״בן טובים״ תכול עיניים בן המעמד הנכון יקבל עונש בדיחה, בן מיעוטים או מצבע העור הלא נכון יקבל זרגיג שחור גדול על אותן עבירות בדיוק.
הסיפור הזה מתאר בצורה הטובה ביותר את חוסר ההרתעה במערכת המשפט: הנהג אשר נחשד בניסיון דריסת מפגינים ביום א' האחרון פגע לפני 3 שנים ברכב אופנוע אחרי סדרת עבירות תנועה חמורות; העונש שקיבל היה מגוחך; הסיפור כולו בפנים.
http://fullgaz.co.il/%d7%97%d7%95%d7...-%d7%a0%d7%a2/
״בן טובים״ תכול עיניים בן המעמד הנכון יקבל עונש בדיחה, בן מיעוטים או מצבע העור הלא נכון יקבל זרגיג שחור גדול על אותן עבירות בדיוק.
לצערי העונשים של בית המשפט הם בדיחה.
אני מניח שאם היו עונשים רציניים יותר על עבירות תעבורה כולנו היינו חושבים פעמיים לפני שהיינו "טועים".
לגבי פלילים
לתפיסתי טעות זו משהו שעושים פעם אחת בחיים.
החל מהפעם השנייה זה דפוס.
ולכן עבריין שנתפס פעם ראשונה אפשר להגדיר בר שיקום ולתת עונש מידתי.
בפעם השנייה כבר צריך להבין שהוא אינו בר שיקום ופשוט לנעול אותם ולזרוק את המפתח.
יתרה מזאת בארה"ב היה המושג CHAIN GANG שקרויה על שם העבודות היזומות שהאסירים עבדו לאורך כבישי ארה"ב כשהם קשורים ברגליהם.
הייתי מנהיג את זה פה כשהתמורה של האסיר תהיה רווחה - בשר טלווזיה קנטינה ורפואה מודרנית.
אחרת האסיר יאלץ להסתפק במזון בסיסי הדרוש לשמור על בריאותו וכמובן לא לוקסוס של רופאי שיניים שאנו משלמים והם למיטב ידיעתי לא.
אבל פה למחבל או אדם פלילי יש יותר זכויות מלשוטר מה יש לצפות.
טוב נסחפתי.
מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI
גבר, אני ממש לא היפסטר ניו אייגי לאבי דאבי שותה קפה בבוקר עם סודאנים בתל אביב.
אני פשוט ריאליסט.
מערכות משפט, בישראל, ובמדינות מתוקנות ככלל, רחוקות מלהיות ״עיוורות״ ושוויוניות. זו לא דיעה, זו עובדה. סטטוס, כסף, מוצא כולם מהווים אינדיקטור לחומרת העונש.
המקרה הזה זו דוגמה די קלאסית, כי תחליף את הילד טוב ירושליים בצעיר בדואי ותנסה לדמיין איך הגזר דין יוצא זהה.
ברוך הבא למדינת היהודים
פה עדיף להיות עבריין מאשר לעבוד קשה ולהרוויח דברים ביושר
הממשלה והמשטרה מגבות את העבריין פה ומממנת אותו על חשבון הפראייר שעובד קשה וקורע את התחת
במדינת היהודים עבריינים הם בממשלה ובמשטרה
אתה רוצה קצת גוד טיים? תאנוס! לא ייקרה לך כלום!
אתה רוצה להרוויח קצת כסף? תגנוב! לא ייקרה לך כלום!
אתה רוצה לשחרר קצת קיטור כי מישהו לא עם אותן הדעות שלך? תרצח! לא ייקרה לך כלום!
כל עוד אתה חרדי/ערס/מקומבן אתה מסודר במדינה הזאת,
כל עוד אתה עובד קשה, משקיע ומגדיר את עצמך כ-"לא עושה בעיות" אתה נחשב בידיי כל הגרומים במדינה כפראייר, זבל ושמגיע לך לסבול![]()
------
אם נקשר את הכתבה הזאת עכשיו לנושא שלנו,
צריך רק ללמוד מהמקרה הזה ולהיות תמיד עם ביטוח נכון, מיגון נכון ומצלמת קסדה בגלל דגנרטים כאלו
תמיד לשים לב לסובבים, לפקוח 10 עיניים ולא להתעסק עם אחרים כי רוב הסיכויים שהם מנווני-מוח מסיבה מסוימת
[QUOTE=Vroom;170947]ברוך הבא למדינת היהודים
פה עדיף להיות עבריין מאשר לעבוד קשה ולהרוויח דברים ביושר
הממשלה והמשטרה מגבות את העבריין פה ומממנת אותו על חשבון הפראייר שעובד קשה וקורע את התחת
במדינת היהודים עבריינים הם בממשלה ובמשטרה
אתה רוצה קצת גוד טיים? תאנוס! לא ייקרה לך כלום!
תפריד בין הרשויות.
המשטרה זו תולדה של מדיניות מצד אחד ומצד שני בתי המשפט
אין תסכול גדול יותר לשוטר לראות עבריין שנעצר ומשוחרר.
אין סיבה לשוטר לחתור למגע כשהוא יודע שהוא עשוי לשלם על זה מחיר.
אין סיבה לעצור מהגר עבודה כשהוא יודע שבעוד כמה שעות הוא שוב ברחובות ( זה גם נוגע לפקחי ההגירה)
כאמור בפתיח מה שאתה רואה בשטח זו תולדה של מערכת משפט וחקיקה
מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI
[QUOTE=lokimonster;170948]אני מאמין שיש שוטרים טובים
אני מאמין שיש פוליטיקאים תמימים (בודדים בודדים)
אבל בחיים לא יהיה לך את ההפרדות שצריך במדינה מודרנית כמו במערב
כולל הפרדת דת ומדינה
כי בראש בראש למעלה למעלה אלה העבריינים,
אלו במסווה של פוליטיקאים, אלו במסווה של שוטרים וניצבים ואלו שאפילו בלי מסווה ועושים מה שבראש שלהם כי הם יודעים איך לשחק (ערסים וחרדים)
ובסוף מי אוכל אותה?
האופנוען, המהנדס, הפועל, הרופא, המורה, בנות שהולכות למועדונים וכו' וכו'
ואם הקורונה לימדה אותי משהו, זה שאין פלא למה העולם ראה אותנו כשולטים בעולם ומלוכלכים ולמה עדיין רואים אותנו ככה בעין רעה
שנדע ימים שלווים ורכיבות עם רוח בגב
(אחלה חתימה!)