עמוד 1 מתוך 4 123 ... אחרוןאחרון
תוצאות 1 עד 15 מ 52

אשכול: כמה אתם משלמים לתיקון פנצר אחורי בקטנוע?

צפייה משולבת

Banned

כמה אתם משלמים לתיקון פנצר אחורי בקטנוע?

היום נתקעתי עם פנצר באתי לפנצרייה בתל אביב בשם אורן זייתוני הנוכל רצה 220 שח פשוט גניבה לאור היום. הלכתי לצמיגי פואד ביפו 100 שח מומלץ מאוד ושירות טוב ממש. מישהו עוד נתקל במחיר של 220 שח לגלגל אחורי??? מה זה המחיר הזה?

Member הסמל האישי של ducati boy
    היזהרו מאורן זיתוני אני כבר נכוויתי

Senior Member
    120 ש"ח ברינוטייר.

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של ayalzo
    ציטוט נכתב במקור על ידי Alex159 צפיה בהודעה
    היום נתקעתי עם פנצר באתי לפנצרייה בתל אביב בשם אורן זייתוני הנוכל רצה 220 שח פשוט גניבה לאור היום. הלכתי לצמיגי פואד ביפו 100 שח מומלץ מאוד ושירות טוב ממש. מישהו עוד נתקל במחיר של 220 שח לגלגל אחורי??? מה זה המחיר הזה?
    למה נוכל? הוא שיקר לך? אתה יכול להגיד יקרן.
    ראית פעם פנצ'ר מאכער שסוגר גלגל עם מפתח מומנט?
    שמאזן לך?
    שמגרז אם צריך, מה שצריך?
    שמותח שרשרת לפי הספר, ועל הדרך גם משמן אותה?
    אני מגן עליו כי כשגרתי בתל אביב הייתי לקוח שלו וידעתי שאפשר לסמוך על העבודה. פאק איט, פעם אחת הגעתי אליו עם אקסאיבו שבו כל ברגי האגזוז היו מאולתרים (אגב, פירוק אחורי בקטנוע = כלבת), והוא אשכרה החליף לי לברגים תואמי מקורי ביוזמתו.

לגבי מחירים- הרבה זמן לא הייתי אצלו, כי אני כבר לא תלאביבי, ובמקרה ספורטישופ עובדים עם המוסך המקומי שלי, אז אני לא מעודכן. אבל נוכל הוא לא.

ציטוט נכתב במקור על ידי matanbar26 צפיה בהודעה
    120 ש"ח ברינוטייר.
    לאיזה אופנוע? כי פירוק באופנוע פשוט בהרבה מאשר ברוב הקטנועים.

Senior Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי ayalzo צפיה בהודעה
    לאיזה אופנוע? כי פירוק באופנוע פשוט בהרבה מאשר ברוב הקטנועים.
    קטנוע NMAX.

מי שלוקח 220 שח לתיקון פנצר בשבילי הוא נוכל אי אפשר להצדיק את זה לא צריך מפתח מומנט ולא ברגים תעשה את העבודה וזהו. ואין לזה הצדקה של תוספת של 120 במחיר פשוט אין. ב300 שקל אני מביא כבר צמיג.
    צמיג עולה 450-500 ש"ח.
    אפשר להתווכח על על המחיר, אבל נוכלות זה לא.
    זכותו למכור את השירות שלו בכל מכיר שהוא רואה לנכון (מה שהופך אותו ליקרן, לא לנוכל).
    אתה לא מעוניין לשלם, זכותך.
    אבל אין צורך להשמיץ אותו ככה.

Banned
    מי שלוקח 220 שח לתיקון פנצר בשבילי הוא נוכל אי אפשר להצדיק את זה לא צריך מפתח מומנט ולא ברגים תעשה את העבודה וזהו. ואין לזה הצדקה של תוספת של 120 במחיר פשוט אין. ב300 שקל אני מביא כבר צמיג.

Senior Member הסמל האישי של Tribalmistyc2
    אתה פשוט מחפש להתלונן על כולם הוא לא נוכל יש הרבה לפרק ולהרכיב וזה מחיר סביר.
    אם אתה כזה חכם וחושב שכולם סביבך גנבים תתקן בבית.
    אתה לא יכול לתמחר עבודה כשאתה לא יודע איך לעשות אותה,אז תשלם למי שכן יודע.
    להבא תביא צמיג ב 300 אם זה יותר משתלם

Senior Member
    מה שאיילזו אמר.
    החלפתי אצלו צמיגים. עבד שעה, ניקה, איזן, מתח, שימן, בדק שבע פעמים שהכל תקין. סגר את הברגים ביד עם ידית מומנט, פיקס, לפי הגדרות היצרן (וגם ידע להגיד לי בדיוק את הערכים המדויקים).
    תוך כדי העבודה, הופיע אדם על בורגמן וזייתוני שלח אותו לדרכו. הוא לא היה מוכן לטפל בו לאור נסיון קודם עגום.

אני מעריך בעלי מקצוע "ייקים" כאלה ואני מוכן לשלם על העבודה שלהם הרבה יותר. הלוואי והייתי מכיר עוד כל מני כאלה בתחומים אחרים...

Banned
    ציטוט נכתב במקור על ידי JohnnyDough צפיה בהודעה
    מה שאיילזו אמר.
    החלפתי אצלו צמיגים. עבד שעה, ניקה, איזן, מתח, שימן, בדק שבע פעמים שהכל תקין. סגר את הברגים ביד עם ידית מומנט, פיקס, לפי הגדרות היצרן (וגם ידע להגיד לי בדיוק את הערכים המדויקים).
    תוך כדי העבודה, הופיע אדם על בורגמן וזייתוני שלח אותו לדרכו. הוא לא היה מוכן לטפל בו לאור נסיון קודם עגום.

