אמנם במכוניות אבל הנה דיון בנושא, בעברית ורלוונטי לאמצעים של המשטרה:
http://www.jeepolog.com/forums/showt...93%D7%90%D7%A8
שלום לכולם, נתפסתי לא מזמן על נהיגה במהירות מופרזת מאוד בפעם השנייה בחיי(4 חודשי שלילה), במצטבר כולל עורך דין וקנס על שניהם הוצאתי בערך 11000 שקל, חשבתי להשקיע בגלאי ( למרות שזאת הוצאה לא קטנה) ובעצם לחסוך דוח עתידי (גם אם יקרה עוד חמש שנים) והוצאות עורך דין , האם למישהו יש ניסיון עם גלאי מסויים ויכול לשתף? והאם ניתן להתקין על אופנוע? תודה.
ducati monster 796 2014:- טוטאלוס
עכשיו: ducati supersport 939
אמנם במכוניות אבל הנה דיון בנושא, בעברית ורלוונטי לאמצעים של המשטרה:
http://www.jeepolog.com/forums/showt...93%D7%90%D7%A8
קח בחשבון שהדבר היחידי שיעיל מול לייזר זה משבשים שלא חוקי להתקין (אם כי לדעתי זה שווה פי מיליון מאשר שייתפס אותך על 200).
אין לי כוונה להטיף לך.
גם אני וגם הרבה כאן רוכבים מהר ואף מהר מאד.
רק שיש לי תחושה שאתה על "מסלול" מדאיג.
פעם היה כאן (אולי בגלגול הקודם של הפורום) ניק שהחתימה שלו היתה:
"אל תרכב יותר מהר ממה שהמלאך השומר שלך מסוגל לעוף".
אני נזכר לעיתים במשפט הזה כשאני בטיסה נמוכה ומוודא. ולפעמים מזהה שאני מגזים. ומרגיע. תוודא. ותרגיע.
במכוניות- כי הגלאי בד"כ באזור השמשה, והלזירה באזור המספר/גריל.
באופנועים ומכוניות- הלייזר לא מופעל תמידית. השוטר מפעיל אותו ברגע שאתה בטווח שלו. אז אתה מגלה כשהשוטר כבר לזר.
יש הטוענים שהוא נותן שתי לזירות, אחת מרחוק כדי לראות מי פוטנציאלי, ואחת קרוב, במרחק קביל. אין לי מושג אם זה ככה, אבל במקרה הזה אתה יכול להוריד משמעותית את המהירות (במחיר של סיכון לאבד שליטה, או שמישהו ייכנס בך כי נתת ברקס).
ועוד שאלה, איך אתה מתכנן לשמוע את ההתראה של הגלאי אם אתה במהירות גבוהה?
תנאי בסיסי לזיהוי של רדאר פעיל הוא שהגלאי יעבוד.
אחרת אין לגלאי שלך מה לקלוט.
אופן הפעולה של אקדח הלייזר הוא שרוב הזמן הוא לא פועל , רק כאשר השוטר חושד ברכב / אופנוע הוא לוחץ על כפתור , האקדח משדר לאותו פרק זמן קצר הדרוש למדידה ואז מפסיק שוב.
אם באותה לחיצה , אתה היית היעד , הגלאי שלך יצפצף אבל זה כבר מאוחר מדי, לשוטר יש כבר את המהירות שלך.
אם לחץ ומדד רכב /אופנוע שלידך אז יש לך התראה.
גם בהפעלה של הדבורה יש מצב שקט שבו רק כאשר השוטר בניידת חושד שיש רכב במהירות מופרזת הוא מדליק ומכבה. מקבל הערכה , ואז מדליק שוב לקבלת מדידה סופית
כאן יש לך התראה קצת יותר ארוכה.
חסרון נוסף של הדבורה הוא שאתה צריך להיות לבד על הכביש. ככה שאם אתה נוסע עם רכבים / אופנועים אחרים על הכביש , אין אפשרות למדוד אותך .
Sent from...
אחרי שנים של R1, שני דוחות מהירות שקיבלתי ברכב, על 130 בכביש של 90, שניהם באותו יום, בחזרה מאילת. טוטאל 16 נקודות, 1500 שקל קנסות וזימון לרענון נהיגה.
15 שנה של רכיבה ונהיגה, ללא אף תאונה עם נפגעים (לא כולל את עצמי, אבל סורי - זה עלי, אחריות אישית וכל זה)
כבישים ישרים וריקים בעליל, אפס סיכון לאף אחד.
מה, המלאך השומר שלי לא מסוגל לפתח 130 בכביש ישר? הוא רוכב על טייפון, פור פאקס סייק?
תודה לכולם, אז ירדתי מזה... נשאר לרכב עם וויז ולהתפלל( יש לי שלושה חודשים על תנאי לשלוש שנים ו3000 שח התחייבות לא לבצע אותה עבירה לשנתיים)
אם למישהו יש עוד רעיונות אשמח לשמוע( ליסוע חוקי בלתי אפשרי )
נערך לאחרונה על ידי ducati boy; 31-08-2020 בשעה 01:06.
מה אתם אומרים על משבש לייזר מסוג בליינדר? מישהו שמע על זה? לפי מה שכתוב משבש לייזר מתוחכם שברגע ההפעלה של הלייזר השוטר מקבל שגיאות מדידה במקום משבש רגיל שהשוטר יודע בוודאות שיש לך משבש.
לא חוקי ,
אם אתה נתפס זה ישר בית משפט. העונש כנראה יהיה יותר חמור מאם תתפסו על מהירות .
לגבי המכשיר הספציפי , לא מכיר.
Sent from...
איחלתי לחייל בהצלחה.ליסוע חוקי בלתי אפשרי
בנימה רצינית:
במקום לחפש פתרונות טכנולוגיים שיעזרו לך לבצע עבירות תנועה (ועוד לרשום על זה בריש גלי בפורום ציבורי) אולי כדי שתשאל את עצמך למה אתה לא יכול "ליסוע חוקי" (טעות במקור).
ואם לא בא לך לשאול את עצמך, מציע לך לשים לב לכמות ההרוגים על דו גלגלי שנה קודמת והשנה ואולי זה יעזור לך.