מממממ
הייתי חושב 69 פעם לפני שהייתי קונה מוצר בטיחות, ועוד במחיר כזה מפוקפק מעלי אקספרס.
זוכרים את החליפה המתנפחת שמוכרים לנו בארץ? זאת שעולה 1000 וקצת שקל (במקרה הטוב)...
אז חברת Duhan הסינית הוציאה בימים אלו חליפה דומה שעולה 350 (במקרה הזול) או 160 דולר בעליאקספרס (במקרה הפחות זול).
כל שצריך לעשות עם החליפה מתנפחת זה להחליף את בלון ה-co2 שעולה כ-40 דולר לזוג (בעליאקספרס).
החליפה מגיעה בשלושה צבעים, צהוב זוהר, שחור וכחול.
אז לא צריך יותר לשלם 1500 שקל (בממוצע) ועוד 500 שקל ל-"תיקון" החליפה לאחר התאונה.
אתם יכולים לשלם גם מחירים סבירים.
בהצלחה לכולם.
Sent from my MI CC 9 using Tapatalk
מממממ
הייתי חושב 69 פעם לפני שהייתי קונה מוצר בטיחות, ועוד במחיר כזה מפוקפק מעלי אקספרס.
לפני חודש קניתי תוספת למשקף שמאפשרת לכוון חתיכת פלסטיק כדי להגיע למצב שאין מערבולות אוויר סביב הקסדה, המוצר תוצרת גרמניה עולה 90 יורו, מוצר זהה מאלי אקספרס 25 יורו, סאחבק לא פרייר לכן הזמנתי מאלי אקספרס.
כמה ימים לאחר התקנה במהירות של 160 העסק נכנע לרוח וכמעט נתלש ועף לי לפנים.
הנ"ל זה רק דוגמא אחת מהרבה מוצרים גרועים שקניתי עם השנים מאלי אקספרס.
ובחייאת מה זה "מבית DOHAN" כאילו זה מותג ידוע בעל ותק ונסיון
https://duhanmotorcycle.com/
לפחות הם השקיעו באתר, למרות שהמחירים באתר הם ממש לא מה שדיבר פות"ש
זה מה שקורה כשלא מקשרים סרטוני השוואה של קסדות סיניות מזויפות מול מקוריות בפורום במשך יותר משנה....
את החליפות / ווסטים מתנפחים שתחת מןתג המדבקה RED שעולים 1600 שח אני לא בטוח עד כמה באמת הן נבדקו כמו המקבילים הארופאים.
במקרה כזה האם יותר בטוח או לא, כל אחד יגיד לעצמו.
נכון הרבה מהציוד שמגיע מסין (לא רק אופנועים) הוא בסימן שאלה.
הרבה לא מחזיק זמן (אלא אם הקורנה גם נחשבת למצור סיני)
דרך אגב את המותג הזה ראיתי באליאקספרס כבר לפני כשנתיים פלוס, היה להם כמה דגמים. זה הגלגול השלישי שלו. בזמנו לא מצאתי אתר לחברה.
מצחיק שאפילו את המינימום של הזמן לפתיחה מלאה לא רשום שם.
זה כאילו, מראש אל תבנו על שום דבר יותר מדי.
הוא רשם שיש מחיר באליאקספרס ויש מיר באתר
https://www.aliexpress.com/item/4001...16862e0eJPZxkj
לפני כמה שנים חבר הזמין מעיל "עור" של המותג הנהדר הזה.
בקיצור, העור הזה מבעבע ומריח (ונעלם) ממש כמו הטופ של הניילון.
מותג איכותי בהחלט![]()