אני מעריך בעלי מקצוע "ייקים" כאלה ואני מוכן לשלם על העבודה שלהם הרבה יותר. הלוואי והייתי מכיר עוד כל מני כאלה בתחומים אחרים...
    מסכים איתך על בעלי מקצוע כאלו הלוואי שהיו מוסכים פדנטים כאלו שעובדים לפי הספר גם אני הייתי מוכן לשלם הרבה אבל על כולה תיקון פנצר ממש לא וזה גניבה אין לו פטריה מזהב .

Senior Member הסמל האישי של AsafA
    אין תחליף לאורן. לדעתי בכל מה שקשור לצמיגי אופנועים הוא מספר אחת. הוא עובד לאט, מדויק, עם ידית מומנט, מבצע איזון דינמי, מותח שרשרת בכל החלפה, נותן שירות אדיב ושווה כל אגורה.

אגב, הייתי גם אצל פואד ואין מה להשוות, הם לא מתקרבים בכלל למקצועיות של אורן.

Banned
    ציטוט נכתב במקור על ידי AsafA צפיה בהודעה
    אין תחליף לאורן. לדעתי בכל מה שקשור לצמיגי אופנועים הוא מספר אחת. הוא עובד לאט, מדויק, עם ידית מומנט, מבצע איזון דינמי, מותח שרשרת בכל החלפה, נותן שירות אדיב ושווה כל אגורה.

אגב, הייתי גם אצל פואד ואין מה להשוות, הם לא מתקרבים בכלל למקצועיות של אורן.
    פואד זה לתקתק עבודה וללכת ולקבל את המחיר הכי זול זה כולה צמיגים זה לא החלפת מנוע. בקיצור שכל אחד ישלם כמה שהוא רוצה כסף שלכם

פואד זה לתקתק עבודה וללכת ולקבל את המחיר הכי זול זה כולה צמיגים זה לא החלפת מנוע. בקיצור שכל אחד ישלם כמה שהוא רוצה כסף שלכם
    זה אולי מתאים לקטנוע אבל לא מתאים לאופנוע.
    במקרה שלי מי שעבד על האופנוע לא הצליח לפרק את הגלגל מהציר האחורי כי הוא לא היה מודע לכך שקודם צריך לשחרר את השרשרת. בסיום העבודה הידית מומנט נשארה במגירה עד שביקשתי במפורש שישתמש בה. אחרי שהוא שחרר אותי שמתי לב שהשרשת מתוחה או משוחררת באופן מוגזם (לא זוכר כבר), הוא בכלל לא חשב לכוון אותה אחרי שהוא שחרר אותה לצורך הפירוק.

המחיר אגב היה בדיוק אצל אורן, פשוט הם פותחים מוקדם יותר והיו המון ביקורות חיוביות אז חשבתי לנסות.

לטובתם יאמר שהם עובדים בשעות שאף אחד אחר לא, יש להם איזון דינמי והם פתוחים בשבת.

בגדול השורה התחתונה שלך היא נכונה.
    אבל באמצע הכנסת משפט של "...זה כולה צמיגים...". שהם בערך הרכיב הכי חשוב באופנוע (לפחות מבחינה בטיחותית, יחד עם בלמים תקינים).

לוקי בדיוק כתב סקירה מדויקת על החוויה החיובית שלו אצל אורן מהיום. אני מצטרף לכל מילה שנכתבה:

צמיגים.

החורף בפתח ובצמיג האחורי ניכרים אותות הזמן.
    הפרופיל רבוע יחסית ולמרות שניתן למשוך עוד כמה אלפי קילומטר החלטתי לא לחכות.

לאחר התלבטויות וסקר קצר החלטתי לגשת לזייתוני שאומנם עולה שקלים ספורים יותר מהמתחרה שלו אבל אחרי שראיתי איך הוא עובד שם על אופנוע של חבר החלטתי שהוא ראוי לזה וגם יותר.

הצמיג הנבחר היה gt2 מבית פירלי.
    נכון סוג של overkill על הnc אבל מהתרשמות של חברים צמיג נהדר ואני לא חוסך בדברים כאלו.

אצל זייתוני התקבלתי בחום אורן טיפוס חביב שלף במקום קפה ומים קרים ולגמרי מרגישים בבית למרות הקורונה והאי נוחות שיש בתקנות.

לצערי הבחור שעבד אצלו כבר לא שם אבל מצפייה בעבודה של אורן הוא לא מאכזב.

החל מידית מומנט ספריי שימון לוק טייט ניקוי וכל מה שרק צריך כדי לעשות עבודה יסודית תוך שהוא נעזר בספרות כדיי לוודה מה המומנט הנדרש לחיזוק הברגים השונים (קטנים כגדולים).

הכל נבדק פעמיים וניכר שהוא אחראי ועובד נקי ונכון.

לאחר כשעה יצאתי עם זוג צמיגים חדש (הקידמי הוחלף כי הפרופיל שונה למרות שהיה לו עוד להערכתי לפחות 30 אחוז חיים).

התחושה ברכיבה הייתה תזזיתית בקו ישר אבל זה מובן לאור השחיקה והצורה של הצמיג הקודם.

על התחושות ארחיב בהמשך בגדול הצמיג מרגיש לא רע כמובן שצריך פרק זמן קצר להסתגל.

ממליץ בחום על אורן זייתוני מקצועי ומחיר יותר מהוגן.