אהלן לכולם
אז אתמול מדדתי קסדה שאני מתעניין בה - HJC RPHA 70.
הראש שלי נמדד ב60 ס"מ בול, לפי מידות רשמיות של HJC אני במידה XL, הלכתי לחנות ומדדתי בהתחלה Large שהרגיש ממש הדוק, שמתי את הXL וזה הרגיש טיפה משוחרר והצלחתי להכניס 2 אצבעות בין המצח לקסדה.
אני באמת לא יודע איזו מידה לקחת, יש למישהו קצת אור לשפוך בנושא? אם לפי היצרן אני אמור לקחת XL אבל זה מרגיש לי טיפה גדול מדי, אך L מרגיש מאוד הדוק, מה עליי לעשות?
אציין שXL הוא shell משל עצמו וכך גם L.
XL=60-61
L=58-59
תודה חברים
נערך לאחרונה על ידי Lepessi; 10-10-2020 בשעה 16:36.
צורת הראש שלי היא intermediate oval, והקסדה הזו מוגדרת גם כ intermediate oval..
גם לHJC יש אבל בחנות אין לו חליפי..
עם הזמן שעובר, הריפוד לא אמור להשתחרר ב15-20 אחוז? כי זה מה שמפחיד אותי, לקנות קסדה שהיא גדולה מדי ואז לגלות שאחרי זמן היא עוד יותר גדולה כי הריפוד השתחרר.
הריפוד מתרכך, בדרך כלל סביב הלחיים והלסת, אבל במצח יש יחסית מעט ריפוד ושם אל תצפה להתרככות.
בכל מקרה, אם הריפוד נהיה לא אפקטיבי, תמיד אפשר לקנות ריפוד חדש (לרוב הקסדות הפופולריות).
אם הצורה לא מרגישה 100%, תבדוק קסדות של AGV, הקסדות שלהם נוטות להיות עם צורה מעט יותר מוארכת.
אני מסכים עם הרוב כאן, תחפש קסדה אחרת. בזמנו התעניינתי בשוברט. על הנייר מדיום היתה המידה, בפועל המדיום היתה קצת חופשיה מידי, וסמול היתה הדוקה מידי. בסוף הלכתי על rpha.
יש לי rpha 70 . תקנה את ה Large רק אם הלחץ הוא על הלחיים.במשך הזמן הריפוד משתחרר קצת.אם זה לא יספיק , תוכל להזמין ריפודים במידה קטנה יותר. אבל אם הלחץ הוא במצח, תעבור הלאה.