוק כמה עולה לשכור שטח שבו תוכל להפעיל מוסך באופן חוקי. אחרי זה תחזור, ואפשר להמשיך את השיחה.
וכן, מכונאי טוב - הוא מכונאי טוב גם כשאין בסביבתו מצלמות אבטחה, ליפט ומגירות מסודרות למשעי.
כל זה לא נדרש לרוב העבודות שמתבצעות באופנוע באופן שוטף, ואני אומר את זה מניסיון של עשור שבמהלכו טפלתי בכלים שלי במקביל לאופנועי פרויקט.
מה הניסיון שלך אני לא יודע, אבל כמו שזה נראה - אתה מחפש להתווכח, ובשביל זה אתה תגיד גם על לבן שהוא שחור.
Ducati Multistrada 1100
Alfa Guiletta 1.4 Manual
שבוע טוב. כבר בטביעה נגד מוסך אחד וזה מספיק לי 23 שנים אחורה של ניסיון איתם. מדובר ב2 בורגמן 400. 1 צריך מנוע. לא מחפש שילמד אותי איך לעבוד עליו. מבין הרבה על ה400.אבל לעשות מנוע, זה איש אם ידע.
לא משנה למה כן או לא. לי טוב יותר. מעדיף מישהו פרטי שיעשה את העבודה. אני מביא חלקים מקוריים. עדיב סבלני ומדייק. רוצה להיות מעורב בתהליך. לא שתתקשר הפקידה לנה "הקטנוע מוכן" ואני לא יודע כלום על מה עשו. הימים האלה נגמרו. יותר נידי חאפרים
אם יש לך מוסך בית ומכיר טוב טוב את הבורגמן,שלח לי בפרטי בבקשה. לא מוסך רחוב. איזור השרון