עמוד 2 מתוך 2 ראשוןראשון 12
תוצאות 16 עד 20 מ 20

אשכול: Long Way Up יצאה.

Senior Member הסמל האישי של Dresdner
    ציטוט נכתב במקור על ידי decktor צפיה בהודעה
    אם היה בזה איזשהו רושם שאני רוצה לקנות חשמלי במקום הבנדיט אז זאת ממש לא הכוונה שלי, זה פשוט מסקרן לראות מה מגבלות הטכנולוגיה כרגע.
    וכן, אני רוצה לרכוב על אחד מהם פעם אחת
    אני הייתי קונה חשמלי אם היה משתווה או עובר את מנוע הבנזין, טכנולוגיה מוחלפת רק בטכנולוגיה טובה יותר.
    הסידרה הזאת לא תראה לך את את מגבלות הטכנולוגיה אלה תראה מה שהם חושבים שיביא רייטינג.

Member
    לפחות בינתיים הם הראו שהם השתמשו בגנרטור כשהם נתקעו, הם מראים הרבה בעיות וקשיי הסתגלות.
    ברור שזה לא מקור מחקר אובייקטיבי לחלוטין על חשמלי אבל נדמה לי שאנשים פה שופטים באופן נחרץ בלי לנסות לראות אפילו.
    Yamaha X-City 250 -> Hyosung GT250 -> Suzuki GS500 -> Suzuki V-Strom 650 -> Suzuki Bandit 1200 --> Kawasaki Versys 650

Senior Member הסמל האישי של Dresdner
    ציטוט נכתב במקור על ידי decktor צפיה בהודעה
    לפחות בינתיים הם הראו שהם השתמשו בגנרטור כשהם נתקעו, הם מראים הרבה בעיות וקשיי הסתגלות.
    ברור שזה לא מקור מחקר אובייקטיבי לחלוטין על חשמלי אבל נדמה לי שאנשים פה שופטים באופן נחרץ בלי לנסות לראות אפילו.
    והספרינטר השחור מופיע בסידרה?

Member
    כן, כשהם השתמשו בגנרטור שכבר ציינתי שהם הראו את זה.
    (לפחות נדמה לי שזה הרכב הזה, צילום בחושך ולא התעמקתי ברכב שהגנרטור עליו אבל זה משהו בסגנון).
    Yamaha X-City 250 -> Hyosung GT250 -> Suzuki GS500 -> Suzuki V-Strom 650 -> Suzuki Bandit 1200 --> Kawasaki Versys 650

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי Dresdner צפיה בהודעה
    והספרינטר השחור מופיע בסידרה?
    בפרק שיצא היום רואים אותו ממש בפירוש, לא השתמשו בו לטעינה אבל היה חלק שלא נשארה להם מספיק סוללה אז הם רכבו מאחוריו בשביל להפחית גרר וככה להעלות את הטווח.
    אני עדיין באמצע הפרק אז אולי יראו אותו יותר בהמשך.

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם אשכולות חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך
  •  
Single Sign On provided by vBSSO