איבדת אותי בחשמלי אולי יהיה עניין בפורום אופניים.
ההמשך ל Long Way Round ול Long Way Down, הפעם על אופנועי הארלי חשמליים שהוסבו לגרסת אדוונצ'ר.
קשה לי להאמין שאני היחיד שחיכה לזה, שלושת הפרקים הראשונים יצאו שבוע שעבר, מחר יוצא הפרק הרביעי.
אני חושב שהמעבר לאופנועים חשמליים עושה את כל העניין, עוד מסע על בימרים כבר לא היה מעניין באותה מידה.
עוד מישהו צופה? רשמים?
Yamaha X-City 250 -> Hyosung GT250 -> Suzuki GS500 -> Suzuki V-Strom 650 -> Suzuki Bandit 1200 --> Kawasaki Versys 650
איבדת אותי בחשמלי אולי יהיה עניין בפורום אופניים.
פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!
גם אותי איבדת
Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk
מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI
מופיע רק באפל TV , לא ?
אני אחכה עד שישתחרר לעולם...
איך זה עובד עם החשמלי? הם עושים 100-200 ק״מ ביום?
גם רכב הליווי חשמלי...
Yamaha X-City 250 -> Hyosung GT250 -> Suzuki GS500 -> Suzuki V-Strom 650 -> Suzuki Bandit 1200 --> Kawasaki Versys 650
בהתחלה בהתחלה היו להם בעיות טעינה בגלל הקור ופעם אחת הם נאלצו באמת להביא גנרטור מאיפשהו אבל רכבי הליווי הם ריביאן חשמליים.
הם טוענים כשהם עוצרים במקומות עם חשמל ולא שיש להם רכב שטוען להם כל הזמן.
המסע בהחלט חשמלי ברובו המוחלט וזה מה שמעניין בזה, עד כמה זה אפשרי? עד כמה הם נאלצים להזמין חילוץ כמו בפעם ההיא?
בינתיים זה נראה כאילו כל עוד זה לא קור קיצוני במיוחד המסע הולך להם דיי חלק.
האופנוע של קלאודיו הוא הארלי בנזין סטנדרטי וכבר קרה להם שהם נתקעו דווקא כי היה יותר קשה להשיג דלק מחשמל.
זה יותר כמו 40 דקות טעינה ל 80% מהבטריה (190 קילומטר) בטעינה מהירה שזה נשמע לי סביר, אולי אני סתם פדלאה אבל אחרי 100 קילומטר אני כבר עוצר לחצי שעה בערך.
בטעינה מסתם שקע זה הרבה יותר איטי, 12.5 שעות בשביל 240 קילומטר.
הריביאן זה עוד הצגה, ה2 ספרינטרים 4x4 הם אלו שסוחבים הכל, בכמה מקומות שהם עצרו ואנשים צילמו אותם רואים ספרינטר שחור מט ברקע ובכמה אתרים טוענים שיש 2 כאלו.
הם לרוב משתמשים במטענים DC שנסחבים על רכבי השירות אבל גם את המטענים האלו צריך להטעין אבל את זה אפשר לעשות הרחק מהמצלמה עם גנרטור דיזל.
זה בסה"כ שואו כמו הWWF ודומיו, אף אחד לא באמת מאמין שאלו קרבות אמיתיים אבל עדיין אנשים אהבו לצפות בזה.
כמו שאחד כתבי הדו"ג כתב:
"אחרי שצפיתי ב3 הפרקים הראשונים הגעתי למסקנה שכל המאמץ לא שווה את זה אבל אני בכל אופן רוצה לרכב על הlive wire פעם אחת"
אם היה בזה איזשהו רושם שאני רוצה לקנות חשמלי במקום הבנדיט אז זאת ממש לא הכוונה שלי, זה פשוט מסקרן לראות מה מגבלות הטכנולוגיה כרגע.
וכן, אני רוצה לרכוב על אחד מהם פעם אחת![]()
תארו לכם שהיו מציעים לכם מצנח נהדר, הכי טוב בעולם, מצנח שהוא חלום של כל פיזיקאי, עתידני, מרשים מלא בהילה ונוצות פיות, כזה
שכל אחד רוצה, מתקדם, וכולם יהיו כאלה בעתיד. המצנח נהדר בגבהים, סבבה לגמרי בגובה בינוני ואדיר בגובה נמוך, רק מה....במאה מטר
האחרונים (יש כאלה שהצליחו למשוך עוד כמה מטר) הוא לא מתפקד...מי בא לצניחה?
פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!