עמוד 1 מתוך 3 123 אחרוןאחרון
תוצאות 1 עד 15 מ 36

אשכול: קוויק שיפטר

Member

קוויק שיפטר

היי, רציתי לברר לגביי קוויק שיפטר.
    ברשותי MT07 ואני יודע שבדר"כ הקוויק שיפטר מיועד לאופנועים כבדים יותר וברוב המקרים אף מיותר בכביש הציבורי מכיוון שהוא נועד למסלולים בעיקר.
    מצד שני אני סובל מכאבים בשורש כף יד שמאל, בספק אם זה בגלל הקלאץ' אבל כן הייתי רוצה לנסות להפחית עומס, לכן חשבתי על קוויק שיפטר.
    השאלה היא כמה בכלל עולה להתקין את זה ואיפה אפשר לעשות את זה?(לא מצאתי בחיפוש באינטרנט)

תודה מראש.

Senior Member הסמל האישי של Dresdner
    ציטוט נכתב במקור על ידי Amir1 צפיה בהודעה
    היי, רציתי לברר לגביי קוויק שיפטר.
    ברשותי MT07 ואני יודע שבדר"כ הקוויק שיפטר מיועד לאופנועים כבדים יותר וברוב המקרים אף מיותר בכביש הציבורי מכיוון שהוא נועד למסלולים בעיקר.
    מצד שני אני סובל מכאבים בשורש כף יד שמאל, בספק אם זה בגלל הקלאץ' אבל כן הייתי רוצה לנסות להפחית עומס, לכן חשבתי על קוויק שיפטר.
    השאלה היא כמה בכלל עולה להתקין את זה ואיפה אפשר לעשות את זה?(לא מצאתי בחיפוש באינטרנט)

תודה מראש.
    קוויק שיפטר לא מתאים למהירויות נמוכות בגדול הוא עובד הכי טוב שאתה "קורע" את המנוע.
    מה שאתה צריך זה את הקלאץ האוטומטי של reklus
    כל פעם שאתה מוריד את היד מהגז הקלאץ מפריד אפילו בעמידה אתה יכול להיות בהילוך ראשון.

https://blog.rekluse.com/rekluse-aut...u-need-to-know

Senior Member
    מרגיש לי שנכון לטפל בבעיה עצמה במקום להתאים את העולם לבעיה.
    זה גם כנראה יעלה פחות...

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי Dresdner צפיה בהודעה
    קוויק שיפטר לא מתאים למהירויות נמוכות בגדול הוא עובד הכי טוב שאתה "קורע" את המנוע.
    מה שאתה צריך זה את הקלאץ האוטומטי של reklus
    כל פעם שאתה מוריד את היד מהגז הקלאץ מפריד אפילו בעמידה אתה יכול להיות בהילוך ראשון.

https://blog.rekluse.com/rekluse-aut...u-need-to-know
    נשמע די יקר, אך תודה רבה על התגובה.

ציטוט נכתב במקור על ידי JohnnyDough צפיה בהודעה
    מרגיש לי שנכון לטפל בבעיה עצמה במקום להתאים את העולם לבעיה.
    זה גם כנראה יעלה פחות...
    הייתי אצל אורטופד אם לשם אתה חותר.. הוא אמר לי לקנות תומך לשורש כף היד ועשיתי זאת, אך חשבתי להגדיל ראש ולבדוק דרכים נוספות שיקלו על האזור.

תעבור לNC DCT, לא תצטרך קלאץ' או לאלתר שטויות על האופנוע

ציטוט נכתב במקור על ידי Lord byron צפיה בהודעה
    תעבור לNC DCT, לא תצטרך קלאץ' או לאלתר שטויות על האופנוע
    הרקלוס זה לא אילתור וכבר עכשיו mv מוכרת את הטוריסמו עם רקלוס ככה שיש סיכוי שנראה עוד יצרנים עם רקלוס מהמפעל.

נשמע די יקר, אך תודה רבה על התגובה.

הייתי אצל אורטופד אם לשם אתה חותר.. הוא אמר לי לקנות תומך לשורש כף היד ועשיתי זאת, אך חשבתי להגדיל ראש ולבדוק דרכים נוספות שיקלו על האזור.
    לא בהרבה יותר יקר מקוויק שיפטר עם בליפר.
    הקיט של רקלוס עולה 500 יורו לא כולל הרכבה.
    קיט קוויק שיפטר עם בליפר מחברה טובה 450 יורו, מה שכן יותר מהר וקל להתקין קוויק שיפטר

מנהל פורום FullgaZ הסמל האישי של ayalzo
    לא זכור לי שהקלאץ' בmt קשה במיוחד. נסה לראות אם כיוון הידיות נכון, ואם אתה לא מחזיק חזק את הכידון.
    אבל,
    ישנם קיטים לקלאץ' הידראולי בדרגות קושי משתנות. ניתן להגיע לקלאץ' רך כמו מרגרינה. (חמאה בארץ היא קשה כמו אבן).

Member הסמל האישי של ducati boy
    אני לא משתמש בסופרספורט או במונסטר בקלאץ בכלל! למרות שאין לי קוויקשיפטר, מעלה ללא קלאץ ומוריד ללא קלאץ, לא בעיה בכלל והרבה יותר מהיר, תתאמן על זה תוך כמה ימים אתה תצליח...

