נשמע כמו שינויים חשובים לאופנועים החושבים והמוצלחים האלה...
חבל שאם תקנות הזיהום-שקר, הונדה כנראה לא יצליחו לטפל במנוע. 30 כ"ס היו באים לכלים האלה בטוב.
ה-CRF250L ואחיו בגרסת הראלי מקבלים מתיחת פנים ומספר עדכונים ל-2021; כך הם נראים בתמונה הראשונה ששוחררה.
http://fullgaz.co.il/%d7%94%d7%95%d7...0%d7%99%d7%9d/
![]()
נשמע כמו שינויים חשובים לאופנועים החושבים והמוצלחים האלה...
חבל שאם תקנות הזיהום-שקר, הונדה כנראה לא יצליחו לטפל במנוע. 30 כ"ס היו באים לכלים האלה בטוב.
Ducati Multistrada 1100
Alfa Guiletta 1.4 Manual
אני חושב שהגיע הזמן לתת לדגמים האלה את מנוע ה-300 של ה-CB/CBR. קפיצה קטנה בכח ובמומנט לא תזיק להם.
מנוע רבע ליטר תופס חזק באסיה שזה שוק ענק. כנראה שאת עניין יורו 5 הם מתכוונים לפתור עם שני מצתים במקום אחד במנוע הנוכחי.
חייב לציין מניסיון שהראלי הוא אופנוע פשוט מצוין, עושה הכל, מאוד נוח אפס תקלות.
נכון לגבי אסיה. הבעיה היא שרוב הכלים שמיועדים לשווקים האלה לא מגיעים אלינו, כי הם לא נועדו לעמוד בתנות האירופאיות - ובגלל זה, אנחנו מפספסים המון כלים שהיו יכולים להתאים מאוד לשוק המקומי עקב "תקנות הביטוח" המטומטמות שלנו.
כך למשל, לקאוואסאקי יש ורסיס 250 - שזהה לורסיס 300, אבל מותן בו מנוע של נינג'ה 250 דור קודם (טווין מקבילי עם 33 כ"ס). אופנוע סופר-נכון לשוק שלנו, שהיה יכול לתת מענה לבעיה העיקרית של אופנועי אדוונצ'ר 250 שמשווקים אצלינו (והיא שאו שהם חלשים מדי לכבישים מהירים, או שאמינותם לטווח הארוך מוטלת בספק - ולפעמים זה גם וגם).
Ducati Multistrada 1100
Alfa Guiletta 1.4 Manual
נכון גם לטנרה 250
VTR 250
CBR250RR
יש עוד מלא דוגמאות![]()
נראה שב"טנרה" מותקן מנוע מקורר אויר (יש סיוכי של YBR250)? אם כן, זה מנוע חלש שמפיק כ-21 כ"ס, ואז הדגם לא רלוונטי לשוק המקומי - כי ליכולת לשייט בנוחות יחסית בכבישים המהירים יש חשיבות מכרעת אצלינו, בניגוד למדינות במזרח הרחוק.
ה-VTR250 הוא אופנוע חלום, אבל לדעתי הוא לא מיוצר כבר (ממה שראיתי - הייצור הופסק ב-2018). סוג של החליף אותו ה-CB300R - אופנוע מוצלח לכשעצמו, כנראה שמספק אותם ביצועים (בערך) במחיר נמוך יותר, אבל לטעמי האישי - לא קרוב ל-VTR מבחינת ייחודיות. אין מה לעשות, סינגל 300 לא "עושה לי את זה" כמו וי-טווין 250. מה גם שהעיצוב של ה-VTR (חיקוי של המונסטר הראשון) מהמם בעיני, בעוד שה-CB300R הוא סתם עוד ניאו-רטרו גנרי.
ה-CBR250RR אמור להיות סופר-מגניב, אבל המחיר שלו כנראה יהפוך אותו ללא רלוונטי - סביר להניח שהוא עולה לא פחות מסדרת ה-500.
נערך לאחרונה על ידי KKatkov; 04-11-2020 בשעה 18:06.
Ducati Multistrada 1100
Alfa Guiletta 1.4 Manual
תודה על הכתבה.
מה דעתכם יש סיכוי לאפריקה טווין 250?
https://www.rushlane.com/amp/honda-a...-12378327.html
Sent from my iPhone using Tapatalk
בגדול,
אין סיבה שלא.
ייקחו את ה crfl, ישימו לו פלסטיקה אחרת ומושב רחב והנה.
(אפילו האותיות של השם הן אותן אותיות).
נערך לאחרונה על ידי ayalzo; 05-11-2020 בשעה 08:32.
https://www.autospinn.com/2020/11/bi...ec-price-80928
מעניין יצא crf300 rally
מקווה לתמחור הוגן בהונדה ישראל. בסך הכל אמור להיות כלי במחיר נגיש שמיוצר בתאילנד.
Sent from my iPhone using Tapatalk
כלים מדהימים במיוחד ה 250L כרגע בשוק הצפון האמריקאי יש חור בין האופנועים הזולים של ה 5000$ לשוק של היקרים ב 8000$ וצפונה ל KTM ים ב 10K$
ה 250L הזה נראה בדיוק מה שצריך כדי להחזיר את הכנף האדומה לתודעה, אם ה DISCLAIMER שאני מקווה שהמחיר יהיה של ה 230L הנוכחי.
בנוסף שנת הדגם 2021 היא כנראה השנה האחרונה שבה יותר למכור כלי דו"פ בקליפורניה או כלים 4 פע' שלא תואמים לרגולצית פליטת מזהמים לכביש. אם לנחש ככה נראה העתיד בקליפורניה.
אגב המדריך שלי על 230L עושה דברים שאני על 250RX לא מתקרב לעשות כי בשטח מה שקובע זה הרוכב.
If you are a good rider it will prove & exploit your skill to the world, if you are mediocre it will kick you in the teeth & laugh at you
It is purpose built for strafing curves, serious commuters or tourers need not apply
When you ride it nothing else matters except it, you & making the next turn
ROGUE RC51