הונדה חושפת את ה-REBEL 1100 החדש - עם מנוע הטווין המקבילי של האפריקה טווין; הפרטים, התמונות והווידאו - בפנים.
http://fullgaz.co.il/%d7%94%d7%95%d7...1%d7%9e%d7%a7/
![]()
הונדה חושפת את ה-REBEL 1100 החדש - עם מנוע הטווין המקבילי של האפריקה טווין; הפרטים, התמונות והווידאו - בפנים.
http://fullgaz.co.il/%d7%94%d7%95%d7...1%d7%9e%d7%a7/
![]()
להבנתי הוא התייחס לגיר לא לסוג האופנוע אבל אם כבר מדברים על זה אז קודם הדבר הזה לא נראה כמו קרוזר, יותר כמו 2 גלגלים עם משהוא ממתכת שמחבר ביניהם, לא נראה אפילו שניסו לעשות כאן עיצוב כל שהוא.
בארצות הברית הקרוזרים מזוהים עם גבריות, עוצמה, מתכת והילוכים, אוטומט לקהל שמרני לא יעבוד.
אם כבר זה אופנוע להייטקסטים גיקים שמחפשים כלי לרכב עליו לעבודה ולא בסופי שבוע.
הבעיה עם העיצוב של האופנוע זה מיקום הרגליים ותנוחת הרכיבה
הגבהה של הכידון, שליחת הרגליים קדימה ושהרוכב לא יעטוף (אפילו בקצת) את המיכל יראה את העיצוב שיש לאופנוע
מבחינת התיבת הילוכים,
אוטומטי לקרוזר זה כמו אייפ הנגרז לאופנוע ספורט
יש דברים שלא עושים אלא אם אתה אוהב שייצחקו עלייך
כשזה (האייפ הנגרז) מוגזם זה באמת מכוער ודבילי, כשזה ברמה הנכונה ומתאים לתנוחת רכיבה ולא משפיע על הזרימת דם אז לפי דעתי זה תמצית היופי
מבחינת התיבה התכוונתי לקטע האוטומטי,
לחובבי הארלי לא נראה לי שמשקל/מחיר מהווים פאקטור, לחובבי קאסטום בכללי זה כבר עניין אישי
זה כמו המיכל דלק שבכללי הוא אמור להיות עגול ובצורת טיפה ופה הם לקחו אותו והפכו אותו למשהו שהוא ממש אחר מכל הקאסטומים האחרים ולפי דעתי זה סבבה לגמרי
לא שקרוזרים עושים לי את זה, אבל הוא ממש יפה.
העיצוב לא רע בכלל, בטח להונדה השמרנים, דווקא עם המגן רוח נראה טוב, חוץ מהאגזוז המזעזע סטייל קאווסקי וולקאן.
לגבי ה DCT נראה לי שהם פונים לפלח אוכלוסייה שהוא פחות הארדקור בז'אנר הזה, אז פחות תהייה בעיה.
Tracer 900
נו בואו, רוכב הקרוזר הממוצע רחוק שנות אור מלהיות "מרדן" כלשהו, בייחוד רוכבי ההארלי, שקהל היעד שלהם ברובו מורכב מעורכי דין ורופאי שיניים במשבר אמצע החיים שמתחפשים ל-Badass בסופי שבוע בעודם רוכבים לבר הקרוב. גם בארץ, אגב, רוב חובבי הקרוזרים שראיתי תואמים לטייפקאסט.
"מרדנים" רוכבים על נייקדים, סופרמוטו, ספורט ואולי אולי אדוונצ'ר ספציפיים.
בארץ בטח שכל מי שיש לו הארלי הוא יהיה עורך דין/רופא שיניים כי הם היחידים שיכולים להרשות לעצמם להחזיק כלי כזה
וגם בטח שה-"ילדים הרעים" יירכבו על כלים מודרניים יותר כי המרדנות זה דבר ששייך לצעירים,
כל מה שמדובר פה בטח ובטח לא חל על ישראל כי פה הכל לא נורמלי בכללי,
גם רוב רוכבי הקרוזרים שאני רואה פה הם בוא נגיד לא ההל'ס אנג'לס הכי מוצקים שיש, הכל פה דפוק
בכ"מ עם תיבת הילוכים אוטומטית על קרוזר לפחות יהיה אפשר לזהות אותם גם עם קסדה על הראש וגם עוד לפני שהם באים לידך ברמזור בשביך לצחוק עליהם
באמת בחירה של אופנוע כזה או אחר מצחיקה אותך? וואוו. אתה צריך לצאת יותר. חוץ מזה - לצחוק על אנשים זרים ברחוב זה דרך מצויינת לקבל שעיור נימוסים בחינם.
Sent from my iPhone using Tapatalk
לא אמרתי שאני צוחק עליהם בקול, בכ"ז מבפנים כן, כמו שאני צוחק על ערסים על טימקס עם אגזוז משופר שהם חשים את עצמם
אני לא שופט אף אחד על בסיס האופנוע שיש לו אבל בקשר לדיון אז אני כן חושב שאם מישהו הולך על קאסטום ומביא כלי אוטומט זה קצת מצחיק,
אם למישהו יש NC אוטומט או אפילו CBR אוטומט אני יכול להבין
ותאמין לי שיש לי נימוסים יותר מרוב האנשים פה בארץ![]()
אני מבין. יש לך בראש תדמית כלשהו של קרוזר. תיבה אוטומטית היא לא חלק מזה. לכן אתה לא מבין וזה נראה לך מצחיק. אנשים אחרים, לדוגמא, חושבים שקרוזר חייב לבוא עם ווי-טווין וקירור אוויר.
ואני חושב שגם חשמלי זה בסדר בהנתן פרמטרים טכניים ראויים.
Sent from my iPhone using Tapatalk