ציטוט נכתב במקור על ידי ayalzo צפיה בהודעה
    לא זכור לי שהקלאץ' בmt קשה במיוחד. נסה לראות אם כיוון הידיות נכון, ואם אתה לא מחזיק חזק את הכידון.
    אבל,
    ישנם קיטים לקלאץ' הידראולי בדרגות קושי משתנות. ניתן להגיע לקלאץ' רך כמו מרגרינה. (חמאה בארץ היא קשה כמו אבן).
    למגורה יש אבל יחסית יקר, חוות הדעת הם מ"חמאה" ל"הבדל זניח"

בכל מקרה כאן אפשר לראות את מק"ט הקיט ל07

https://www.kettenmax.de/magura-hyme...052-54761.html

Senior Member הסמל האישי של 600 ירושלמי
    אורתופד זה נחמד וכן גם תומך לשורש כף היד.
    אם כואבת לך היד עקב שימוש באופנוע זה רק יחמיר (עם או בלי התומך הנהדר שעולה 80₪ שהמליץ לך הרופא המסור של קופ"ח).
    שנה את הזוית של הידית. או לחילופין את זוית האחיזה שלך בכידון. נסה כמה מצבים עד שתרגיש שהרבה יותר נוח לך ואתה מאמץ פחות את היד. כשתרגיש שאתה מאמץ פחות את היד גם הכאבים סביר להניח שיפחתו בהדרגה.
    לא תאמין כמה שינוי של כמה מילימטרים בגובה הידית יכולים להשפיע.
    בהצלחה.

ציטוט נכתב במקור על ידי Dresdner צפיה בהודעה
    הרקלוס זה לא אילתור וכבר עכשיו mv מוכרת את הטוריסמו עם רקלוס ככה שיש סיכוי שנראה עוד יצרנים עם רקלוס מהמפעל.
    לא דיברתי על הרקלוס, דיברתי על כל מיני קוויק שיפטרים מייד אין אלי אקספרס ב80 דולר.

Senior Member
    האמת שלא.
    זה נשמע שאין לך איזו פציעה ברורה (שברים, קרעים וכו) אלא רק הופעה של כאבים ואם זה המצב אז הכיוון צריך להיות פיזיותרפיסט ולא אורתופד מתוך הנחה שהמקור לכאבים הוא לא נזק פיזי למפרק אלא מתח בשרירים שמתחברים למפרק ואת המתח הזה אפשר לשחרר עם מתיחות ועיסויים.

תנסה לקחת את הידית של הקלאץ', מעט קדימה, תנמיך אותה טיפה. אולי זה יעזור, לי זה עזר בזמנו.

Member
    ציטוט נכתב במקור על ידי ducati boy צפיה בהודעה
    אני לא משתמש בסופרספורט או במונסטר בקלאץ בכלל! למרות שאין לי קוויקשיפטר, מעלה ללא קלאץ ומוריד ללא קלאץ, לא בעיה בכלל והרבה יותר מהיר, תתאמן על זה תוך כמה ימים אתה תצליח...
    אז מה בעצם ההבדל בין זה לבין קוויקשיפטר?
    אתה בטוח שזה לא הורס שום דבר באופנוע?

ציטוט נכתב במקור על ידי 600 ירושלמי צפיה בהודעה
    אורתופד זה נחמד וכן גם תומך לשורש כף היד.
    אם כואבת לך היד עקב שימוש באופנוע זה רק יחמיר (עם או בלי התומך הנהדר שעולה 80₪ שהמליץ לך הרופא המסור של קופ"ח).
    שנה את הזוית של הידית. או לחילופין את זוית האחיזה שלך בכידון. נסה כמה מצבים עד שתרגיש שהרבה יותר נוח לך ואתה מאמץ פחות את היד. כשתרגיש שאתה מאמץ פחות את היד גם הכאבים סביר להניח שיפחתו בהדרגה.
    לא תאמין כמה שינוי של כמה מילימטרים בגובה הידית יכולים להשפיע.
    בהצלחה.
    ניסיתי לשנות זוויות אחיזה, לא הרגשתי שינוי.
    אנסה לשנות את גובה הידית, תודה!

ציטוט נכתב במקור על ידי JohnnyDough צפיה בהודעה
    האמת שלא.
    זה נשמע שאין לך איזו פציעה ברורה (שברים, קרעים וכו) אלא רק הופעה של כאבים ואם זה המצב אז הכיוון צריך להיות פיזיותרפיסט ולא אורתופד מתוך הנחה שהמקור לכאבים הוא לא נזק פיזי למפרק אלא מתח בשרירים שמתחברים למפרק ואת המתח הזה אפשר לשחרר עם מתיחות ועיסויים.
    הבנתי, תודה.

ציטוט נכתב במקור על ידי the striker צפיה בהודעה
    תנסה לקחת את הידית של הקלאץ', מעט קדימה, תנמיך אותה טיפה. אולי זה יעזור, לי זה עזר בזמנו.
    ״מעט קדימה״ הכוונה לכיווני? המטרה שהתנועה תהיה קצרה יותר?

הרשאות פרסום

• אין באפשרותך לפרסם אשכולות חדשים
  • אין באפשרותך לפרסם תגובות
  • אין באפשרותך לצרף קבצים
  • אין באפשרותך לערוך את הודעותיך
  •  
Single Sign On provided by vBSSO