זוכרים שאמרתי שאני מקווה שהיצרנים שומרים אס בשרוול וישלפו אותו ברגע האחרון?
https://www.ynet.co.il/wheels/news/article/BJN3FEfsD
פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Ford_Nucleon
גרעין זה העתיד, תשאל את פחריזדה.
המיראי ממש לא נשלפה ברגע האחרון,הוצגה ב2014 ומכרו כבר יותר מ11000 מכוניות כאלו.
משטרת ברלין קיבלה 3 מיראי דגם 1 לבדיקת כדאיות לפני כמה חודשים
146414-221183-221182_rc.jpg
ועוד מעט מיראי 2 שבכתבה
2021-toyota-mirai-production-version.jpg
האלו זה רדיו?
תמונות זינזנות חשמליות מה ניסגר?
שושני חשפת את אופייך האמיתי אינך דו"גי לך תנוח באי המתים
ואני אסביר:
בניגוד לדעה הכללית הרווחת ברחבי הפורום שאני טכנופוב (טוב אולי קצת) זקן (זה רק חישוב חשבוני של השנים שאני נושם),שונא טכנולוגיה,
דינוזאור, חתיך עולמי ומאהב על, אני דווקא חושב ומבין שזה הכיוון הנכון, ומה שיעבוד טוב במכוניות יעבור גם לדו"ג.
וכן מנוע מימן (ונעזוב רגע את השינוי הלחות בכדור הארץ) שנותן טווח של 650 ק"מ בין מילוי למילוי, חיסכון במזהמים, וזמן תדלוק זהה לרכב
רגיל, זה כבר שיפור אדיר טוב מהמנוע החשמלי שלא התגבר על הבעיות המוכרות כבר 100 שנה, אולי כי פשוט לא ניתן.
מנוע מימן יכול בניגוד למנוע חשמלי לשמור על אופי (אני מקווה) היינו מנוע של אלפא רומאו יהיה שונה ממנוע של טויוטה משפחתית, במנוע כזה
יש למהנדסים מבריקים חופש פעולה ליזום ולמצוא דברים רבים נוספים בניגוד למנוע חשמלי גע סע...
פעם מזמן שנאור ישב מול הטלוויזיה עם האנטי מחיקון (צעירים חפשו בגוגל) הייתה לו אפשרות לבחור בין שני סוגי וידאו בטא קלטות (קסטות)
קטנות לבין הגודל הרגיל, תזכורת, מי שהימר על הבטה הפסיד. ככה היה גם עם הבלו ריי (לצעירים).
המנוע החשמלי לא מתאים לרכב עדיין, יותר מדי בעיות והרבה מאד זמן ומחשבה הושקעו לחינם, התקווה שלי מנוע אחר שמשלב יתרונות של
רוב הדברים החשובים לי ינצח בקרב ואז כולנו נרוויח.
אני מניח שהוא מתכוון שהבעיה במנוע חשמלי זה לא המנוע אלא הסוללות החשמליות עם המגבלות הידועות שלהן.
לפי איך שזה נראה לתאי מימן אין את המגבלות האלו בכלל.
האידאלי מבחנתי מנוע יעיל שניזון ממקור שלא מתכלה ויש לו הרגשה ואופי של מנוע הבעירה הפנימי ללא מזהמים וללא חתימת הפעלה-אין.
מנוע חשמלי בתצורה הנוכחית - יש יותר חסרונות מיתרונות והטכנולוגיה לא באמת מספיק בשלה.
מנוע מימן כבר משתפר ונותן תמורה טובה יותר, עכשיו אם ייתן תחושות של מנוע רגיל בלי החסרונות אז בכלל סבבה