היי לכולם. צריך לעשות טסט לאופנוע שטח,
מה צריך לוודא שיש לפני ? אין כמעט כלום על האופנוע.
וינקרים חייב . צופר ? לוחית רישוי אפשר לשים על התיק? לוודא שכל הנורות עובדים. מראה אפשר רק שמאלית או חייב שנהם?
Sent from my iPhone using Tapatalk
היי לכולם. צריך לעשות טסט לאופנוע שטח,
מה צריך לוודא שיש לפני ? אין כמעט כלום על האופנוע.
וינקרים חייב . צופר ? לוחית רישוי אפשר לשים על התיק? לוודא שכל הנורות עובדים. מראה אפשר רק שמאלית או חייב שנהם?
וינקרים, צופר, מראות, ידיות שלמות, צמיגים תקינים ובמידה שברשיון, לוחית זיהוי תקנית שמותקנת על מחרשה תקנית עם תאורת מספר, אורות עובדים, מושב שלם ללא קרעים, משתיק לאגזוז ... וזהו בגדול.
קיצור, שיהיה חוקי ותקין.
לעיתים זול ונוח יותר לגשת למוסך שירכיב לך הכל ויעביר לך טסט. אחרי זה הם מפרקים העל מחדש. הרי אתה עחוק מלהיות היחיד שכל הרשימה לעיל נמצאת (ועובדת) על האופנוע שטח שלו.
אם אני מבין נכון אתה ירושלמי. תברר אצל "רמזור". לגבי עלות אני לא יודע להגיד.
תודה יש לי הכל בבית אבל נבדוק איתם אם זה לא יקר הקומבינות שלהם יעזרו כי יש איזה קרע קטן במושב שלא ניראה לי מישהו יגיד עליו משהו אבל שיהיה...
דרך אגב אני יכול ללכת עכשיו לסופר פארם ולהוציא טסט לשנה הבאה כבר אם הרישוי נגמר בינואר ?
עריכה: לי דווקא עובד דרך הטלפון באפליקציה..
דיברתי עם הונדה הם פחות רוצים לעשות לגסגס
קרע במושב- בשביל טסט אפשר לשים על זה אזולירבנד. לא יעירו על זה.
הוצאת רשיון רכב עד כמה שאני יודע אפשר חודשיים לפני המועד. לא לפני.
עלה לי מחשבה על משהו קצת מוזר.. כרגע אין טסט בערך 10 חודשים,
בשביל לעשות טסט דורשים שאני אעשה ביטוח ( לפחות לשבוע)
מה שמצחיק שגם אם אני אעשה את הביטוח בשביל הטסט גם ככה אין ביטוח כי אין טסט...
נראה לי שאתה צריך לשלם את האגרה בכל מקרה ואז לעשות ביטוח חובה. רק אחכ לגשת לטסט.
ולגבי הוצאת רישיון, אתה יכול להדפיס מהאינטרנט ב gov.il (דורש רישום לאתר).
Sent from my Pixel 3a using Tapatalk
בסוף שילמתי לבן דוד והעביר אותי בקומבינה בלי להתקין כלום... היה עדיף לשים 200 שקל גם היה לי צמיג שלא במידה ברישיון והטסטר בכלל התחיל להגיד לי למה יוצא עשן מהאגזוז ולמה אין קילומטראז..