אחלה רשמתי לעצמי
המון תודות
אם זה לרכב, קנה מצלמה עם קבל ולא עם סוללה.
הסוללות לא אוהבות את החום הישראלי ומתנפחות אחרי תקופה.
אני מאוד ממליץ על a119 של viofo. ישכל מיני תתי דגמים (עם מצלמה אחורית, ללא מצלמה אחורית, עם/בלי gps וכו...). מה שחשוב הוא לקנות את הדגם עם הקבל ולא עם הסוללות. אאל"ט הוא עם הסיומת c. קניתי לפני כמה שנים בעליאקספרס ואני סופר מרוצה.
זה מה שהזמנתי, ניתן למצוא ביותר זול, וגם לחכות למבצעי רווקים/כריסמס/בלאק/סילבר וכו:
https://m.aliexpress.com/item/327018...19cb9e7&is_c=N
נערך לאחרונה על ידי ayalzo; 27-10-2020 בשעה 07:41.
אחלה רשמתי לעצמי
המון תודות
מצאתי על מה לקטר הוינקר של ימאהה נושר!!!
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI
יש לי מצלמה של שיאומי ברכב היא לא יקרה וטובה,דגם 70MAI.
יש לה אפליקציה ייעודית שהתמונות מגיעות אליה וגם הווידאו, כדאי לקחת אותה בחשבון, היא גם נמכרת בארץ אני הזמנתי מחו"ל.
הבעיה שלנו כמשתתפי כביש שיש יותר מדי משתנים שצריך לתת להם תשומת לב בנהיגה/רכיבה עכשיו ככל שהמהירות העצמית שלנו גדולה יותר
זמן התגובה, והיכולת הפיזית של הרכב/נהג להגיב מקבלת משמעות שונה.
שיקול הדעת מתחלק לכל משתתפי הכביש לנהג עצמו, לנהג המסכן, לנהג צד ג' שאינו מודע לפעמים שהוא משתתף בכלל במשחק ושאר משתמשי
הכביש.
עכשיו בשביל שהמצב לא ישתבש כל שקולי הדעת צריכים להיות הגיוניים נכונים ובהתאם לחוק וכשמישהו מפר את האיזון כל אחד צריך להגיב
עם שאר המשתתפים בצורה נכונה...בעיה.
אז העצם החכמה היא לזהות את סיטואציה הכי מהר ולהגיב בצורה הכי טובה עבורך תוך התחשבות בשאר המשתנים ולצאת נקי.
פעם, האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!
זה היה על כביש אחד.
זהיתי רוכב דפקט
לא חשבתי שהוא יחליט לבלום מקצב להערכתי מעל 120 (אני הייתי על כ100 והרכב שלפני עקף אותי די מהר וכך גם המטומטם) שעקף בין המכוניות.
בגדול בלמתי תוך שאני מגיב לסביבה עליה אין לי שליטה.
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI
על כל רוכב אידיוט בדו גלגלי שמהבהב תמצא מאה נהגים בנתיב השמאלי גם כשהכביש ריק.
עברתי אתמול חוויה אנתרופולוגית באזור רחובות. לא היו כמעטים אבל קיללתי בלי הפסקה.
חשבתי שראיתי הכל על הכביש כולל אדומים ורדומים אבל מקבץ כזה צפוף ודחוס של מטומטמים ומטומטמות על ההגה מעולם לא פגשתי.
עדר בהמות. נורא.
לטובת מי שמחפש מחשב נייד - אין במלאי המון דגמים והמחירים עלו ב 30% עקב הקרונה.
SUZUKI GSX ES 550 E 1986HONDA NC 750 X 2016KTM 1090 Adventure S 2018
2020 Husqvarna 701 Enduro
KTM 790 Adventure S 2021
אני במשאית משתמש בטלפון ישן ואפליקציה כמצלמת דרך, עובד לא רע.
אגב הגענו למשפט הוא שילם לי 10000 שקל פיצוי על התאונה.
אם תרצו, אין, זו אגדה!
קודם כל יפה מאוד.
שנית, ההבדל בין פלאפון למצלמת דשבורד הוא זווית הצילום (כמעט 180 מעלות בחלקן), דבר שמכסה עוד המון פרטים.
שנית זה אוטומטי לחלוטין, לא דורש התעסקות. נדלק לבד, נכבה לבד, מגן על סרטונים לפי בחירה, או לפי חיישן תאוצה (במקרה של תאונה קשה).
לנהג מקצועי שנמצא כל כך הרבה שעות על ההגה, זה לא בגדר המלצה. זאת חובה. וכמובן שגם ניתן להזדכות על ההוצאה.
זהו שהפיצוי לא הולם את חומרת העבירה.
זזה אשכרה נסיון לרצח.
אם הייתה עם נגרר שטוח ומטען של צינורות לא מהנמנע שהיו ממשיכים לתוך הקבינה.
נהגים כאלו צריכים להכנס לבית סוהר.
זה מעשה מכוון שהתוצאות שלו משפיעות על הסביבה.
במקרה שאני הייתימעד אליו אם הנהג לא היה מספיק לבלום הוא היה משלם על זה לכל חייו (אלא אם היתה מצלמה ואז תלוי במצב רוח השופט ).
Sent from my Redmi Note 9 Pro using Tapatalk
SIC TRANSIT GLORIA MUNDI
אריאלברג, באיזו אפליקציה אתה משתמש בפלאפון הישן שמשמש כמצלמת דרך ?