או הדיינז זה כבר מעיל יותר רציני.
מה עם החלק גוף התחתון? משהו מיוחד או סתם חצי חלפס?
Sent from my S60 using Tapatalk
עוד לא, אבל הוא נוח ומרגיד מחמם. בכל אופן קניתי אותו כמעיל ספייר ולנוחות בנסיעות קצרות. מעבר אליו הזמנתי מעיך חורף יותר רציני dainese carve master 2 שיש לו מיגונים רמה 2, שכבת גורטקס, יש לי גם מעיל קיץ של דיינז אז גם המגן גב רמה 2 עובר בין המעילים.
Sent from my VKY-L29 using Tapatalk
או הדיינז זה כבר מעיל יותר רציני.
מה עם החלק גוף התחתון? משהו מיוחד או סתם חצי חלפס?
מממ...יש לי ג'ינס רכיבה של richa עם מגיני ברכיים ומגיני יריכיים שכמובן עשוי מחומרים נוספים מעבר לג'ינס כמו קבלר וכו'.
ויש לי גם מגיני ברכיים dainese knee v e1. ג'ינס או מכנס רכיבה - בעיקר לטיולים. מגיני ברכיים בנסיעות ארוכות יותר אבל יותר מנהלתיות שאני צריך ללבוש גינס רגיל או מכנס רגיל מתחת.
מעבר לזה אני רוכב תמיד עם נעליים ממוגנות (שנראות כמו נעליים רגילות לגמרי אז זה הולך עם הכל) מדגם tcx mood.
משום מה אני לא רואה אופציה לעריכת ההודעה ורציתי להוסיף עוד משהו.
יש לי גם וסט מתנפח של דיינז. אני לא תמיד שם אותו (כי וואללה 35 מעלות בחוץ) אבל אם אני יוצא לטיול אז אני שם אותו.
בהזמנה מ-Motoin משלמים רק מע"מ כי המשלוח הוא דרך דואר ישראל ולא חברת שילוח שלוקחת עמלה נוספת.
הזמנתי מספר פעמים מהם, מעל רף המע"מ ובחיים לא שילמתי מעבר לתוספת של המע"מ.
מצד שני, המשלוח איטי (חודש וחצי+- וזה לפני הקורונה).
טוב אז 20 יום בדיוק אחרי שביצעתי הזמנה הגיע אלי המעיל, הרגע מדדתי בהתרגשות והמידה מתאימה. קצת לוחץ לי בכתפיים ולעומת זאת באיזור הגב התחתון ממש רופף, אולי ככה זה אמור להיות? (כשצילמתי תמונות ראיתי את התיק תקים מאחורה לויסות החופש)
המעיל נראה טוב מרגיש טוב ואני מבסוט שלא התפשרתי על איזה פוריגן ממוצע שהיה עולה לי בדיוק אותו דבר כאן בארץ.
סך הכל כולל מיסים שילמתי קצת פחות מ1200 שח.
תתחדש, נראה טוב עליך
לפי המפרט נראה שעשית עסקה טובה.
מברוק
SUZUKI GSX ES 550 E 1986HONDA NC 750 X 2016KTM 1090 Adventure S 2018
2020 Husqvarna 701 Enduro
KTM 790 Adventure S 2021
תודהמחכה ליום גשום לבדוק אותו בלייב
אני 1.82 שוקל 72 ק''ג, לקחתי מידה M לפי הטבלה שמספק היצרן שמתייחסת אך ורק להיקף חזה.
זה IXS, חברה הולנדית אם הבנתי נכון, לא מצאתי הרבה מוצרים שלהם כאן אצלנו. החברה עצמה לא שולחת ישירות לארץ.
יש קישור למוצר באחת ההודעות שלי למעלה.
אחלה מציאה!
מעיל חורף עם גורטקס בפחות מ 1200 ש"ח זה פגז!
אני לא באמת צריך מעיל חורף, והמחירים האלו שלחו אותי למוטואין בטיל לבדוק אם יש עוד מציאות.
תתחדש!